• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ettim

Mysteryofdarkness

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
105
56
28
28
Tekrardan merhaba hanımlar :) burada daha önce terk edildiğime dair konu acmıstım bir ay kadar önce terk edildim çok kırıcı ve kendisinin de söylediği gibi hiçbir sebep yokken. Ben tabi ki beni terk ettiği için bir şey söylemedim iki senelik evliliğe giden bir ilişkimiz vardı bu arada. Ve kendisi için maalesef ki çok büyük fedakarlıklar yapmıştım maalesef dememin sebebi hiçbirini haketmiyor olusu. Beni terk ettikten sonra bir kere tek instagram hesabını stalkladım ve eklenmediği kadın kalmamıs yani anılarımıza bile saygı duymadı ve ona olan askımdan değil ama bana yaşattıklarından dolayı ah ettim cidden çünkü kendi rahatsızlığı vardı ve hastalığı döneminde hep yanında oldum hastalığın da etkisi ile bana gerçekten psikolojik siddet uyguladı hastalığından kurtulduğu gibi de beni şutladı yani gerçekten öyle bir ah ettim dedim allah sana hesabını sorsun eğer ben haklıysam diye yani beddua da sayılmaz. Cidden ahım tutar mı bilmiyorum buraya yazmak istedim... bu saatten sonra biliyorum ah etmem de mantıklı mı emin değilim çünkü birbirimizin hayatından da çıktık ama öfkeme de engel olamıyorum ne yapacagım bilmiyorum...

Tutmaz. Yaptıklarınızın hiç birini adam size zorla yaptırmamış, kendi isteğinizle yapıp yanında kalmışsınız. Sırf bir ilişkiyi bitirdi diye ah etseniz de tutmaz.
Haklısın ancak yeni dikkat ettim ki ben yazmayı unutmuşum ama ilişki sırasında full yalan söylemiş bana daha sonrasında öğrendim bunu ve aldatma da varmış ama dediğiniz gibi bütün enayilikleri kendi rızamla yaptım maalesef 😂 yanıtınız için teşekkür ederim iyi günler :)

Aslında ona öfkeli değilsin. Sadece kendine öfkelisin...Verdiğin değeri hakketmediğini düşünüyorsun ve düşündükçe kendine kızıyorsun...Nefret beslemek veya ah etmek sadece senin canını acıtır onu mutlu gördükçe üzülürsün unutman zaman alır. Kabullen zamana bırak daha hızlı geçer acın...

Hıcbır sebep yokken degıl, sızı sevmiyormus artık ve bıtırmıs.
Sıze gore kavga dovus aldatma kufur olmalı olabilir ayrılık sebeplerinde ama, bır sabah uyanır ve artık sızı sevmıyodur ayrılır. Bu kadar basit aslında.

Bırını artık Sevmedıgın ıcın ayrılmak adilik degildir. Karsı tarafın sevgisi bitmedi diye sevgisi bitenin gitmesi beddua etmeyi gerektirmez.

Ah tutar mı Allah bilir.
Sızı kandırmamıs aldatmamıs iftira atmamıs, sadece ayrılmış.
Once durumun normallıgını kabullenmeniz lazım

Aslında ona öfkeli değilsin. Sadece kendine öfkelisiniz...Verdiğin değeri hakketmediğini düşünüyorsunuz ve düşündükçe kendine kızıyorsun...Nefret beslemek veya ah etmek sadece senin canını acıtır onu mutlu gördükçe üzülürsün unutman zaman alır. Kabullen zamana bırak daha hızlı geçer acın...
Evet aslında kendime öfkeliyim maalesef durumu aslında kabullendim sayılır kendi işimi gücümü aksatmadım kendisine hakaret kötü söz yalvarma gibi bir şey de olmadı aslında içimde sevgi de kalmadı ancak sanırım sadece kendime öfkeliyim. Açık konuşmak gerekirse nefret ediyorum ondan ama dediğim gibi bu nefret duyguma da engel olamıyorum stalk falan asla yapmıyorum engelledim, kendi hayatıma yoğunlaşıyorum ama nefret duygumda bir azalma olmuyor maalesef:( bakalım zaman belki de tamamen alır benden bu duyguyu :) güzel yanıtınız için çok sağolun bu arada gerçekten teşekkür ederim 😊

Hıcbır sebep yokken degıl, sızı sevmiyormus artık ve bıtırmıs.
Sıze gore kavga dovus aldatma kufur olmalı olabilir ayrılık sebeplerinde ama, bır sabah uyanır ve artık sızı sevmıyodur ayrılır. Bu kadar basit aslında.

Bırını artık Sevmedıgın ıcın ayrılmak adilik degildir. Karsı tarafın sevgisi bitmedi diye sevgisi bitenin gitmesi beddua etmeyi gerektirmez.

Ah tutar mı Allah bilir.
Sızı kandırmamıs aldatmamıs iftira atmamıs, sadece ayrılmış.
Once durumun normallıgını kabullenmeniz lazım
kusura bakmayın ben yazmayı unuttum nasıl düzelteceğimi de bilmiyorum ama ilişki sırasında hep yalan söylemiş kandırmıs ve aldatmış aldatma kısmından emin değilim bu arada... teşekkür ederim cevabınız için

kusura bakmayın ben yazmayı unuttum nasıl düzelteceğimi de bilmiyorum ama ilişki sırasında hep yalan söylemiş kandırmıs ve aldatmış aldatma kısmından emin değilim bu arada... teşekkür ederim cevabınız için
Emin degılsın iste bıtmıs ılıskı ıcın kafa yorma bence

Evet aslında kendime öfkeliyim maalesef durumu aslında kabullendim sayılır kendi işimi gücümü aksatmadım kendisine hakaret kötü söz yalvarma gibi bir şey de olmadı aslında içimde sevgi de kalmadı ancak sanırım sadece kendime öfkeliyim. Açık konuşmak gerekirse nefret ediyorum ondan ama dediğim gibi bu nefret duyguma da engel olamıyorum stalk falan asla yapmıyorum engelledim, kendi hayatıma yoğunlaşıyorum ama nefret duygumda bir azalma olmuyor maalesef:KK43: bakalım zaman belki de tamamen alır benden bu duyguyu :) güzel yanıtınız için çok sağolun bu arada gerçekten teşekkür ederim 😊

Rica ederim. 2 ay'a kalmaz acın azalır yavaş yavaş unutursun sadece kendine biraz zaman ver. Çok daha güzel bir ilişkin olacak emin ol. İnsan kötü bir deneyim yaşadığında çıkarmamız gereken dersler olduğuna inanıyorum. Mesela bu ilişkide hep verici olmuşsan belli bir zamandan sonra karşı taraf görevin diye algılıyor. Git gide değerin azalıyor. O yüzden tüm ilişkilerde denge çok önemli, 1 kilo elma verene 5 kilo elma vermek sadece dengeleri alt üst eder. 5 kilo elma verenin haliyle beklentisi fazla olur ve ikili ilişkilerde sıkıntılar artmaya başlar çünkü hep bir taraf fazlası ile beslenirken diğer taraf aç kalmakta dolayısıyla ilişki bitme noktasına geliyor. Karşı tarafı direkt kafanda sil at daha mutlu olacaksın emin ol.

Rica ederim. 2 ay'a kalmaz acın azalır yavaş yavaş unutursun sadece kendine biraz zaman ver. Çok daha güzel bir ilişkin olacak emin ol. İnsan kötü bir deneyim yaşadığında çıkarmamız gereken dersler olduğuna inanıyorum. Mesela bu ilişkide hep verici olmuşsan belli bir zamandan sonra karşı taraf görevin diye algılıyor. Git gide değerin azalıyor. O yüzden tüm ilişkilerde denge çok önemli, 1 kilo elma verene 5 kilo elma vermek sadece dengeleri alt üst eder. 5 kilo elma verenin haliyle beklentisi fazla olur ve ikili ilişkilerde sıkıntılar artmaya başlar çünkü hep bir taraf fazlası ile beslenirken diğer taraf aç kalmakta dolayısıyla ilişki bitme noktasına geliyor. Karşı tarafı direkt kafanda sil at daha mutlu olacaksın emin ol.
Çok teşekkürler cevabınız benim için çok faydalı oldu aklımın bir kösesine yazdım unutursam da buradan açıp acıp okurum :)

Kadın değer verince inanılmaz fedakarlık yapıyor ve cok seviyor. Her gün mesajlastigin konuştugun görüştüğün adam gidiyor tabi ki nefret edilir. Bazen özlem, bazen kızgınlık bazen nefret böyle böyle geçecek. Kendin için bişeyler yap bu süreçte. Bakım yap spor yap kafanı dağıt. Herşey gönlünce olsun ❤

Sana evlenmeye dair söz verdimi
Eğer verdiyse tutar
Verdi hatta kendisi ısrar etti ben iki yıldan daha geç olsun demiştim çünkü tanıştığımızda üniversite son sınıftım ama o iki yıl olsun ben uzmanlığı yaparken evlenelim demişti. Yani açıkcası benim zoruma giden nokta su oldu bana karşı hisleri bitmiş olabilir bu çok normal ancak bana attığı o saçma sapan mesajın bir iki saat öncesinde bana beni ne kadaaaar çok sevdiğinden bahsediyor koronavirüs bitince de şuraya gideriz sunu yapalım diye planlar yapıyordu ve birkaç saat sonra sana karşı ne hissettiğimi bilmiyorum bir süre beni yalnız bırak evlenmek istemiyorum dedi ( ki evlilik konusunda aslaaa bir ısrarım olmadı sok oldum) ben de açıkcası engelledim artık bu dengesiz tavıra bir tepki olarak çünkü beyefendi o bana yazana kadar benim ona yazmamı istedi 😂 şaka gibi sonra malum başka kadınları eklemeye falan başladı ben de bir daha profiline bakmadım. Size uzun uzun yanıt verdim çünkü ben konuyu açarken bazı seyleri yazmayı unutmuşum. Yanıtınız için teşekkür ederim 😊

Ah etmeyin, beddua etmeyin. Tamam öfkelisiniz, kızgın, kırılmış, üzülmüşsünüz ama enerjinizi kendinize harcayın. Kendiniz için dua edin. İyileşmeniz, mutlu olmanız için dua edin. Daha kârlı olmaz mı?
Haklısınız ama zaten öyle kendimi paralamadım hiç çok şükür beddua da etmedim ama bana gerçekten çok büyük haksızlıklar yapmış ve birazcıkta kul hakkına girmiş oldu o yüzden açıkcası zaten sunu söyledim eğer ben haklıysam ondan bir şekilde acısı çıksın yanıtınız için teşekkür ederim size :)

Terk edilmeseydiniz evlenecektiniz bu beyle. Neden ah ediyorsunuz?
Benim de 2 yıllık ilişkim bitti, dönüp de kötü bir şey hissedemiyorum kendisine. İlişkiler bitebilir ama sizin gibi değmeyecek insan uğruna yatırım yaparsanız böyle ortada kaldım diye hissetmeniz çok normal.

Terk edilmeseydiniz evlenecektiniz bu beyle. Neden ah ediyorsunuz?
Benim de 2 yıllık ilişkim bitti, dönüp de kötü bir şey hissedemiyorum kendisine. İlişkiler bitebilir ama sizin gibi değmeyecek insan uğruna yatırım yaparsanız böyle ortada kaldım diye hissetmeniz çok normal.
Konuya eklemeyi unutmuşum ama birkaç yorumda belirttiğim gibi ilişki sırasında full yalan söyleyip ilişki biterken yalan söyleyip bir de emin olmamakla birlikte aldattığı için. Yoksa kimsenin beni ya da bir başkasını sevme zorunluluğu yok bunun farkındayım.

Back
X