başlığı görünce çok şaşırmış olmalısınız,o kadar sinirlerim bozuk,o kadar canım sıkkın ki ne yazacağımı bilemedim.
benzer konuları bebek bakımı bölümlerine de açtım daha önce ama bu sefer dertleşmeye ihtiyacım var.
3 aylık bir kızım var,doğduktan sonra 1 ay emmedi beni,sütümü sağarak verdim.sonra emmeye başladı.1 ay çok keyifliydi,çok zevk aldım emzirmekten ama ne olduysa yine diretmeye başladı.günde 4-5 kez anca emdi.dr hiç kilo almamış sağarak ver sütünü dedi,böyle olunca emmedi tabi yine,şu an sadece biberonla besleniyor.
derdim şu ki,kızım çok iştahsız.ve sadece uyurken karnını doyurabiliyoum,açlıktan ölse uyanıkken bir yudum içmiyor.
ve ben doğum yaptığımdan beri sütüm artsın diye uğraşıyorum,denemedğim yöntem kalmadı.şimdi sütüm iyi fakat kızım istemiyor,sağıyorum,dolaba koyuyorum,sonra ısıtıyorum içmiyor.ve hooop sütler çiçeklerin dibine.o kadar zoruma gidiyor ki,ağlamak geliyor içimden.1 ay önce bana bunu söyleyen olsa gülerdim.ama şimdi...emzirememek içimde bir yara,emzirme pozisyonu aldığımız anda kıyameti koparıyor.herkesin bebeği annesinin kokusunu alıp sabırsızlanır,benimki kendini itiyor.niye acaba beni istemedi diye düşünüp duruyorum..bi yerlerde cok cok annesini emen bebekleri görünce gözlerim doluyor...ben mi beceremedim bilmiyorum ki..üstelik kızım emmeyi bırakalı çok inatçı,aksi bir bebek olmaya başladı.aslında o da huzursuz ama yine de bana dönmüyor işte.
artık emmesinden de geçtim,niye beslenmek istemiyor anlayamıyorum.tıbbi bir sorun çıkmadı çok şükür.bazen kendimi çıkmazda hissediyorum,dünya başıma yıkılır gibi oluyor.o kadar küçük ki,niye böyle yaptığını anlamıyorum.psikoloğa gitmeyi düşünüyorum çünkü kendimi hiç iyi hissetmiyorum.