AH MİGREN AH !!!!

yaralikelebekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
465
264
33
37
Slm arkadaşlar. Migren hastasıyım. En ufak streste yüksek sesli ortamlarda üzüldüğümde ağladığımda kapımı çalıverir migren. :KK12::KK14: büyük bir zonklamayla birlikte. .. kuvvetli bir ağrı kesici kullanıyorum. Ama sanırım artık oda fayda etmiyor. Hayatım resmen karanlık odalarda yatmak ğeçiyor :KK43::ruh::ruh: aranızda migreni olup benim kadermi yaşayan varmı? Çantamda makyaj çantası yerine ilaç taşır oldum :KK43::KK57: migren için bildiğiniz uyguladığınız yöntemler var mı ?

Aynı olay bende de var deli oluyorum en ufak streste tak kafa gidiyor ben artık ağrı kesici bağımlısı olmuştum ben nane yağı ile masaj yapıyorum bayağı iyi geliyor

Hafif ağrımaya başladığında minoset plus ya da tegretol içiyorum.

Daha ağırlaştığında hiçbir şey fayda etmiyor, kafamı mengene ile sıkmak istiyorum. Kusuyorum geçiyor :)

ensene buz uygulaması ve ılık duş . hemen işe yarıyor annem de var

benim migren normalden gecip auraliya geçmişti. once ışıklar gorup korkunc bir agri

kesinlikle dozu artirmayin . ilac icmemeye calisin . yoksa 1.avuc bile icseniz fayda vermez.

care; stresten uzak durmak yorulmamak uykusuz kalmamak .

bas agrisi dualari oluyor onlari okuyun . cok geçmiş olsun . :(

ama kesinlikle stressizlik cok onemli.

Annemde var, avamigren diye bir ilaç kullanıyor. Karanlık odada yatıyor atak gelince... çok kötü bir hastalık, Allah yardım etsin.

Ah ah aynen ben de de var hem de küçüklüğümden beri migren kelimesi bile ağrının başlaması için bir sebep benim için. İğneler serum lar havalarmı takılmadı ağrı diplere vurduğu anda tansiyonda vuruyordu geçici felç yaşıyorum her defasında kesin bu defa böyle kaldım diye başlıyorum ağlamaya ama çok şükür rabbim yardım ediyor

Allah yardımcınız olsun, çok zor ya. Ben de stres olduğum zaman başım ağrımaya başlıyor. Yurtta oda arkadaşımda migren vardı, siz gürültü, karanlık oda falan diyorsunuz da benim arkadaşıma atak geldiği zaman ne yatabileceği karanlık oda vardı, ne de sessiz bir ortam. :KK43: Gerçekten ne kadar zor olduğunu onunla beraber ben de gördüm. Yurttaki 3. senem çok sıkıntılı ve stresli geçmişti, baş ağrılarından hiç kurtulamadım. O gün bugündür stres yapmamaya, kafama takmamaya, fazla sinirlenip üzülmemeye dikkat etmeye çalışıyorum, belki bendeki de migren başlangıcıdır. Ama korkunç cevabı duyma ihtimalim olduğu için doktora gitmedim hiç. Allah bunu çeken herkese yardım etsin, çok zor.

Yatmadan önce tatlı yemeyin uyandığınızda müthiş bir baş ağrısı yapar. Bir de İbrahim saraçoğlunun migren videosunu izlemenizi tavsiye ederim.

Benimde ara ara bas agrilarim oluyor bazen ayda 2 defa oluyor basim zongluyor sonra öne dogru vuruyor gözlerim aciyor ve kaşlarimin üstü isikdan rahatsiz oluyorum. Bazen agridan gözlerimden yas akiyor resmen aglatiyor beni bu agri. uyuyana kadar agriyor sabah uyaninca fazla birsey hissetmiyorum cogu zaman sabaha gecmis oluyor. Bu sizce migren mi hep doktora gitmeyi aksatiyorum da. Doktorun banle dalga gecmesinden süpheliyim biraz

Back
X