Ah keşke...

Atlantistebiranka

Thank you mario but princess is in another castle.
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
2.724
9.219
158
Nereden başlasam bilmiyorum. O kadar mutsuz ve hayalkırıklığına uğramış haldeyim ki..
Hep hayal ederken; eşim hem dostum hem aşkım hem yoldaşım olsun, azıcık aşım ağrısız başım olsun, huzurumuz olsun yeterli der mutlu olurdum. O kadar zor bir hayatım oldu ki.. Başkalarının günlük sevinçleri, benim için çok duygulu olaylardı. Ne bileyim mesela babam bana bir kere sarılıp " canım kızım" dese ömrümden 3-4 sene verebilirdim. Ya da ne bileyim, kendime eş diye seçtiğim adam derdimi anlattığımda bana sarılıp "korkma geçecek" dese, herşey iyi olacak gibiydi...
Olmadı..
Kendime seçtiğim eş bana dost olmadı.. Derdimi anlattım, kavga etti, bağırdı, abarttı, özellikle kendi ailesine karşı beni ortaya attı.
En ufak bir kavgamızda onları arayıp, onlara küfür etti bağırdı. Onlar da bana saldırdı senin yüzünden bu halde diye. "kaç senelik oğlum demezdi" diye. Kimse bana sormadı "sen ne hissediyorsun." diye. İyi niyetle yaklaştım olmadı, mesafe koydum olmadı.
Kendime eş diye seçtiğim beni harcamaktan hiç korkmadı. İki gün güldüm üçüncü gün altında aklıma gelmeyen düşünceler barınan cümlelerle ithamda bulundular.
"sen bana dost olmadın" dedim. "senin dostların başka" derken iki günlük okul arkadaşlarımı kastetti.
Bazen diyorum ki, hayat hiç gülmedi belli ki gülmeyecek. Kendi elimle sonlandırsam huzur bulacak mıyım? Yaşayamadığım hayallerime ağlarken, henüz ölmek istemiyorum dedim. Ama böylesi hayat nereye kadar?

Bu ara herkeste bir intihar merakidir gidiyor. Bakın intihar edince,oradaki azabı tadinca bu dertler vız gelecek lakin dönüş olmayacak. Ne aceleniz var zaten olecez,benim kocamda bana dost değil bunun için intihar edecem,pabucumu yesin öküz. Hayattan zevk almaya bir gün bitecek.

Nereden başlasam bilmiyorum. O kadar mutsuz ve hayalkırıklığına uğramış haldeyim ki..
Hep hayal ederken; eşim hem dostum hem aşkım hem yoldaşım olsun, azıcık aşım ağrısız başım olsun, huzurumuz olsun yeterli der mutlu olurdum. O kadar zor bir hayatım oldu ki.. Başkalarının günlük sevinçleri, benim için çok duygulu olaylardı. Ne bileyim mesela babam bana bir kere sarılıp " canım kızım" dese ömrümden 3-4 sene verebilirdim. Ya da ne bileyim, kendime eş diye seçtiğim adam derdimi anlattığımda bana sarılıp "korkma geçecek" dese, herşey iyi olacak gibiydi...
Olmadı..
Kendime seçtiğim eş bana dost olmadı.. Derdimi anlattım, kavga etti, bağırdı, abarttı, özellikle kendi ailesine karşı beni ortaya attı.
En ufak bir kavgamızda onları arayıp, onlara küfür etti bağırdı. Onlar da bana saldırdı senin yüzünden bu halde diye. "kaç senelik oğlum demezdi" diye. Kimse bana sormadı "sen ne hissediyorsun." diye. İyi niyetle yaklaştım olmadı, mesafe koydum olmadı.
Kendime eş diye seçtiğim beni harcamaktan hiç korkmadı. İki gün güldüm üçüncü gün altında aklıma gelmeyen düşünceler barınan cümlelerle ithamda bulundular.
"sen bana dost olmadın" dedim. "senin dostların başka" derken iki günlük okul arkadaşlarımı kastetti.
Bazen diyorum ki, hayat hiç gülmedi belli ki gülmeyecek. Kendi elimle sonlandırsam huzur bulacak mıyım? Yaşayamadığım hayallerime ağlarken, henüz ölmek istemiyorum dedim. Ama böylesi hayat nereye kadar?
Canım inan ben de çok kötü şeyler yaşadım evliliğimde. Ondan öncesinde de hiç kolay bir hayatım olmadı. Ama sakın isyan etme. Inan hayatta zorluk yaşayan kadınlar herkesten olgun ve başarılı oluyor. Eğer inancın varsa söyle düşün Rabbim beni her zaman zorluklarla sınıyor çünkü benim yalvarislarimi duymak istiyor de. Inan çok iyi geliyor

Belkide baba sevgisinin eksikliğini eşinizin tamamlamasını istiyorsunuzdur. Eşinizden beklentileriniz aslında çok doğal normal ve aslında basit şeyler, basitten kastım o öküz herif biraz şefkatle yaklaşsa size bir yerinden bir şey eksilmeyecek. Yerinizde olsam hayatımı sonlandırmak yerine yeniden başlatırdım çünkü böyle bir eşle yaşanan hayata, hayat denmez.

Zorlukda sonra kolaylık vardır.
Eşiniz sizin hayallerinize göre tam şekil alamax her söylediginizi tam anlayamaz ama zamanla ögrenebilir dost olmayı dinlemeyi.

Ama ölüm gb kurtuluş planı hiç bir zaman hatayı kabul etmez geri dönüşü asla olmaz.
Bizler seçim yaparken insanları tamanlamı.işe tanıyamayız tanıdıgımız zamanlar da ölçülerine göre davran mayı seçmeliyiz.
Onlara agır misyonlar yüklemek ters tepebilir.
Siz vazgeçmeden ilerleyin

Niye başkalarından sevgi dileniyorsunuz. Önce kendinizi sevmeye kendinize değer vermeye çalışın. Kimse sizin caninizdan kıymetli değil. Mutlu degilseniz boşanın. Kendinize yeni bir sayfa açın. Karşınıza sizi sevecek size dost olacak biri elbet çıkar. Odak noktanızı değiştirip hayattan keyif almaya bakın. Çalışıyor musunuz ya da eğitim ne durumda?

Olmadı..
emin olun bunları sadece siz yaşamıyorsunuz , size son 7 yılımı anlatsam hayatım önce kitap sonrada film olur , ama çok şükür herşeye rağmen hayattayım , sağlıklıyım geçmişe sünger çekmek için çabalıyorum , ölüm neye çare ? yaşadılarınız yaşanmamışmı olucak ? 3,5 gün ölünce badem gözlü olucak sonra ? herkes hayatına devam edecek lütfen umutsuz olmayın çünki herkesin kendi yaşadığı kendine çok büyük ama herkes canına kıysa zaten emin olun dünyada insan kalmaz o yüzden kendinizi dinlemeyin ve size iyi gelecek meşgaleler edinin mevlam gönlünüze göre versin

Niye başkalarından sevgi dileniyorsunuz. Önce kendinizi sevmeye kendinize değer vermeye çalışın. Kimse sizin caninizdan kıymetli değil. Mutlu degilseniz boşanın. Kendinize yeni bir sayfa açın. Karşınıza sizi sevecek size dost olacak biri elbet çıkar. Odak noktanızı değiştirip hayattan keyif almaya bakın. Çalışıyor musunuz ya da eğitim ne durumda?
Üniversite mezunuyum. Tekrar okuyorum.

Sen kendini öldürüp eşinden ailenden intikam almak istiyosun. Eşin üzülsün pişman olsun ama olan sadece ölene olur Bi seneye kalmaz da evlenir sen de öldüğünle kalırsın

Sen kendini öldürüp eşinden ailenden intikam almak istiyosun. Eşin üzülsün pişman olsun ama olan sadece ölene olur Bi seneye kalmaz da evlenir sen de öldüğünle kalırsın
Yazdıklarımdan "intikam" duygusunu nasıl çıkardınız şaşırdım doğrusu. Böyle bir mizaca sahip değilim. Yoruldum diyorum, artık nankörlüklerini, emeklerimi hiç etmelerine katlanamıyorum diyorum. "intikam" değil "kurtulmak" istiyorum diyorum.
Neyse işte. Çok ağladığım bir an içimi döktüm. İnsana derdinin açıklamasını bile yaptıran var. Amaan.

Yazdıklarımdan "intikam" duygusunu nasıl çıkardınız şaşırdım doğrusu. Böyle bir mizaca sahip değilim. Yoruldum diyorum, artık nankörlüklerini, emeklerimi hiç etmelerine katlanamıyorum diyorum. "intikam" değil "kurtulmak" istiyorum diyorum.
Neyse işte. Çok ağladığım bir an içimi döktüm. İnsana derdinin açıklamasını bile yaptıran var. Amaan.
Kötü bişi demedim her insan düşünür ölsem de bu yaptıklarına pişman olsa diye ölümü düşünmeyin lütfen her seyin Bi çaresi var

Back
X