• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah kadınlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mellykelly

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2018
310
104
103
28
İs yerinde bir kadın arkadaşım var. Eşimde arkadaşımda ben de aynı dairede çalışıyoruz. Bu kadın arkadaşım bizim eşimle daha aramızda bir şey yokken daireye her giriş çıkışında eşimin çalıştığı kurumdan içeri bakıp duruyormus. Eşimin mesai arkadaşlarından bı abi hatta demis ki bu kız niye buraya bakıp duruyor konusuyor musunuz tarzı soru sormuş. Eşimin umurunda bile olmamis geçmiş gitmiş. Neyse biz eşimle tanıştık evlendik vs derken ben hala bu kadın arkadaşımla arkadaşlığımi sürdürüyorum kız sürekli geliyor kurumuma cayimi kahvemi iciyor. Eşime karsi bi artniyetli davranışını da görmedim. Yalnız kızın tavırları karşı cinsle iletişimi biraz sorunlu fazlaca rahat davraniyor ve dışarıdan hafif bı imaj çiziyor ( kesinlikle benim yorumum değil) şimdi şöyle ki benim bu zamanında bakma olaylarıni ogrendigim andan itibaren içime kurt düştü nasıl bir refleks alsam bilemedim. Misal şimdi yine evine kahveye çağırıyor toplamış kızları gitsem mi gitmesem mi ikilemdeyim

iş yerinde tek çalışan sizin kocanız mı belki başkası için geliyordur niye kocanızla ilişkilendirdiniz ki

iş yerinde tek çalışan sizin kocanız mı belki başkası için geliyordur niye kocanızla ilişkilendirdiniz ki
Zamanında baktığı kurumda toplam altı kişi çalışıyor eşim dışında hepsi yaşlı :D

Bence bir lafla içinize kurt düşürmeyin. Arkadaşlığınızı bozmayın. Hergün göz göze geldiğim insanlar oluyor bu illa birsey mi hissediyorum demek? Hale çok rahatsızsan gizliden takip et ama bana boşa kuruntu gibi geldi.

Her hafif kadına kocalarımız bakacak olsaydı ohoo.
Siz kadından mı korkuyorsunuz kocanızdan mı anlamadım ben.
Hepimiz işyerinde kadın olsun erkek olsun yavşayan tiplerle karşılaşıyoruz
Burada mesele eşinizin tavrı olacaktır
O sınırı koruduktan sonra hiçbirşey olmaz.

bu işin yaşlısı genci olmazda rahat hareket ediyor diyede birine bu yakıştırmayı yapmayın bence bazı insanlar cevresinden kaynaklı bu sekilde hareket edecebiliyor oda rahat bi ortamda buyumustur bence fazla takılmayın bu işlere hem gözlemlediğinizdede birsey görememissiniz demek ki birsey yok

İs yerinde bir kadın arkadaşım var. Eşimde arkadaşımda ben de aynı dairede çalışıyoruz. Bu kadın arkadaşım bizim eşimle daha aramızda bir şey yokken daireye her giriş çıkışında eşimin çalıştığı kurumdan içeri bakıp duruyormus. Eşimin mesai arkadaşlarından bı abi hatta demis ki bu kız niye buraya bakıp duruyor konusuyor musunuz tarzı soru sormuş. Eşimin umurunda bile olmamis geçmiş gitmiş. Neyse biz eşimle tanıştık evlendik vs derken ben hala bu kadın arkadaşımla arkadaşlığımi sürdürüyorum kız sürekli geliyor kurumuma cayimi kahvemi iciyor. Eşime karsi bi artniyetli davranışını da görmedim. Yalnız kızın tavırları karşı cinsle iletişimi biraz sorunlu fazlaca rahat davraniyor ve dışarıdan hafif bı imaj çiziyor ( kesinlikle benim yorumum değil) şimdi şöyle ki benim bu zamanında bakma olaylarıni ogrendigim andan itibaren içime kurt düştü nasıl bir refleks alsam bilemedim. Misal şimdi yine evine kahveye çağırıyor toplamış kızları gitsem mi gitmesem mi ikilemdeyim
Kızlı ortam zaten eşiniz yok ne olacak ki

Belki hoşlandı ama şimdi sonuçta sizle evli veya başka birisine bakıyordu bilemezsiniz

Kocanla ne alakası var arkadaşınla muhabbetin varsa git
Açıkçası bu konunun açılma sebebi bugün şahit olduğum olaylardi. Kadın arkadaşım nişanlı olduğunu bildiği bir erkekl habir flortlesip duruyor. Garip tavırlar sergiliyor çay ictigimiz yere sürekli karşı cins kişileri tabiri caizse oynak hareketlerle davet ediyor. Bundan eşime bahsedince sinirlendi mümkünse yalnız çok çıkma onunla dedi. Sonra zamanında da bu tarz bı şey olmuştu diye bakma olayını anlattı bana onun uzerine iletisim halinde kalıp kalmamakta ikilem yaşadım

Kizin huyu budur. Yani kimi kadinin özgüveni fazlaca olup rahat davrandi diye bu sekilde yaftalanmasi üzücü.

Art niyeti olsa kokusu cikardi.

Asıl bu konulari deşip size getiren kisilerden uzak durun

Açıkçası bu konunun açılma sebebi bugün şahit olduğum olaylardi. Kadın arkadaşım nişanlı olduğunu bildiği bir erkekl habir flortlesip duruyor. Garip tavırlar sergiliyor çay ictigimiz yere sürekli karşı cins kişileri tabiri caizse oynak hareketlerle davet ediyor. Bundan eşime bahsedince sinirlendi mümkünse yalnız çok çıkma onunla dedi. Sonra zamanında da bu tarz bı şey olmuştu diye bakma olayını anlattı bana onun uzerine iletisim halinde kalıp kalmamakta ikilem yaşadım
Size tavsiyem sevmediğiniz kimseyle görüşmeyin, görüşüyorsanız da o kişilerin arkasından konuşmayın.

Kizin huyu budur. Yani kimi kadinin özgüveni fazlaca olup rahat davrandi diye bu sekilde yaftalanmasi üzücü.

Art niyeti olsa kokusu cikardi.

Asıl bu konulari deşip size getiren kisilerden uzak durun
Ben de öyle düşünüyorum. Hatta çok defa arkasından öyle diyenlere karşı arkadasimi savundum yapısı öyle tarzı. Kaç defa esimin de olduğu arkadas grubuyla gezdik vs. Herhangi bir şey görmedim ama içten içe icimi kemiren bı his de var anlamlandiramiyorum

Size tavsiyem sevmediğiniz kimseyle görüşmeyin, görüşüyorsanız da o kişilerin arkasından konuşmayın.
Arkadasimi cidden seviyorum az gezmedik beraber. Ama ne bileyim bı dönem uzak kaldık dışarıdan gözlemleme fırsatım oldu ve cidden arkasindan konuşulduğu gibi davrandığını fark ettim. Hatta eşimi de yokladim sana karsi anormal bı davranışı oldu mu o bakışlar niyeydi tarzı. Sonra yaptığımın yanlış olduğunu anladım. Şeytanın aklına çomak sokmak çünkü bu ve kasıtlı olarak başından beri eşime yapmaktan kaçındığım bir şey. Neyse bilmiyorum iste

Zamanında baktığı kurumda toplam altı kişi çalışıyor eşim dışında hepsi yaşlı :D
Belki yasli seviyordur ...ayrıca esinize bunu sormakla hic iyi etmemişsiniz bence. Ortada birşey yokken erkeklere bu tur şeyler hissettirilmemeli. Dediğiniz gibi aklına sokmussunuz

Olay eşinizde bitiyor sonuçta size sadakat sözü veren o yani art niyet görürseniz ilişkiyi kesersiniz bir sıkıntılı davranıştada eşinizin zaten kendini sakınması size söylemesi lazım şimdi yok yere neden insanları zan altında bırakıyorsunuz ki?

Belki yasli seviyordur ...ayrıca esinize bunu sormakla hic iyi etmemişsiniz bence. Ortada birşey yokken erkeklere bu tur şeyler hissettirilmemeli. Dediğiniz gibi aklına sokmussunuz
Ya evet o hatayı yapmaktan hep kaçındım ama maalesef tutamadım kendimi soruverdim maalesef

Anladığım kadarıyla kız çok güzel, birileri de yanmış tutuşmuş bu yüzden 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X