Ah kizlar bazen...

Dualarim seninle insaallah tez zamanda huzura kavusursun.hayatta degmeyen biri icin bir damla gozyasini akitma ..

Sağol canım amin .. içimi isittin ,yaşamadan anlayan bulabilmekte iyi ..mutlu kal hep sen!
Yasamadim ama bazen icine sizi dusuyor insanin ya bir gun hersey biterse ne yaparm diye dusunmesi bile cok kotu .Ins sende mutlu olursun canim.

Hayat bir sinavdan ibaret.Yarının neler size sunacagını bilemeyiz.inşallah Adam gibi adam biri çıkar;sizi el uzerinde tutacak biri ile tekrar yuva kurar;bugunleri hic yasamamis olursunuz.Herseyde var bir hayir diyip;dualarla bunun da uzerinden gelin.Guclu bir karektermissiniz ki;inceldiği yerden koparmışsınız.Yeni biri ile tüm hayalleriniz gercek olur insallah.

Hayat bir sinavdan ibaret.Yarının neler size sunacagını bilemeyiz.inşallah Adam gibi adam biri çıkar;sizi el uzerinde tutacak biri ile tekrar yuva kurar;bugunleri hic yasamamis olursunuz.Herseyde var bir hayir diyip;dualarla bunun da uzerinden gelin.Guclu bir karektermissiniz ki;inceldiği yerden koparmışsınız.Yeni biri ile tüm hayalleriniz gercek olur insallah.
çok teşekkür ederim gerçekten bu güzel dileklerin ve düşüncelerin için.amin hepimizin hayalleri gerçek olsun inşallah.

Hayat kısa ve güzel.
Süreklı gecmısle yasayamayız.
Bu bi boşluk tabıkı zamanla gececek.
En fazla bi aya atlatırsın.Alışırsın.

alıştığın düzenden ayrı bi hayattasın şu an normal hissettiklerin zamanla bu da geçer üzme kendini..

Ah kızlar bazen o kadar çok özlüyorum ki evli hayatımı anlatamam.cok ta kötü değilmiş sanırım veya hiçbir şeyi yoktu tek taraflı tadını cikarmisim.evliyken yatagima yatinca huzurlu olduğum zamanlar geliyor aklıma bazı geceler ama o odada maçlara , oynayacağı oynadığı iddaa lara bakarmis meğer.konumu bilen biliyor.ama benim bu içimdeki hasret özlem neye bilmiyorum o güzelim evim dağıldı odam gitti yuvam gitti kısacası.. bazen içim cook aciyor nolcak sonum hiç bilmiyorum.. bu yaara geçer mi bilmem..
Allah daha guzelini nasip etsin inşaallah

Üşenmedim eski konularınızı okudum şimdi ama inatla özlüyorum özlüyorum demişsinizde kumarbaz şeref yoksunu bi adammış işte daha ne yapsaydı size? yani nefret etmek için ooof sukur Allahıma kurtuldum demek için ne olması gerekiyordu. Bir de hemen birini bulmuş diyorsunuz ben de bunu anlamıyorum, 34 yasında işi gücü yerinde hoş ama bekar bir kadın çevresinde acınası halde gibi gorulurken kumarbaz kavgacı ipe sapa gelmez adamların peşinden ayrılmıyor millet. Bence kadınlar olarak genetiğimiz bozuk.

batlove batlove canım benim hislerin özlemlerin okadar normalki emin ol bosanan bicok insan bende dahil zaman zaman özlüyo ben bile bazen okadar özlüyorumki kendi düzenim olsun diye kendi evim olsun diye ama zamanla alısıosun yeni düzenine arada geliyo insanın aklına oda okadar can yakmıyo merak etme gecicek...

Üşenmedim eski konularınızı okudum şimdi ama inatla özlüyorum özlüyorum demişsinizde kumarbaz şeref yoksunu bi adammış işte daha ne yapsaydı size? yani nefret etmek için ooof sukur Allahıma kurtuldum demek için ne olması gerekiyordu. Bir de hemen birini bulmuş diyorsunuz ben de bunu anlamıyorum, 34 yasında işi gücü yerinde hoş ama bekar bir kadın çevresinde acınası halde gibi gorulurken kumarbaz kavgacı ipe sapa gelmez adamların peşinden ayrılmıyor millet. Bence kadınlar olarak genetiğimiz bozuk.
işte benim anlamadığım çok şey canım,emek verip okumussun teşekkürler.işte ya biliniyor ipe sapa gelmez adam olduğu ya da görmek istemeyip ilerlemek istiyorlar anlamadım .ama sonuç itibari ile Allah evlnemeden banda göstermiş ne mal olduğunu ama hangi akılla nasıl evlenmişim hiiç bir fikrim yok hiçbir.o konuyla ilgili buralara geleceğimi hiç tahmin etmedim ama resmen kandırırıldım seviyor beni dedim ama böyle sevgi olmazmış kıydı her şeye.

batlove batlove canım benim hislerin özlemlerin okadar normalki emin ol bosanan bicok insan bende dahil zaman zaman özlüyo ben bile bazen okadar özlüyorumki kendi düzenim olsun diye kendi evim olsun diye ama zamanla alısıosun yeni düzenine arada geliyo insanın aklına oda okadar can yakmıyo merak etme gecicek...
inşallah canım benim ,, canım çok yanıyor bazen işte kendimi üzüyorum .hayallerim yıkılmış kurtulmuşum ama ..bir daha zor küçüklüğümden beri saf temiz hayallerim çok zor..

inşallah canım benim ,, canım çok yanıyor bazen işte kendimi üzüyorum .hayallerim yıkılmış kurtulmuşum ama ..bir daha zor küçüklüğümden beri saf temiz hayallerim çok zor..
gün dogmadan neler dogar derler insallah kader bizede gülecek

Çok üzüldüm sizin adınıza hepsine baktım konularınızın
Şuan anladığım kadarıyla siz kişiyi değil yaşadığınız hissettiğiniz duyguları özlüyorsunuz. Bu çok normal birşey.
Ailenizle mi kalıyorsunuz

Tüm konularını okudum ve karşımda mutluluğu sonuna kadar hak eden bir kadın ile evliliğin ailenin değerini öğrenmemiş bir OĞLAN ÇOCUĞU gördüm. Niye böyle diyorum biliyor musun maalesef büyüyüp olgunlaşmamış, hayatta en kıymetlisi olması gereken senin gibi bir eşin farkına varamamış, Kazandığı üç kuruşu kumara yatırmış birine adam diyemediğim için.

Ömrünün sonuna kadar evet diyerek kurduğun yuvanı özlemen ve geri dönüp baktığında sadece hayal kırıklıkları gördüğün için üzülmen çok normal ama emin ol zamanında kurtulmuşsun. Allah sana tüm yaşadıklarını unutturup, hayatın boyunca sevgi saygı dolu bir evlilik nasip etsin inşallah.

Çok üzüldüm sizin adınıza hepsine baktım konularınızın
Şuan anladığım kadarıyla siz kişiyi değil yaşadığınız hissettiğiniz duyguları özlüyorsunuz. Bu çok normal birşey.
Ailenizle mi kalıyorsunuz
evet ailemle kalıyorum .. kişi silik benim için ama hani bir çocuğum gibiydi seviyordumda severek vazgeçmek zorundaydım.

Tüm konularını okudum ve karşımda mutluluğu sonuna kadar hak eden bir kadın ile evliliğin ailenin değerini öğrenmemiş bir OĞLAN ÇOCUĞU gördüm. Niye böyle diyorum biliyor musun maalesef büyüyüp olgunlaşmamış, hayatta en kıymetlisi olması gereken senin gibi bir eşin farkına varamamış, Kazandığı üç kuruşu kumara yatırmış birine adam diyemediğim için.

Ömrünün sonuna kadar evet diyerek kurduğun yuvanı özlemen ve geri dönüp baktığında sadece hayal kırıklıkları gördüğün için üzülmen çok normal ama emin ol zamanında kurtulmuşsun. Allah sana tüm yaşadıklarını unutturup, hayatın boyunca sevgi saygı dolu bir evlilik nasip etsin inşallah.
çook teşekkür ederim benimde yanlışlarım oldu olmadı değl ama asla onun bana yaptığı kadar değildi..güzel dileklerin için teşekkür ederim Allahım hayırlısını versin ama ben benden hiç umutlu değilim .

Back
X