- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
Cinsel sorunlara giremiyorum ama o nolcak?ne biçim bir yelpaze bu?olmaz mı canım KKnın çoooook geniş bir yelpazesi var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cinsel sorunlara giremiyorum ama o nolcak?ne biçim bir yelpaze bu?olmaz mı canım KKnın çoooook geniş bir yelpazesi var![]()
niye yazmıyosun hiç girmedim oraya herkes yazamıyo muCinsel sorunlara giremiyorum ama o nolcak?ne biçim bir yelpaze bu?okuyorum ama yazamıyorum helppp..
Geleyim valla..değişiklik olsun. Madem kk deyim biraz oralara da takılıp iyice salayim evdeki işleri. .bak mesela daha yemek yapacağım akşam oldu koca gelecek yemek yok..uhuuuuGel gel bekleriz![]()
Yok yazılmıyor bilmiyorum niye?niye yazmıyosun hiç girmedim oraya herkes yazamıyo mu![]()
allah allahYok yazılmıyor bilmiyorum niye?
niye yazmıyosun hiç girmedim oraya herkes yazamıyo mu![]()
hmm anladımm VIP hizmet mi var diyecektim yok artık dersiniz diye demedimSadace pro üyeler yazabiliyor cinselliğe..
Cinsel sorunlara giremiyorum ama o nolcak?ne biçim bir yelpaze bu?okuyorum ama yazamıyorum helppp..
niye yazmıyosun hiç girmedim oraya herkes yazamıyo mu![]()
çokta tın hıhPro üyeler yani nicki kırmızı olanlar yazabilir oraya
Sen gir bir dene yazmayı bakalım olacakmı?oluyarsa sorun bendedir.allah allah![]()
hmm anladımm VIP hizmet mi var diyecektim yok artık dersiniz diye demedim
yok pro üyeller yazıyomuşSen gir bir dene yazmayı bakalım olacakmı?oluyarsa sorun bendedir.
Kırmızı dön giysek olmazmı ?Pro üyeler yani nicki kırmızı olanlar yazabilir oraya
tabi canım olur musunuz hiçYok valla vip filan değiliz![]()
Yok yazılmıyor bilmiyorum niye?
Kk ya göre herşey kırmızı gecelikle çözülüyo ama ben yaşasın ayıcıklı pijama derimKırmızı dön giysek olmazmı ?![]()
Allahım geldi kırmızı uye:- )birde vip değiliz diyor bak..Yok valla vip filan değiliz![]()
Nasıl pro üye olunuyor ki o zaman..yıllarca burada olmakmı lazım. ?Cinsel konuların bulunduğu bölüme pro üyeler yazabiliyor sadece.
Ancak bazı +18 konular önce bdvye açılıyor, burada herkes bi yazıyor filan konu cinsel bölüme taşınana kadar.
Oraya taşınınca zaten normal üyeler yazamıyor.
Pro üye olmanın artıları :)
tabi canım olur musunuz hiç![]()