İyi geceler kızlar. Son zamanlarda erkek arkadaşımın bazı hareketleri değişmeye başladı. Değişmeye başladı derken yine konuşurken falan soğuk değil ama eski ilgisi yok sanki yani sevgisinin bittiğini düşünmüyorum kesinlikle ama umursamazlaşmaya başladı sanki.
Ben ona çok fazla değer veriyorum ve bunu bildiği için böyle rahat davranmaya başladığını düşünüyorum. Çünkü ne kadar sinirlenirsem sinirleneyim sakinleşmem çok kolay oluyo yani tamamen onun tavırlarıyla alakalı kolay sakinleşiyorum. O da bunun farkında şakayla karışık iki sarılırım geçer demişliği de vardır yani.
Şimdi size soruyorum neden bu erkekler, genelleme yapmak istemiyorum ama büyük çoğunluğu diyelim emin oldukları zaman ilgileri azalıverir? Boş vermiş mi görünmeliyim sizce? Çünkü hiç arkadaşım ve sosyal çevrem yok kpssye hazırlanıyorum dershaneye de gitmedim böylece bütün hayatım o oldu onda da bunun rahatlığı mı var sizce? Ne yapmamı önerirsiniz? Teşekkür ederim cevaplayan herkese.
Aslında kendi ağzınızla söylemişssiniz "O da bunun farkında ona göre davranıyor" diye.Erkekler ilişkilerde belli bir süre sonra vazgeçilmez olduklarını zannettikleri için bu kadar rahat ve umursamaz davranıyorlar bence. Aynı şeyi sen de ona yapmayı dene :)
Kendinize arkadaşlar edinin siz resmen hayatınızın merkezi yapmışssınız onu.Durum böyleyken sevgilinizin tavırları da çok normal.Kim olsa aynı şekilde davranırdı.
Erkeklerin kaybetme korkusu olmadimi , Ilgisiz
davranirlar .. Ki eger bu sevgili o erkege onu bulunmaz
Hint kumasi havasi vermisse , vayy haline ozaman...
devamli kaybetme korkusu olucak , olmazsa eger degerde vermez...
biraz bosver onu . Hic ustune dusme ilgi gosterme..
inan bana yoksa zamanla kaybedersin
İyi geceler kızlar. Son zamanlarda erkek arkadaşımın bazı hareketleri değişmeye başladı. Değişmeye başladı derken yine konuşurken falan soğuk değil ama eski ilgisi yok sanki yani sevgisinin bittiğini düşünmüyorum kesinlikle ama umursamazlaşmaya başladı sanki.
Ben ona çok fazla değer veriyorum ve bunu bildiği için böyle rahat davranmaya başladığını düşünüyorum. Çünkü ne kadar sinirlenirsem sinirleneyim sakinleşmem çok kolay oluyo yani tamamen onun tavırlarıyla alakalı kolay sakinleşiyorum. O da bunun farkında şakayla karışık iki sarılırım geçer demişliği de vardır yani.
Şimdi size soruyorum neden bu erkekler, genelleme yapmak istemiyorum ama büyük çoğunluğu diyelim emin oldukları zaman ilgileri azalıverir? Boş vermiş mi görünmeliyim sizce? Çünkü hiç arkadaşım ve sosyal çevrem yok kpssye hazırlanıyorum dershaneye de gitmedim böylece bütün hayatım o oldu onda da bunun rahatlığı mı var sizce? Ne yapmamı önerirsiniz? Teşekkür ederim cevaplayan herkese.
Senin hayatında sadece o olmamalı, kimseye bu kadar güvenmemelisin... Bu kadar yalnız kalmamalısın, tek bir kişiye bağımlı olmamalısın. Bir çevren olsun, arkadaşların olsun, yoksa hep hayal kırıklığı yaşarsın. Tecrübe sahibiyim bu konuda, en son açtığım konuya bakarsan beni çok iyi anlarsın cnm. Başarılar.
Ilgilenmemek icin sosyal hayata ihtiyacin yok aslinda. Dersini calis tv film internet hava almak istersen de cik disarda yuruyus yap vs
haklısın canım ama bi noktaya kadar hepsini yapıyorum sonra tıkanıyorum sıkılıyorum konuşacak birilerine ihtiyaç duyuyorum arkadaş olmaması çok büyük eksi benim için çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?