- Emoji Skoru
- 70.206
- Puanlar
- 548
Örnek bir olay üzerinden verebilir misiniz merak ettimTüm aileyi yon
Tum aileyi cikarlari icin kullaniyor esimde dahil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Örnek bir olay üzerinden verebilir misiniz merak ettimTüm aileyi yon
Tüm aileyi yon
Mesela bunu 3Örnek bir olay üzerinden verebilir misiniz merak ettim
Mesela herkesin yuzune canim cicim ama arkasindan surekli hakaretlerÖrnek bir olay üzerinden verebilir misiniz merak ettim
Bu yonlendiriuor isteKayınpederiniz 3 ay önce vefat etmiş ve kayınvalideniz eşinizi çağırdığı için sanırım sorun ederiyorsunuz. Biraz zaman verin. Herkes kendi yaptığından sorumludur. Bosuna kimseye bilenmeyin.
Ohoo benim görümce daha biz sevgiliyken eşimi benimle alakalı fitnelemeye çalışmış. Evlendikten sonra kendi ağzıyla söyledi. Üstelik koca kadın, çoluk çocuğu var işsiz güçsüz biri de değil. Ama umrumda mı değil. Eşimle mutluyuz çok şükür. Görümce kim ki söyledikleri de önemli olsun. Takma. Herkesin çenesini tutamazsın.Mesela bunu 3
Mesela herkesin yuzune canim cicim ama arkasindan surekli hakaretler
Peki esiniz nasil gorumcene karsiOhoo benim görümce daha biz sevgiliyken eşimi benimle alakalı fitnelemeye çalışmış. Evlendikten sonra kendi ağzıyla söyledi. Üstelik koca kadın, çoluk çocuğu var işsiz güçsüz biri de değil. Ama umrumda mı değil. Eşimle mutluyuz çok şükür. Görümce kim ki söyledikleri de önemli olsun. Takma. Herkesin çenesini tutamazsın.
Bu yonlendiriuor iste
Tüm gorumceler tabiki böyle değildir. Ben de görünmeyim gelirimiz mutlu olsun diye her şey yaparım bi kiz kardeşim yoktu onun yerine sen geldin derim .Kardeşim mutlu olunca daha çok mutlu olurum neyi kiskanacagiz ki?siz de mesafe koyup geçin eğer oynadığını dusunuyosanizBu gorumcelerin hepsi mi ayni yoksa sadece benim gorumcem mi böyle o kadar isini bilir bencil ve insanlari kullanmaya calisiyor ki daha 30 yasinda ama rolunu cok iyi oynuyor ama insan da hic sevmez ama oyle bi seviyor gibi yapar ki.
Eşimle araları çok iyi. Bu beni ilgilendirmez ki. Soy ailesi. Tabiki iyi olacak. Kimse kardeşini eşiyle anlaşamıyor diye koparıp atamaz. Allah var görümcenin eşi de çok iyi birisi.Peki esiniz nasil gorumcene karsi
Benim gorumcemde hayatta gordugum en buyuk yalanci üç kagitci igrenç bir insan digerinide sevmem ama bunun kadar degil.Bu gorumcelerin hepsi mi ayni yoksa sadece benim gorumcem mi böyle o kadar isini bilir bencil ve insanlari kullanmaya calisiyor ki daha 30 yasinda ama rolunu cok iyi oynuyor ama insan da hic sevmez ama oyle bi seviyor gibi yapar ki.
Benimki nişanlıyken ve yeni evliyken çok problem çıkardı ben de mesafe koydum.6 senedir belki 6 kere konuşmuşumdur.Hiç takamamBu gorumcelerin hepsi mi ayni yoksa sadece benim gorumcem mi böyle o kadar isini bilir bencil ve insanlari kullanmaya calisiyor ki daha 30 yasinda ama rolunu cok iyi oynuyor ama insan da hic sevmez ama oyle bi seviyor gibi yapar ki.
Umursamamakta çalışın, sizin sinir olduğunuzun farkındaysa daha da inatla yapıyordur belkiMesafeliyim ama yine de bi sekilde yaptiklari dedikleri sinir ediyor beni
Gormesem umursamicam ama goruyirum isteUmursamamakta çalışın, sizin sinir olduğunuzun farkındaysa daha da inatla yapıyordur belki![]()
Görüşmemenizin bir yolu yok mu, benimkiyle uzak oturuyoruz biz mesela ondan da biraz kafam rahatGormesem umursamicam ama goruyirum iste
Yok benimkiler öyle değilBu gorumcelerin hepsi mi ayni yoksa sadece benim gorumcem mi böyle o kadar isini bilir bencil ve insanlari kullanmaya calisiyor ki daha 30 yasinda ama rolunu cok iyi oynuyor ama insan da hic sevmez ama oyle bi seviyor gibi yapar ki.
Farkli sehirlerde miGörüşmemenizin bir yolu yok mu, benimkiyle uzak oturuyoruz biz mesela ondan da biraz kafam rahat