Ah kk ahhh))

Tamam bu konuydu ne ekşınlar oldu, hatta o dönem etiket olayı vardı oraya yazabiliyorduk zaten cezayıda etiket yüzünden aldık tam 15 kişi bir anda gittik..

konuyu hatırladımda nede kaynatmaya başladık onu bulamadım :))))) bana bu değildi daha önce yıllarda olmuştu gibi geliyor

Ben,n dediğim konu buydu işte 15kişiydik ceza alan..

Sanmam
Nerde bende o şans :KK53: bana çip takmışlar bence ilk ben enseleniyorum

Yavrupancar 'ın konusuna bakar mısın
Taksici ve numarasının arandığı saatler şahit ve delil olarak kullanılabilir mi diye sordu da, bence olur ama hukuken nedir ?

Baktım canım konusuna, yazdım gerekeni.

Sağ ol
Bende iki de bir bişeylere etiketliyorum bazen seni :KK70: kusura bakma ama o konularda bilgim yok urfalı kadının konusundan da hatırlıyorum seni, ondan etiketliyorum başka da avukat bilmiyorum kk da

Sorun değil etiketleyebilirsin, elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum. Hukuki işler karışık, bazen sadece bir fikir almak bile yetiyor insanlara.Bizde buradan dilimiz döndüğünce yardım ediyoruz.

Selam arkadaşlar. .Bu siteye girip üye olduğumdan beri artık hiç te iyi bir ev hanımı degilimEn Büyük KK
Neden?Çünkü elimden telefon düşmez oldu.
Ay dur bir konu okuyayım da sonra yemek yaparım..ay dur bir cevap yazayım sonra süpürürum..ay dur biri beni alintiladi bakayım ne yazmış vs...:KK53:
Evet kk yi çok seviyorum.maksadim sitem etmek değil ama merak ediyorum sizde benim gibimisiniz yoksa ben daha çömez olduğum için biraz daha heveslimiyim?
Siz nasıl vakit buluyorsunuz günlük işlerinize?
Eşim dün gece dalga geçiyordu yine kime ne yazıyorsun diye..duymuyorum gibi yaptim:KK47:
Yenıyken oyle oluyor sonra yaavs yavas duzelıyor ısıne gucune bakıp oyle gırıyosun eglence olsun dıye

:KK70::KK70::KK70:tabi canım maksadımız çabuk eskimek ve ileride daha az girmek, yoksa işi gücü bırakır mıyız hiç böyle :KK23:
Aynen yani..:-)yoksa o kadar işimin arasında ne işim var burda..plan yaptım bu ay günde 6 saat girsem birdaha ki ay...yok olmuyor bu plan:KK53:akışına bırakayım ben..zaten eskiyorum.. hissettim bir yerden küf kokusu geliyor hahaha:-)

eskimeyi bırak sen admin olacaksın bu gidişler..günde 15 saate de çıkarsan kesin kazen ' in pabuçunuda dama atarsın :)) maşallah
Birşeyi 40 kere söylersen olurmuş. Sen dünden beri admin olacaksın dedin ya bana kesin olacağım bence:-))Kazen. .Mune..duyun sesimizi koltugunuzda gözüm var:-)
Sözüm söz..banlamayacagim seni:-)

Selam arkadaşlar. .Bu siteye girip üye olduğumdan beri artık hiç te iyi bir ev hanımı degilimEn Büyük KK
Neden?Çünkü elimden telefon düşmez oldu.
Ay dur bir konu okuyayım da sonra yemek yaparım..ay dur bir cevap yazayım sonra süpürürum..ay dur biri beni alintiladi bakayım ne yazmış vs...:KK53:
Evet kk yi çok seviyorum.maksadim sitem etmek değil ama merak ediyorum sizde benim gibimisiniz yoksa ben daha çömez olduğum için biraz daha heveslimiyim?
Siz nasıl vakit buluyorsunuz günlük işlerinize?
Eşim dün gece dalga geçiyordu yine kime ne yazıyorsun diye..duymuyorum gibi yaptim:KK47:
Benim işimde bilgisayar başında olduğu için rahat giriyorum ama evde hiç girmem çünkü kızımı akşamdan akşama görüyorum daha ağır basıyor ama gerçekten bağımlılık yapıyor buEn Büyük KKEn Büyük KK:KK73::KK73:

Back
X