Ah kk ahhh))

Ayy yok bildiğin has Türk , üstelik adam aslen Malatya'lı :KK45: hakim boşanma yönünde karar verdi bugün çok şükür. Temyize gönderelim dedi, oradan da aynı sonuç çıkar ama gönlü olsun ne yapayım.
Evrim geçirmiş adam ya:-)
Sende kıyımsiz avukat..muvekkillerinin üzülmesine bile dayanamıyorsun..keske herkes senin gibi iyi kalpli olsa arkadaşım:-)

Evet :KK53:
Sizin yaşınız kaç, kızınız büyüktü de merak ettim
Benim ki 1 yaşında daha, özendim size :KK70:

İmza

Son cümlelerini kuran Bir_Dost :KK53:
Ben 40 yaşındayım biyolojik olarak ama..ruhen 20 li yaşlarımin tadını çıkarmakla meşgulüm. 20 yaş dişlerim bile yeni alındı düşün..
Hiç özenme büyüdükçe dertleride büyüyor en tatlı yaş 1 ile 7 arasi:-)
Sen daha gençsin sanırım. ?

Ben 40 yaşındayım biyolojik olarak ama..ruhen 20 li yaşlarımin tadını çıkarmakla meşgulüm. 20 yaş dişlerim bile yeni alındı düşün..
Hiç özenme büyüdükçe dertleride büyüyor en tatlı yaş 1 ile 7 arasi:-)
Sen daha gençsin sanırım. ?
Ne güzel

Öyle mi ya bende ilk yıl zor sanıyodum, ayvayı yedik :KK53: Şimdi pati pati yürümeye başladı da bari kucaktan indi şükür diyodum

Bende 29 yaşındayım

Ne güzel

Öyle mi ya bende ilk yıl zor sanıyodum, ayvayı yedik :KK53: Şimdi pati pati yürümeye başladı da bari kucaktan indi şükür diyodum

Bende 29 yaşındayım
Ay ne tatlıdır o şimdi yerim onu:-)
Yani peşinde koşmak gibi zorlukları oluyor elbette ama 16-17 den sonra artık dizinin dibinde olmuyorlar pek.biryerde.gezmeye çıkıyor mesela aklım onda kalıyor eve gelinceye kadar ön kere mesaj atıp yokluyorum..eve gelince rahat bir nefes alıyorum. Ha birde bir ergenle yaşamak bir deli ile yaşamaktan pek faklı degil:-)

Ay ne tatlıdır o şimdi yerim onu:-)
Yani peşinde koşmak gibi zorlukları oluyor elbette ama 16-17 den sonra artık dizinin dibinde olmuyorlar pek.biryerde.gezmeye çıkıyor mesela aklım onda kalıyor eve gelinceye kadar ön kere mesaj atıp yokluyorum..eve gelince rahat bir nefes alıyorum. Ha birde bir ergenle yaşamak bir deli ile yaşamaktan pek faklı degil:-)
Bende yiyorum :KK48:
Bu geçen yazdan kalma..

Şimdi bile fark ediyor
O zaman daha tombikmiş ayaklara bak :KK53: özlerim herhalde bu hallerini birgün bende..
11825943_10206201307286179_6170451747603163350_n (2).webp

Bende yiyorum :KK48:
Bu geçen yazdan kalma..

Şimdi bile fark ediyor
O zaman daha tombikmiş ayaklara bak :KK53: özlerim herhalde bu hallerini birgün bende..
Eki Görüntüle 1809382
Ayyay çok tatlı özlenmezmi hiç:-)
Sende fit ve güzel annesin..eminim iyi de bir annesin.Allah bebeğine de sanada iyi günler göstersin.
Uzun ömürlü olsun :KK200:

Tam banlanmalık bir konuymuş bir göz attım da , sen yırttın galiba bu arada :KK48:

Sanmam
Nerde bende o şans :KK53: bana çip takmışlar bence ilk ben enseleniyorum

Yavrupancar 'ın konusuna bakar mısın
Taksici ve numarasının arandığı saatler şahit ve delil olarak kullanılabilir mi diye sordu da, bence olur ama hukuken nedir ?

bende sürekli ofiste kk ya bakıyorum bide yasak inşallah yakalanmam :) ama evde fırsatım olmuyor zaten eşim dalga geçiyor yine ne kaynatıyorsunuz orda diye :)

Back
X