Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sadece görümcelikte yok bence günümüz insanların çoğu böyle. Bu tür insanlarla sadece merhaba merhaba olmalı hiç bir konuya ne onu nede siz dahil olmayın ve umursamayın hatta gerekirse görüşmeyi bile kesin çünkü bazı insanlar gerçekten haketmiyor. Kendinizi strese sokup vücudunuzu yaşamınızı etkileyeceğinize bırakın onlar kendini yesin.Bu gorumcelerin hepsi mi ayni yoksa sadece benim gorumcem mi böyle o kadar isini bilir bencil ve insanlari kullanmaya calisiyor ki daha 30 yasinda ama rolunu cok iyi oynuyor ama insan da hic sevmez ama oyle bi seviyor gibi yapar ki.
Bu gorumcelerin hepsi mi ayni yoksa sadece benim gorumcem mi böyle o kadar isini bilir bencil ve insanlari kullanmaya calisiyor ki daha 30 yasinda ama rolunu cok iyi oynuyor ama insan da hic sevmez ama oyle bi seviyor gibi yapar ki.
Amiiin amiiinValla benimde 3 tane var çok Garipler ilk başta evliliğimi bile onaylamadlar şu an da görüşmüyoruz böyleleri bizden uzak olsun bacım
Aynen öyleAmiiin amiiinkendi akıl sağlığımız için en iyisi bu
![]()
Bence her görümce aynı değil. Genelleme yapmamak lazım. Bencillik karakter, kişilikle alakalı bir durum .Bu gorumcelerin hepsi mi ayni yoksa sadece benim gorumcem mi böyle o kadar isini bilir bencil ve insanlari kullanmaya calisiyor ki daha 30 yasinda ama rolunu cok iyi oynuyor ama insan da hic sevmez ama oyle bi seviyor gibi yapar ki.
Cok haklisiniz oyle yaptim zaten ama yine de bu hallerini gordukce sinirim bozuluyorBu sadece görümcelikte yok bence günümüz insanların çoğu böyle. Bu tür insanlarla sadece merhaba merhaba olmalı hiç bir konuya ne onu nede siz dahil olmayın ve umursamayın hatta gerekirse görüşmeyi bile kesin çünkü bazı insanlar gerçekten haketmiyor. Kendinizi strese sokup vücudunuzu yaşamınızı etkileyeceğinize bırakın onlar kendini yesin.
Evet evliliğimin başında bende öyleydim ama belli bir zaman sonra dedim ki ben napıyorum? İstediğini altın tepside sunuyorum o yüzden hiç düşünüp stres olmaya gerek yok. Karakteri düşük insanlar manipüle sever siz bu oyuna gelmeyinCok haklisiniz oyle yaptim zaten ama yine de bu hallerini gordukce sinirim bozuluyor
Yoo değil benimkiler şeker gibiler…Bu gorumcelerin hepsi mi ayni
Aynen öyle üstadımE sen de mesafeni koru. Mesele edilecek bir şey değil bu. Meseleleri mesele yapmazsan mesele kalmaz demi @Dreamies
Benim 1 tane var size Allah yardim etsinValla benimde 3 tane var çok Garipler ilk başta evliliğimi bile onaylamadlar şu an da görüşmüyoruz böyleleri bizden uzak olsun bacım
Insallah oyle yapabilirim ya o kadar kotu kalpli ki artik ne yapsa ne dese sasirmicam diyorum ama yine beni sasirtmayi basariyorBu sadece görümcelikte yok bence günümüz insanların çoğu böyle. Bu tür insanlarla sadece merhaba merhaba olmalı hiç bir konuya ne onu nede siz dahil olmayın ve umursamayın hatta gerekirse görüşmeyi bile kesin çünkü bazı insanlar gerçekten haketmiyor. Kendinizi strese sokup vücudunuzu yaşamınızı etkileyeceğinize bırakın onlar kendini yesin.
Mesafeliyim ama yine de bi sekilde yaptiklari dedikleri sinir ediyor beniBenim de var bir görümcem, 30 yaşında sizinki gibi. Aramiz da iki yaş. Basindan beri hep mesafemi korudum, severim de bu arada. O da sınırları olan bir kadin, gorumcelik yapmaya çalıştığı zamanlar olmuştu eskiden, hiç geri cevap vermediğim için o toplara girmeyeceğimi anladışimdi bulaşmıyor, kuzu kuzu geçiniyoruz. Bence kayın aile ile iletişimin sırrı sınır koymaktan geçiyor
Tam da bu sekilde asiri manipulasyon yapiyor peki bu manipilasyonlari ile nasil bas edebilirimEvet evliliğimin başında bende öyleydim ama belli bir zaman sonra dedim ki ben napıyorum? İstediğini altın tepside sunuyorum o yüzden hiç düşünüp stres olmaya gerek yok. Karakteri düşük insanlar manipüle sever siz bu oyuna gelmeyin![]()
Bu gorumcelerin hepsi mi ayni yoksa sadece benim gorumcem mi böyle o kadar isini bilir bencil ve insanlari kullanmaya calisiyor ki daha 30 yasinda ama rolunu cok iyi oynuyor ama insan da hic sevmez ama oyle bi seviyor gibi yapar ki.
Umursamayarak bunu yapamıyorsan umursamıyormuş gibi davranabilirsin yada tepkilerinle belli et ama bi zaman sonra daha iyi anlarsın şimdiki haline de kızarsın niye umursamışım diye emin olTam da bu sekilde asiri manipulasyon yapiyor peki bu manipilasyonlari ile nasil bas edebilirim
Tüm aileyi yonSorun nedir? Ne yaptı size?
Tum aileyi cikarlari icin kullaniyor esimde dahilSorun nedir? Ne yaptı size?