kızlar arkadaşlarım var saçlarınaa hiçbirşeycik yapmazlar ama nasıl uzun soruyorum yok valla bısey yapmıyorum der ben argan yagı badem yagı çam terebentin sinamike kürü sonracıma maskeler hersey kullandım ya ama saçta bır gramcık uzama yok yahu ince telli ve kıvırcık saçım uçları kırık acaba kırıkları kestırsemmı uzarkı kendımı bıldım bılelı boyleyım nolcak benım bu halim
bemıks bepanten evıngen ampulude kullandım ya acaba bı sorunmu varkı cıdden bukadar bakıma karşı uzamayan cansız saç gormedım hangı kuaföre gıtsem saçların çok cansız dıyor ben bunları canlandırmak için napıyım artık şaştım
Canım bak saçın için öyle fazla ürün kullanmana gerek yok. Öncelikle saçlarındaki kırıkları kuaför yardımıyla aldır daha sonra da kuaför bir bakım yapsın saçlarına. Sonrasında iki günde bir saçlarını yıka (şampuan+saç kremi kullan fazla kullandığında kimyasal maddeler saça zarar verir) argan yağını da kullanabilirsin ama son zamanlarda argan yağının çakma ürünleri satılmaya başlandı gerçek argan yağını kullandığından emin ol. Çakma argan yağlarının içindeki kimyasal maddeler ayakkabı boyasındakilerle eşdeğerdir. Saçlarının kökü sende. Uzayacaktır.
Aldığın protein oranını yükseltmelisin ayrıca tahlil yaptırmalısın..dışardan ne kadar yağ sürersen sür saçın uzamasına pek etkili olacağını zannetmiyorum maalesef :/ saçına sürdüğün bir litre yağ bir çinko hapı kadar bile yağ çıkartmaz.