• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah erkekler ah

elotik

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
637
295
323
İyi geceler kızlar. Son zamanlarda erkek arkadaşımın bazı hareketleri değişmeye başladı. Değişmeye başladı derken yine konuşurken falan soğuk değil ama eski ilgisi yok sanki yani sevgisinin bittiğini düşünmüyorum kesinlikle ama umursamazlaşmaya başladı sanki.

Ben ona çok fazla değer veriyorum ve bunu bildiği için böyle rahat davranmaya başladığını düşünüyorum. Çünkü ne kadar sinirlenirsem sinirleneyim sakinleşmem çok kolay oluyo yani tamamen onun tavırlarıyla alakalı kolay sakinleşiyorum. O da bunun farkında şakayla karışık iki sarılırım geçer demişliği de vardır yani.

Şimdi size soruyorum neden bu erkekler, genelleme yapmak istemiyorum ama büyük çoğunluğu diyelim emin oldukları zaman ilgileri azalıverir? Boş vermiş mi görünmeliyim sizce? Çünkü hiç arkadaşım ve sosyal çevrem yok kpssye hazırlanıyorum dershaneye de gitmedim böylece bütün hayatım o oldu onda da bunun rahatlığı mı var sizce? Ne yapmamı önerirsiniz? Teşekkür ederim cevaplayan herkese.

İyi geceler kızlar. Son zamanlarda erkek arkadaşımın bazı hareketleri değişmeye başladı. Değişmeye başladı derken yine konuşurken falan soğuk değil ama eski ilgisi yok sanki yani sevgisinin bittiğini düşünmüyorum kesinlikle ama umursamazlaşmaya başladı sanki.

Ben ona çok fazla değer veriyorum ve bunu bildiği için böyle rahat davranmaya başladığını düşünüyorum. Çünkü ne kadar sinirlenirsem sinirleneyim sakinleşmem çok kolay oluyo yani tamamen onun tavırlarıyla alakalı kolay sakinleşiyorum. O da bunun farkında şakayla karışık iki sarılırım geçer demişliği de vardır yani.

Şimdi size soruyorum neden bu erkekler, genelleme yapmak istemiyorum ama büyük çoğunluğu diyelim emin oldukları zaman ilgileri azalıverir? Boş vermiş mi görünmeliyim sizce? Çünkü hiç arkadaşım ve sosyal çevrem yok kpssye hazırlanıyorum dershaneye de gitmedim böylece bütün hayatım o oldu onda da bunun rahatlığı mı var sizce? Ne yapmamı önerirsiniz? Teşekkür ederim cevaplayan herkese.

Aslında kendi ağzınızla söylemişssiniz "O da bunun farkında ona göre davranıyor" diye.Erkekler ilişkilerde belli bir süre sonra vazgeçilmez olduklarını zannettikleri için bu kadar rahat ve umursamaz davranıyorlar bence. Aynı şeyi sen de ona yapmayı dene :)
Kendinize arkadaşlar edinin siz resmen hayatınızın merkezi yapmışssınız onu.Durum böyleyken sevgilinizin tavırları da çok normal.Kim olsa aynı şekilde davranırdı.

Erkeklerin kaybetme korkusu olmadimi , Ilgisiz
davranirlar .. Ki eger bu sevgili o erkege onu bulunmaz
Hint kumasi havasi vermisse , vayy haline ozaman...

devamli kaybetme korkusu olucak , olmazsa eger degerde vermez...

biraz bosver onu . Hic ustune dusme ilgi gosterme..
inan bana yoksa zamanla kaybedersin

Aslında kendi ağzınızla söylemişssiniz "O da bunun farkında ona göre davranıyor" diye.Erkekler ilişkilerde belli bir süre sonra vazgeçilmez olduklarını zannettikleri için bu kadar rahat ve umursamaz davranıyorlar bence. Aynı şeyi sen de ona yapmayı dene :)
Kendinize arkadaşlar edinin siz resmen hayatınızın merkezi yapmışssınız onu.Durum böyleyken sevgilinizin tavırları da çok normal.Kim olsa aynı şekilde davranırdı.

arkadaş edinebileceğim bir ortamım olsa keşke ama yok ev ve onunla görüşmek için çıkıyorum bi tek :(

Erkeklerin kaybetme korkusu olmadimi , Ilgisiz
davranirlar .. Ki eger bu sevgili o erkege onu bulunmaz
Hint kumasi havasi vermisse , vayy haline ozaman...

devamli kaybetme korkusu olucak , olmazsa eger degerde vermez...

biraz bosver onu . Hic ustune dusme ilgi gosterme..
inan bana yoksa zamanla kaybedersin

Haklısın canım ama üstüne düşmemek ilgi göstermemek için ne yapmam gerek onu bile bilmiyorum çünkü içimden geliyo her şey kaybetmekten korkuyo sanıyorum ama eminim o da sadece laftadır.

Senin hayatında sadece o olmamalı, kimseye bu kadar güvenmemelisin... Bu kadar yalnız kalmamalısın, tek bir kişiye bağımlı olmamalısın. Bir çevren olsun, arkadaşların olsun, yoksa hep hayal kırıklığı yaşarsın. Tecrübe sahibiyim bu konuda, en son açtığım konuya bakarsan beni çok iyi anlarsın cnm. Başarılar.

Senin hayatında sadece o olmamalı, kimseye bu kadar güvenmemelisin... Bu kadar yalnız kalmamalısın, tek bir kişiye bağımlı olmamalısın. Bir çevren olsun, arkadaşların olsun, yoksa hep hayal kırıklığı yaşarsın. Tecrübe sahibiyim bu konuda, en son açtığım konuya bakarsan beni çok iyi anlarsın cnm. Başarılar.

Aa evet okumuştum sizin konunuzu çok da üzülmüştüm. Ama dediğim gibi arkadaş edinebileceğim bi ortamım yok dershaneye de gitmiyorum yoldan tutup arkadaş olalım mı da diyemem kimseye :( çok kötü bi durum

Ilgilenmemek icin sosyal hayata ihtiyacin yok aslinda. Dersini calis tv film internet hava almak istersen de cik disarda yuruyus yap vs

Ilgilenmemek icin sosyal hayata ihtiyacin yok aslinda. Dersini calis tv film internet hava almak istersen de cik disarda yuruyus yap vs

haklısın canım ama bi noktaya kadar hepsini yapıyorum sonra tıkanıyorum sıkılıyorum konuşacak birilerine ihtiyaç duyuyorum arkadaş olmaması çok büyük eksi benim için çok.

hangi konularda umursamaz oldugu onemli.

fakat sevgiyle ilgili supheleriniz olmadıgından bunu rahatlık olarak dusunursek;
-siz cok trip yapıyorsanız o da hep sarılınca iki tatlı soz soyleyince yumusuyorsanız bundan bahsetmis olabilir,
-tek arkadasınız olarak onu gordugunuzu bildigi icin kendini vazgecilmez sanıp daha rahat davranmaya baslamıs olabilir,
-yalnızlıgınızı surekli onunla paylastıgınız icin bazen kendisinin sıkılıp yanlıs davrandıgını biliyor ama buyutulecek seyler olmadıgını dusunerek sizin fazladan ilgi beklemenizi hemen bir sarılmayla gecistirebilecegini dusunuyor olabilir.

size tavsiyem erkek arkadasınıza fazla bir düşkünlügünüz varsa bunu azaltmanız ve kendinizi biraz geri cekmeniz ve yogun ilginizi baska alanlara kaydırmanız iyi olacaktır. hem siz kendinizi yalnız hissetmekten uzaklasırsınız hem de erkek arkadasınızın umursamazlıgı tavırları duzene girer.

Bizde bir ara bu sorunu yaşadık, ilgin azaldı dıyordum hayır aynıyım sen doyumsuzsun tartısmaları oldu. Çift terapisine gittik baya duyulmuş bir psikiyatrdı kesin çöZüm olsun istedim kafayı yiycektim. Çıkısta ben öZürdilemek zorunda kaldım. İlk bize kitap onerdi Erkekler Mars'tan, Kadınlar Venüs'ten. Erkekler çok knuşmayı sevmeZ ve sorunlarını bizler gibi özenle oturup konuşarak değil maç izlerken, yemek yerken konuşup geçiştirirlermiş bunlar normal bilimsel olarak kanıtlanmış. Çok üstlerine düşersek bizden kaçarlarmış sıkılmak değil ama nefes almak isterlermiş vs vs... Sinirlerim bozuldu doktoruda erkeğide hepsi aynı diye hem özürdiledim hem kavga ettim küstüm ama kitabı okudum ve sustum 😃 kesinlikle her iki çiftinde okuması lazım,inanın hak veriyorsunuz ozaman bunlar doğası gereği odun diyorsunuz😃😃ve hersey düzeliyor, erkek içinde bayan içinde.

'Kafani cevirirsin, bir bakmissin, gitmisim.' mesaji vermeden olmuyor...
Tamam guven, tamam durustluk ama erkegin kaybetme duygusunu azicikta olsa hissetmesi lazim...
Hazira alisiveriyorlar...
Kafaciginin kenarinda bulunsun, caktirmadan buna sebep olun...
Ayrica zaman zaman iliskilerde bu uzaklasmalar olur...
Zaman verin birazcik, uzun sure devam ederse konusun, yok hala duzelme yok, yapin artistligi gitsin...:34:

haklısın canım ama bi noktaya kadar hepsini yapıyorum sonra tıkanıyorum sıkılıyorum konuşacak birilerine ihtiyaç duyuyorum arkadaş olmaması çok büyük eksi benim için çok.

Yine konuş dertleş ama mesafe koy arana bu soğukluk şeklinde olmasın kesinlikle ama günde beş kez arıyorsan bunu bir,ikiye indir, ya da mesajlarını azalt onu sorgulama. Aradığında nasılsın gunun nasıl geçti falan de gayet samımı sıcak konuşmayı kısa kes bırak öZlesin seni.Her gittiğin yeri haber etme ki merak etsin. Başka uğraşlar bul kendine film izle,kitap oku ondan başka hayatın olduğunun bilincinde olsun. Bizlerin yaptığı en büyük hata sadece onlar için süsleniriZ bunu kendin için yap her daim 😃 bizzat denenmiş ve başarılı olmuşur.

Kaybetme korkusu yaşayacaksın ama bunu karşı tarafa asla belli etmeyeceksin.

İlgi alaka olucak tabi ama onsuz da yapabileceğini bilmeli.

Belli edersen, hepsi demeyelim de çoğu erkek onun verdiği rahatlıkla ilgisiz davranmaya başlıyor malesef.

Gerçi erkekler diye de genellemek doğru değil. İnsanların doğasında var bu :)

bu sadece erkeklerde olan bir durum değil, tüm insanlar elde ettikleri şey için rahatlar. insan elinde olmayan şey için çırpınır. evli bile olsan teslim olmayacaksın ben bunu anladım.

bende de aynı sorun var bakalım ne olacak sorunları var diye anlayış gösterdim ama suyu çıktı sanırım fazla rahatladı daha 15 gün olmuş aramamk ne demek ya

Herkesin benzer sorunları vardır mutlaka ama dışarıdan bakan bir göze ihtiyaç duyuluyor. Ben bugün biraz soğuk gibi davrandım ama bilinçli olarak değil içimden gelmedi o da fark etti bunu bundan sonra böyle mi olacak bilmiyorum ama böyle olacaksa ben bu ilişkiye devam eder miyim onu da bilmiyorum. Eskisi gibi hissederek seviyorum demek istiyorum ben. Şimdi sadece alışkanlık gibi söylüyorum. Kafam fena karışık galiba :(

benimki de bi tuhaf istiyorki ben ilgileneyim ben arayayım edilgen bi adam kadından bekliyo istiyo kadın beni etkilesin ben ondan sonra geleyim yaptığının tuhaf olduğunun da farkında ama böyle işte

Back
X