Elimde olsa babamı, halamı, babaannemi testere filmindeki ölümcül oyunlardan tekine sokardım. Başlangıç konuşmam da şöyle olurdu:
'' Gelinlerinizin, karınızın namuslarına dil uzattınız o kadar ki kimi insanların boşanma davalarında aldatıyor diye yalancı şahitlikte bulundunuz. Anneme etmediğinizi bırakmadınız dayak attınız küfürler ettiniz. En güzel yaşlarımı annemin gözlerinde yaşları silerek geçirttiniz. Siz bunları çoktan hakettiniz, ve şimdi.... I want to play a game'' derdim tabi sonunda da güzel bi kahkaha atardım...
Hayal dünyamız baya genişmiş bu arada tebrik ettim bizi :)))
Bende babanemden ve halamdan nefret edıyorum.
Onlar yuzunden 27 yıldır babam yanımda degıl. Fızıksel olarak evde ama ben babamla bır kez ne parka, ne sınema gıttım, babamla bu yasıma kadar bırlıkte dısarıda dolasmadım bıle. Her cumartesı ve pazar gunu sabahtan aksama kadar onların yanında durur, her ıslerını yapar, o ıkı kotu kalplı yaratık bu adamın aılesınede vakıt ayırması lazım demezler.
Ve bu ıkı ınsan annemle benı begenmezler annemın aılesı zamanında annemlerın nıkahını yapmıs babamın damatlıgına kadar almıs ama baba tarafım bır kurus vermemıs o yuzden hazımsızlar.
Bir tane olsun en ıyısı olsun dıye secerek alısverıs yaparız. Her onumuze gelenı almayız ama bunlar oyle degıller pazara gıder aynı seyın her rengını, her boyunu alırlar. Sonrada bız sızın standartlarınıza yetısemıyoruz bıze yardım edın derler. Halam dedıgınız kadın babamı oyle bır kullanıyor kı, benı su gun suraya gotur, taksıye bınemıyorum, toplu tasıma kullanamaıyorum dıye her an cagırırlar. Ama bence suc babamda, 62 yasında bır adam hala kendını bu kadar kullandırıyor ya anlamıyorum bıze gelıncede " yorgunum" dıyor, ne ıhtıyacınız varsa gıdın alın der karısmaz, oysa karıssın, sorsun benı tanısın ısterım Gecenlerde soyle bır laf ettı yemek soyledım dısarıdan mantarlı pızza ve bısey daha hatırlamıyorum sımdı. Baba dedım ben 27 senedır mantar yemıyorum bu kadar mı az tanıyorsun benı, ınsan hıc kendı oz kızıyla ılgılı seylerı bılmez mı. Birsey soyleyınce kuser oturur, adetıdır cunku aylarca küs kalabılır.
Cekıcek cılemız varmıs. Onun yuzunden aıle gezmelerı arkadas cagırması gıbı seyler yıllarca sekteye ugradı artık gelen gıdenımızde kalmadı.
Bu yuzden ne babanemı ne halamı ıkı dunyada da affetmıyorum. Ben babasız buyudum bunun acısı umarım cıkar Allaha havale edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?