Ah Ne Yapsam

Ogretmenlik hedefinizde varsa 1 gili gerekirse cop edin ama kpss kasin. Eger akademi dusunuyorsaniz yds kursu ve alese baslayabilirsiniz. AMA akademi de kendi icinde zor. Yas geliyor maas almak istiyorsunuz bi sure sonra. Alaniniz geregi baska bir oneri veremiyorum ben bir yil dil kasip yuksek yaptim gonullu olarak calismaya basladim bir yerde haftada 2 gun.

Merhaba KK'nın güzel kadınları,hepinize Hayırlı Ramazanlar.Benim size danışmak istediğim bir konu var.Son sınıf sınıf öğretmenliği bölümü öğrencisiyim.KPSS hazırlanıyorum ancak istediğim boyutta değil.Üniversite sonrası kendimizi nasıl geliştirebiliriz,sizler neler yaptınız ya da yapmadığınız için pişman olduğunuz bir şey var mı?Yüksek Lisans yapanınız varsa yapmaya nasıl karar verdiniz?YL önerir misiniz,ne tür avantajları ve dezavantajları var?
Hepinize teşekkür ederim.
Yüksek lisans yapıp akademısyen olmak asırı zor. Ales İngilizce iyi bır ortalama ve bırazda cevre lazım akademisyen olmak için. Şuan en mantıklısı Kpss ye hazırlanıp atanabılmek. Sonrasında hayatına yçn verip kendını gelıstırırsın. Ailenin verecegı harçlıkla insanjn kendını gelıstırmesı pek zor.

Öğretmen olup yl yapmayan üç, beş kişi var çevremde. Bence öğretmenlikte yüksek lisansın bir önemi yok. Akademisyenlik çok zor bu ülkede. Torpilsiz çok zor, ayrıca yıpratıcı. Bana trilyon verseler yapmam mesela , sürekli mobbing durumları. Bence en temizi öğretmenlik , önce atanıp sonra ne yapacaksan yapmalısın. Şanslısın alımlarınız arttı, yıllar önce nice arkadaşım hukuk puanıyla girdikleri sınıf öğretmenliğinde 4*4 olayı nedeniyle atanamamışlardı. Bu ülkede neyin ne olacağı belli olmaz , bence atama sayın azalmadan atan biran önce

Back
X