Ah! Patron ah!

Kriz bahane ederek sana sigorta yapmıyor ama yeni şirket açmayı planlıyor bu zihniyette olan patronların yatacak yeri yok ama neyse, kanuni hakkın neyse sonuna kadar ara bence

Senin patronun anladığım kadarıyla çok pişkin bir insan, öyle iyilikten falan anlayacak bir tip değil. Önce yüzüstü bırakıp git, sonrada şikayetmi edersin ne yaparsan....Elinden geleni ardına bırakma, senin ona iş bulamamaktan dolayı mecburiyetini anlamış ve bunu kullanmış, böylesine iyi davranmak değmez canım.

hanımlar sonunda başka bir iş buldum ve kurtuldum bu adamdan.ama yeni patron çok sert. inşallah yeni işim iyi olur.olmazsa da çalışmam.evlenince kocam bakar bana ne yapıyım yani :roflol:

bugün sinirlerim çok bozuk.lisans mezunuyum ama sekreter olarak çalışıyorum.patron bu firmayı kapatıp başka bir firma açmayı planlıyordu.ben o yeni firmada devam edicektim işime ve işsiz olan erkek arkaşımı da o yeni firmaya işe alıcaktı.bana yeni açılıcak firmanın iş alanı üzerine araştırma yapmamı istedi.günlerce araştırma yaptım internette.bu işle alakalı insanlarla bağlantıya geçip, patronun işine kolaylık sağladım.erkek arkadaşıma, yeni açılıcak işyeri için ofis bakmasını söyledi.erkek arkadaşım ofis aradı günlerce .erkek arkadaşımı yanına çağırıp bu iş üzerine uzun uzun konuştu, planlarını anlattı.bir araba vericeğini ve, erkek arkadaşım ve benim işe o arabayla gidip geliceğimizi söyledi.bugün yeni firmayı bize çok uzakta bir semtte açtığını söyledi.erkek arkadaşım da çok uzak olduğunu ve bizim için orda çalışmanın zor olacağını söyledi.patron ne dese beğenirsiniz, sizin ne işiniz var orda dedi. :1shok: yani biz yeni firmasında yokmuşuz.ikimizde şok olduk ve hiç bir şey demedik.resmen bizi keriz yerine koydu.şimdi benim olduğum işyeri 1 yıl daha devam edicekmiş ve sonra kapanıcakmış.ne kadar devam ediceği çok da umrumda değil zaten, beni keriz yerine koyan bu adamın işyerinde durmak istemiyorum.çalışma şartlarımı söylesem bi dakika durma dersiniz. kuru bir asgari ücrete çalışıyorum.sigorta ve yemek yok.tek çalışan benim.7 aydır çalışıyorum, 4,5 aydır maaşımı vermiyor.kuru bir maaşı veremiyor düşünün.bir de üstüne, bu yaptığı sinirlerimi altüst etti.sizlerle paylaşmak iyi geldi ama.

canım acil ama çoooook acil çık bence o işten,benim de başımdan yıllar önce böyle birşey geçmişti,ama insan işyerine alıştığı için o işten ayrılmak insanı korkutuyor,bende cesaret edip ayrıldığımda boşluğa düşmüştüm ama sonra alışıyorsun.neyse şimdi düşünüyorumda ne kadar aptalmışım,şimdi iyiki de çıkmışım diyorum,sen de öyle canım,bence bir an önce ayrıl,biriken aylıklarını alıcam diye de sabretme bence.:umursamaz:

bi an benim patronum olan coşkun aklıma geldi delikafadulden
böyleleri çook var yaa :oklava:

madem yemek ssk yok ve maaşını alamıyorsun birde seni keriz yerine koymuş hemen çalışma müdürlüğüne git,şikayette bulun.tek kişi isen şikayeti senin yaptığüını anlar ama çalışmaya devam etsende burada seni pekde parlak bir kariyer beklemiyor..hem ssk yapılır hem maaşını alırsın hemde o kişi iyi bir ceza parası öder..ben olsam intikamımı böyle alırım..umarım bordron falan vardır ve orada çalıştığını kanıtlarsan ssk yapıluır

kesinlikle haklısın.aynen böyle yap.böyle şerefsiz insanları sömüren kişilere haddini bildirmek lazım.

valeri canım bu sıkıntıdan kurtulmanın bir yoluda oturup deli gibi kpss çalışmak :D hem haklarını alırsın. hemde rahat edersin.

bazı insanlar sinekten yağ çıkarma pesinde ne kadar çalıştırsam o kadar kardır diye düşünüyor.:olmaz:

bilişim sektöründemisiniz? benzer huylu bir patron tanıyorum, dediklerin ve yaşadıklarını birebir yaşayan bir arkadaşım var, izmirden istanbula taşınan bir firma. yoksa o mu dedim bi an?

bilişim sektöründemisiniz? benzer huylu bir patron tanıyorum, dediklerin ve yaşadıklarını birebir yaşayan bir arkadaşım var, izmirden istanbula taşınan bir firma. yoksa o mu dedim bi an?

yok canım bilişim sektörü değil, inşaat. zaten başka bir iş buldum ve kurtuldum bu adamdan sonunda.

Back
X