Ah! Kızlar ah!

hiç üzülme beğenmezse beğenmesin ona kalmadınya
sen çok mu beğenmiştin onu merak ettim bu kadar üzüldüğüne göre ona karşı bişeyler hissediyodun heralde
yoksa sadece seni beğenmedi çirkin buldu falan diyemi üzülüyosun

Ona alışacak kadar görüşmemiz olmadı benim üzüntüm beni beğenmemesi.Hadi yanılıyorum gösterdikleri sebep doğru desem.Annesi oğluyla tam konuşmadan neden benimle evlenmesi için gidip geldi herkesi heveslendirdi,ona gelince evlilik düşünmüyordu neden beni aradı görüşmek istedi.Benimde bir gururum var.

Ben kendimede kızıyorum çok safım bu konularda bir türlü geliştiremedim kendimi.Bodoslama dalarsan böyle yersin şamarı.Kızlar tüm yorumlarınız için teşekkürler.Sizlerde olmasanız kendi kendimi yiyeceğim

ay canım yaw ağlamaya üzülmeye degermı..hayat çok kısa sen kendıne bak..kendıne guven...erkekler ıçın aglamaya degmez canım..ama degecek bırıyse iliskınız bır kaç yıldır suruyorsa o zaman baska canım...daha yolun basındaymıssınız..bırkaçkez netten gorusmussunuz be hayatım..kendını bu kadar uzmeye degermı...herkesın başından buna benzer hıkayeler geçtı...inankı ılerıde bu ınsanı hatırlamayacaksın bıle...umarım sevdıgın ve ssana deger veren bırıyle bırlıkte olursun canım..

kend başına iş çeviren bi kaynanadan da kurtulmuşsun bak :lepi:

seni kırdı ya o da kırılır zaten, eden bulur

umarım hep mutlu oluruz Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın.napim demekki kısmet değilmiş.hepinizi öpüyorum :enbuyukkk:

Demek ki hayırlı değilmiş.Her zaman derim , her işte bi hayır vardır. Demek ilerde evlensen belki de başka sorunlardan dolayı ayrılıcaktınız.Başlamadan bitmesi daha iyi olmuş bence.Muhakkak karşına seni seven biri çıkar .opuyorumnanaktan

Biraz boşluğa düştüm.Bıraktım kendimi.ışimde olmasa iyice kötü olacağım kafam biraz dağılıyor.Önümüzdeki ay buraya gelecek beni arayacağını sanmıyorum ama umarım arar kırgınlığımı yüzüne haykırmak istiyorum

Değmeyecek bi insan için kendini üzme bence. Ayrıca avatarındaki sensen gayet güzelsin.O hakkını kaybetmiş seni istemeyerek. :1hug: Kaç yaşındasın bilmiyorum ama , zaten aşk hiç ummadığın zamanda çıkıyo karşına. Daha kimler kimler gelip geçicek hayatından belki de. :1hug:

Amaaaaan beğenmeyen küçük oğluna almasın..:umursamaz:
Belki tanısanız siz hoşlanmayacaktınız ondan..
Gereksiz beklentilerle kafanızda büyütmüşsünüz bence adamı..:bbo:

Şeniz Benim düşüncelerimi Lalem benden önce yazmış...

Niye heveslendiniz anlamıyorum; bulunmaz hint kumaşı mıydı karşınızdaki?
Olayı fiziksel görüntüye bağlamayın.
Belki çocuğun evlenmeye niyeti yoktu, görücü usulu evliliğe karşı bakıyor. Annesinin ısrarına karşı görüşmek istemiştir. (Bu da yanlış tabii ama ailesinin kontolünde gibi bir profil oluştu bende.)
Belki de görüntünüzden değil, kişilik olarak birbirinize uymayacağınızı düşünmüştür. Uyum, fiziksel beğeniden öte birşey... Herkesin beğenisi, beklentileri farklıdır...

Bence zararın neresinden dönseniz kârdır. Canınızın sıkılması doğal ama büyütmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…