Ah Mayıs

lavin17

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2017
74
70
8
birsürü konu actım neler neler... şimdi neden yazıyorum bilmiyorm . belkide kimseye anlatamadıgımdan. rahatsız edersem kusura bakmayın. mayıs annesiyim ben oğlunu 22 haftalık 2017 mayısın 3 de aldırmış anne denirmi bilmem ama mayıs annesiyim işte. beyin tümörü var dediler bebeğinde kanser dediler sonra kanama dediler heryere gittim herkese sordum filmler çekildim yaşamaz dediler. alıcaz dediler. . bilemedim cahilliğime geldi aldırdım. . gözümün önüne doğdu kucagıma alamadım. ben insan bile sayılmam aslında. günahın en büyüğünü işledim aslında . Ama rabbim burdayım dedi yine hamileyim 30 haftalık kız bebeğe. yine mayısda doğum. ama mutlu oladamadım oğlum aklımda kızıma haksızlık. oğlumada haksızlık beni neden dogurmadın diyecek biliyorum beraber ölseydik diyecek. doğsaydımda ölseydim diyecek sen beni sevmedin diyecek . ben şimdi mayısda yine anne olucam o yüzümün karasıyla. anne denirse tabi. rabbim affetsin.

Allah affetsin ne derseniz deyin bir insanın nefes alacağı gün değişmez Alacağı nefes yokmuş demekki. Dogacak olana kimse mani olamaz eliniz kolunuz bağlanmış kendinizi affedin artık kızınızı üzmeyin lütfen.

Allah affetsin ne derseniz deyin bir insanın nefes alacağı gün değişmez Alacağı nefes yokmuş demekki. Dogacak olana kimse mani olamaz eliniz kolunuz bağlanmış kendinizi affedin artık kızınızı üzmeyin lütfen.
ki

Keşke affedebilsem . ama olmuyor işte. bir saniye cıkmıyor aklımdan .

Olacağı varmış biz insanız hatalar yaparız mükemmel değiliz ki canım. Rabbim de affedici merhametli. Bol bol dua et rabbim affeder oğlun da cennet kuşu sana kızamaz. Evlatlar anneye nasıl kızsın ki. Sen duanı eksik etme rabbim cahilliğimize kulluğumuza versin.

Olacağı varmış biz insanız hatalar yaparız mükemmel değiliz ki canım. Rabbim de affedici merhametli. Bol bol dua et rabbim affeder oğlun da cennet kuşu sana kızamaz. Evlatlar anneye nasıl kızsın ki. Sen duanı eksik etme rabbim cahilliğimize kulluğumuza versin.

amin inşallah su kandil gününün yüzüsuyu hürmetine inşallah

Selamůn aleykum
Dogum yaptiniz mi nasilsiniz
Kendinizi suclamayin siz bir annesiniz her evladini ayirmadam ayni sekilde seven ve sevecek olan
Bu sizin sucunuz da degil rabbim annenin canı tehlikedeyse eger bu yapilani da affedecektir
Insan kaderinin önüne gecemez kardesim evladiniz ve siz de kaderinizin önune gecememissiniz
Dogum ve ölům saatini sadece rabbim tayin eder dr veya sebepler sadece bir vesiledir canim
Oglun ve rabbim seni affetmis ki yine ayni ayda bir evladin daha olacak...
Su an sagligin nasil canim beyin tümörü vs demissin umarim iyisindir rabbim sifalar versin ...
Kolay degil hastalik yoksa hangi anne bes ay tasidigi evladina kiyabilir ki hele bir anne ...
La tahzen kardesim suna emin ol ki bana kizdi mi dedigin oglun ebedi dunyanda allahin izni ile insallah sefaatcin bile olacaktir kardesim...

Selamůn aleykum
Dogum yaptiniz mi nasilsiniz
Kendinizi suclamayin siz bir annesiniz her evladini ayirmadam ayni sekilde seven ve sevecek olan
Bu sizin sucunuz da degil rabbim annenin canı tehlikedeyse eger bu yapilani da affedecektir
Insan kaderinin önüne gecemez kardesim evladiniz ve siz de kaderinizin önune gecememissiniz
Dogum ve ölům saatini sadece rabbim tayin eder dr veya sebepler sadece bir vesiledir canim
Oglun ve rabbim seni affetmis ki yine ayni ayda bir evladin daha olacak...
Su an sagligin nasil canim beyin tümörü vs demissin umarim iyisindir rabbim sifalar versin ...
Kolay degil hastalik yoksa hangi anne bes ay tasidigi evladina kiyabilir ki hele bir anne ...
La tahzen kardesim suna emin ol ki bana kizdi mi dedigin oglun ebedi dunyanda allahin izni ile insallah sefaatcin bile olacaktir kardesim...

çok güzel şeyler yazmıssınız cok teşekkür ederim. Doğuma 1 hafta var inşallah. çıkmıyor işte insanın aklından yüzü elleri minik ayakları . Allah içimizi bizden iyi bilir tek tesellim o. öyle yada böyle birgün buluşacagım oğlumla . umarım beni affetmiş olur. . .

çok güzel şeyler yazmıssınız cok teşekkür ederim. Doğuma 1 hafta var inşallah. çıkmıyor işte insanın aklından yüzü elleri minik ayakları . Allah içimizi bizden iyi bilir tek tesellim o. öyle yada böyle birgün buluşacagım oğlumla . umarım beni affetmiş olur. . .
Mutlaka etmistir kardesim hangi evlat annesini affedemez ki...
Inanin ki onlar oyle guzel yerlerdeler ki affetmeyecek bir konu yok...
Rabbim bu dunyada bebeginize kavustursun insallah sag salim
Allaha emanet olun ...

Back
X