• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah gorumce vah gorumce🙂

Tüm aileyi yon

Tum aileyi cikarlari icin kullaniyor esimde dahil

Kayınpederiniz 3 ay önce vefat etmiş ve kayınvalideniz eşinizi çağırdığı için sanırım sorun ederiyorsunuz. Biraz zaman verin. Herkes kendi yaptığından sorumludur. Bosuna kimseye bilenmeyin.

Kayınpederiniz 3 ay önce vefat etmiş ve kayınvalideniz eşinizi çağırdığı için sanırım sorun ederiyorsunuz. Biraz zaman verin. Herkes kendi yaptığından sorumludur. Bosuna kimseye bilenmeyin.
Bu yonlendiriuor iste

Mesela bunu 3

Mesela herkesin yuzune canim cicim ama arkasindan surekli hakaretler
Ohoo benim görümce daha biz sevgiliyken eşimi benimle alakalı fitnelemeye çalışmış. Evlendikten sonra kendi ağzıyla söyledi. Üstelik koca kadın, çoluk çocuğu var işsiz güçsüz biri de değil. Ama umrumda mı değil. Eşimle mutluyuz çok şükür. Görümce kim ki söyledikleri de önemli olsun. Takma. Herkesin çenesini tutamazsın.

Ohoo benim görümce daha biz sevgiliyken eşimi benimle alakalı fitnelemeye çalışmış. Evlendikten sonra kendi ağzıyla söyledi. Üstelik koca kadın, çoluk çocuğu var işsiz güçsüz biri de değil. Ama umrumda mı değil. Eşimle mutluyuz çok şükür. Görümce kim ki söyledikleri de önemli olsun. Takma. Herkesin çenesini tutamazsın.
Peki esiniz nasil gorumcene karsi

Bu gorumcelerin hepsi mi ayni yoksa sadece benim gorumcem mi böyle o kadar isini bilir bencil ve insanlari kullanmaya calisiyor ki daha 30 yasinda ama rolunu cok iyi oynuyor ama insan da hic sevmez ama oyle bi seviyor gibi yapar ki.
Tüm gorumceler tabiki böyle değildir. Ben de görünmeyim gelirimiz mutlu olsun diye her şey yaparım bi kiz kardeşim yoktu onun yerine sen geldin derim .Kardeşim mutlu olunca daha çok mutlu olurum neyi kiskanacagiz ki?siz de mesafe koyup geçin eğer oynadığını dusunuyosaniz

Peki esiniz nasil gorumcene karsi
Eşimle araları çok iyi. Bu beni ilgilendirmez ki. Soy ailesi. Tabiki iyi olacak. Kimse kardeşini eşiyle anlaşamıyor diye koparıp atamaz. Allah var görümcenin eşi de çok iyi birisi.
Eşimi arada koymuyorum ya o ya ben demiyorum. Denilecek büyük bir olay da yok ortada. Görümceyi de gördüğümde hoş beş, hepsi bu kadar.

Bende görümceyim ve onunla kısmen aynı kaderi yaşadığımız için (uzağa gelin gitme evli ve çocuklu çalışan olma vs) ben onu ve bizim aileye karşı tutumunu anlayabiliyorum. Ama kız kardeşim tam tersimdir. En başından onunla kafa yapısı uyuşmadığı için yaptığı her şey gözüne batar. Arkasından söylediği çoğu şeyde gelinimizi savunan kişiyimdir çünki kardeşim empati kuramıyor. Bence karşınızdakini nasıl anladığınıza bağlı bir durum. Bu görümcelik,eltilik,arkadaşlık her hangi bi ilişkide hep yaptığımız şeyler aslında. Karşımızdaki kişiyi kendi fikirlerimize göre yargılarsak hiç yol alamayız.

Bu gorumcelerin hepsi mi ayni yoksa sadece benim gorumcem mi böyle o kadar isini bilir bencil ve insanlari kullanmaya calisiyor ki daha 30 yasinda ama rolunu cok iyi oynuyor ama insan da hic sevmez ama oyle bi seviyor gibi yapar ki.
Benim gorumcemde hayatta gordugum en buyuk yalanci üç kagitci igrenç bir insan digerinide sevmem ama bunun kadar degil.

Benimki nişanlıyken ve yeni evliyken çok problem çıkardı ben de mesafe koydum.6 senedir belki 6 kere konuşmuşumdur.Hiç takamam

Mesafeliyim ama yine de bi sekilde yaptiklari dedikleri sinir ediyor beni
Umursamamakta çalışın, sizin sinir olduğunuzun farkındaysa daha da inatla yapıyordur belki 🤣

Sanki gelinler çok iyi de görümceyi kıskanmayan eş ailesini sponsor görmeyen gelin yok ne yapsan yaranamıyorsun

Yok benimkiler öyle değil

Back
X