- 10 Nisan 2020
- 105
- 56
- 28
- 28
- Konu Sahibi Mysteryofdarkness
Tekrardan merhaba hanımlar :) burada daha önce terk edildiğime dair konu acmıstım bir ay kadar önce terk edildim çok kırıcı ve kendisinin de söylediği gibi hiçbir sebep yokken. Ben tabi ki beni terk ettiği için bir şey söylemedim iki senelik evliliğe giden bir ilişkimiz vardı bu arada. Ve kendisi için maalesef ki çok büyük fedakarlıklar yapmıştım maalesef dememin sebebi hiçbirini haketmiyor olusu. Beni terk ettikten sonra bir kere tek instagram hesabını stalkladım ve eklenmediği kadın kalmamıs yani anılarımıza bile saygı duymadı ve ona olan askımdan değil ama bana yaşattıklarından dolayı ah ettim cidden çünkü kendi rahatsızlığı vardı ve hastalığı döneminde hep yanında oldum hastalığın da etkisi ile bana gerçekten psikolojik siddet uyguladı hastalığından kurtulduğu gibi de beni şutladı yani gerçekten öyle bir ah ettim dedim allah sana hesabını sorsun eğer ben haklıysam diye yani beddua da sayılmaz. Cidden ahım tutar mı bilmiyorum buraya yazmak istedim... bu saatten sonra biliyorum ah etmem de mantıklı mı emin değilim çünkü birbirimizin hayatından da çıktık ama öfkeme de engel olamıyorum ne yapacagım bilmiyorum...