• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah Nerede Vah Nerede?

rbd.dulce1

kış güneşi...
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
272
32
118
bayanlar 23 yaşımdayım henüz ümidimi yitirmek için çok erken biliyorum ama aşık olmak istiyorum,sevip sevilmek istiyorum zira etrafımda bitane düzgün erkek yok.Üni öğrencisiyim henüz.eskiden annem bana lisede sevgilin olmasın kimse o yaşta ciddi olmaz ünide son sınıflarda birini bulur evlenirsin diye tavsiye ederdi ama ünideki erkekler lisedekilerden daha da ciddiyetsiz.yakışıklı,bölümü iyi olanların amacı gecelik ilişkiler,beni sevip bana değer verenleri de ben beğenmiyorum.çok seçici olma demeyin elimde değil gözüme hitap etsin bölümlerimiz yakın olsun istiyorum ama artık cidden düzgün erkek kalmamış gibi geliyor.Varsa da neredeler ben bilmiyorum.Var mı aynı dertten muzdarip olanlar? Yoksa benim mi şansım yok artık cidden moralim bozuluyor :(

Seninle ilgilenenleri kafadan eledigin zaman dogal yalniz oluyorsun. Her seyiyle kafana yatan birini bulman cok kolay degil ya denk gelir ya gelmez. Sevmek sevilmek istiyosan seninle kim ilgileniyosa onlari degerlendir. Vardir illa ki bikac ahlaki duzgun

canım doğru erkek ciddi erkek gelir seni bulur begensen de begenmesen de evleneceğin erkeğe hayır diyemessin sen anlamadan bir anda oluverir kabul edersin bir bakarsın evliliğe gidiyorsunuz bir bakarsın kopamıorsun vs akışına bırak derim ben üni de zaten erkeklerde kısa ilşki bir amaç durumunda . iyi erkekler de var umarım Rabbim hayırlı kişilerle karşılaştırır

Henuz yaşın çokta büyük değil boş insanla çıkacağına uzulecegine ki sonu öyle oluyor bu yaşlarda mesleğini eline al önce nasıl düzgün kişiler var görürsün Ünv ortamında biraz zor....

ben varııımm ben de ünide daha sağlıklı bir ilişkim olur diye düşünüyordum ama yok hele bir de izmitde olunca erkeklere hiç güven olmuyor artık öyle aşık olayım elini tutayım seveyim evleneyim diyen erkek yok maalesef ben birinci sınıftan ümitsizliğe kapıldım :(((

ben varııımm ben de ünide daha sağlıklı bir ilişkim olur diye düşünüyordum ama yok hele bir de izmitde olunca erkeklere hiç güven olmuyor artık öyle aşık olayım elini tutayım seveyim evleneyim diyen erkek yok maalesef ben birinci sınıftan ümitsizliğe kapıldım :KK43:((
senin için hala erken benim ünide hazırlık artı üç senedir lisans total 4. senem. birtane düzgün adam tanıyamadım henüz :(

bayanlar 23 yaşımdayım henüz ümidimi yitirmek için çok erken biliyorum ama aşık olmak istiyorum,sevip sevilmek istiyorum zira etrafımda bitane düzgün erkek yok.Üni öğrencisiyim henüz.eskiden annem bana lisede sevgilin olmasın kimse o yaşta ciddi olmaz ünide son sınıflarda birini bulur evlenirsin diye tavsiye ederdi ama ünideki erkekler lisedekilerden daha da ciddiyetsiz.yakışıklı,bölümü iyi olanların amacı gecelik ilişkiler,beni sevip bana değer verenleri de ben beğenmiyorum.çok seçici olma demeyin elimde değil gözüme hitap etsin bölümlerimiz yakın olsun istiyorum ama artık cidden düzgün erkek kalmamış gibi geliyor.Varsa da neredeler ben bilmiyorum.Var mı aynı dertten muzdarip olanlar? Yoksa benim mi şansım yok artık cidden moralim bozuluyor :KK43:

Öyle.. okuldakiler çoluk çocuk oluyor. okuldan sonra da aynı değişik bişey yok.

düzgün erkek yok diyorsun ama senle ilgilenenleri de kafadan elemişsin hepsimi çirkin ya da sana uymayan tiplerdi böyle efendi insanları beğenmiyorsunuz sonra da yalnız kaldım evlenemeyeceğim diye ağlıyorsunuz birine bir şans ver tanımak için bir süre zaman geçirin böyle kafadan herkesi elemek olurmu?

benim gördüğüm 30dan sonra o beğenmediğin tipler çok değerli oluyor :))

Aman be canım bu işler hiç belli olmaz kimin niyetinin ciddi olduğunu kiminkinin olmadığını bilemezsin. Çevremde üniversitede ilişkileri başlayıp okul bitince bir süre sonra evlenen çok insan gördüm. Herkes de ciddiyetsiz değil ama dediğin gibi çoğunun amacı bir süre takılayım eğleneyim boşta kalmayayım. Ama okul dışında tanışacağın her insanda çok iyi çıkacak diye bir şey yok. Al işte bende artık okuldan birini istemem diyordum, dışarıda yaşı 30'a yakın biriyle tanıştım niyeti ciddi diye sevindim pat diye bir açıklama bile yapmadan ayrılıp gitti benden. Allah karşımıza iyi niyetli insanları çıkarsın da okuldakiler ciddiyetsiz, dışarıdakilerin niyeti çok ciddi diye bir sınıflandırma yapmak doğru olmaz.

Aman be canım bu işler hiç belli olmaz kimin niyetinin ciddi olduğunu kiminkinin olmadığını bilemezsin. Çevremde üniversitede ilişkileri başlayıp okul bitince bir süre sonra evlenen çok insan gördüm. Herkes de ciddiyetsiz değil ama dediğin gibi çoğunun amacı bir süre takılayım eğleneyim boşta kalmayayım. Ama okul dışında tanışacağın her insanda çok iyi çıkacak diye bir şey yok. Al işte bende artık okuldan birini istemem diyordum, dışarıda yaşı 30'a yakın biriyle tanıştım niyeti ciddi diye sevindim pat diye bir açıklama bile yapmadan ayrılıp gitti benden. Allah karşımıza iyi niyetli insanları çıkarsın da okuldakiler ciddiyetsiz, dışarıdakilerin niyeti çok ciddi diye bir sınıflandırma yapmak doğru olmaz.
yok okuldakiler,dışardakiler diye ayırmaktan ziyade üni okuyan genç erkeklerin çoğunu kastettim.ama dediğiniz doğru biraz da şans sanırım

Biriyle pat diye ilişki yaşayıp evlenemezsin. Doğru insan olduğunu anlayabilmek için öncelikle başka erkekler yaşamalı, ilişki nasıl yaşanır öğrenmelisin.

Biriyle evlenmek üzere ilişkiye başlamak bizim ülkemizde en sık yapılan hatalardan biridir. Normal olan önce arkadaş olmak, sonra sevgililiğe adım atmak ve en sonunda o insanla bir ömür geçirebileceğin kanaatine varabildiğinde evlenmeye karar vermektir. İlk günden evlenecek adam aramaya kalkarsan burnun moktan kurtulmaz. Hem bu yaptığın erkeklerin evlenilecek kız eğlenilecek kuz kategorileştirmesinin kadın versiyonu.

İkinci en önemli hatan insanları okudukları bölümlere göre kategorize etmek. Bu ülkede karısına en çok şiddet uygulayan meslek grubunun mühendisler olduğunu biliyor muydun?

Biriyle pat diye ilişki yaşayıp evlenemezsin. Doğru insan olduğunu anlayabilmek için öncelikle başka erkekler yaşamalı, ilişki nasıl yaşanır öğrenmelisin.

Biriyle evlenmek üzere ilişkiye başlamak bizim ülkemizde en sık yapılan hatalardan biridir. Normal olan önce arkadaş olmak, sonra sevgililiğe adım atmak ve en sonunda o insanla bir ömür geçirebileceğin kanaatine varabildiğinde evlenmeye karar vermektir. İlk günden evlenecek adam aramaya kalkarsan burnun moktan kurtulmaz. Hem bu yaptığın erkeklerin evlenilecek kız eğlenilecek kuz kategorileştirmesinin kadın versiyonu.

İkinci en önemli hatan insanları okudukları bölümlere göre kategorize etmek. Bu ülkede karısına en çok şiddet uygulayan meslek grubunun mühendisler olduğunu biliyor muydun?
direk evleniyim diye başlamak değil aslında ciddi,uzun bi ilişki kastettiğim yani sevip sevildiğimden emin olacağım bi ilişki.üç beş gün takılayım tarzı ilişkileri sevmiyorum.tabiki önce arkadaş olucaz flört edicez sonra karar vericez ama benim beğendiğim o yakışıklı,bölümü iyi tipler ilk buluşmada ya bara ya eve davet eden tipler.yanlış anlaşılma olmasın bara ya da eve karşı değilim ama bunlara o adamla gitmem için önce gerçekten güvenmem lazım.bunun için de zaman lazım ama bana o zamanı tanımıyolar.bana gelenleride övünmeyerek söylüyorum ama ben eliyorum.meslek önemli derken tabiki okumak cehaleti alır sadece eşeklik baki illa var şiddet uygulayan okumuş insanlarda.ama ben biraz denklik istiyorum ben hukuk okuyorum ve sevgilimin de bunu kompleks yapmayacağı bi kariyeri olsun istiyorum.genelde erkekler de kendinden güçlü kadın istemiyor zaten önceki ilişkimde de bu sıkıntıyı yaşadım o yüzden öyle dedim.

bayanlar 23 yaşımdayım henüz ümidimi yitirmek için çok erken biliyorum ama aşık olmak istiyorum,sevip sevilmek istiyorum zira etrafımda bitane düzgün erkek yok.Üni öğrencisiyim henüz.eskiden annem bana lisede sevgilin olmasın kimse o yaşta ciddi olmaz ünide son sınıflarda birini bulur evlenirsin diye tavsiye ederdi ama ünideki erkekler lisedekilerden daha da ciddiyetsiz.yakışıklı,bölümü iyi olanların amacı gecelik ilişkiler,beni sevip bana değer verenleri de ben beğenmiyorum.çok seçici olma demeyin elimde değil gözüme hitap etsin bölümlerimiz yakın olsun istiyorum ama artık cidden düzgün erkek kalmamış gibi geliyor.Varsa da neredeler ben bilmiyorum.Var mı aynı dertten muzdarip olanlar? Yoksa benim mi şansım yok artık cidden moralim bozuluyor :KK43:

bölümüne göre seçmek ve aşık olmak !
bu ikisi bi arada biraz zor.

yani aşk kim olduğuna bakmayabilir. mesela ben hiiiiç düşünemediğim birine aşık olup evlendim. senin istediğin biraz daha kafana ve dengine göre biri sanırım.

bölümüne göre seçmek ve aşık olmak !
bu ikisi bi arada biraz zor.

yani aşk kim olduğuna bakmayabilir. mesela ben hiiiiç düşünemediğim birine aşık olup evlendim. senin istediğin biraz daha kafana ve dengine göre biri sanırım.
bilmem belki de ben hem mantığıma uyup hem gözüme hitap edince bişey hissetmeye başlıyorumdur haklılık payınız var.zaten kendime de kızıyorum.

Back