Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar ah saçlardan çektigimm yardımm

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ceydq

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2013
300
0
16
35
Afyon
kızlar arkadaşlarım var saçlarınaa hiçbirşeycik yapmazlar ama nasıl uzun soruyorum yok valla bısey yapmıyorum der ben argan yagı badem yagı çam terebentin sinamike kürü sonracıma maskeler hersey kullandım ya ama saçta bır gramcık uzama yok yahu ince telli ve kıvırcık saçım uçları kırık acaba kırıkları kestırsemmı uzarkı kendımı bıldım bılelı boyleyım nolcak benım bu halim :(

maya kullandın mı?

birde acaba b vitamini eksikliğin mi var?

maya kullandın mı?

birde acaba b vitamini eksikliğin mi var?
bemıks bepanten evıngen ampulude kullandım ya acaba bı sorunmu varkı cıdden bukadar bakıma karşı uzamayan cansız saç gormedım hangı kuaföre gıtsem saçların çok cansız dıyor ben bunları canlandırmak için napıyım artık şaştım:14:

her sabah bir tatlı kaşığı mayayı meyvesuyuna katıp karıştır...ve iç...

sonracığıma suyla mayayı karıştırıp saçlarına sür haftada 1

ve yarım çay bardağı sirkeyi bir su dolusu maşraba katıp durulama suyu yap her duştan sonra ...

vhalla bende saçı kendine getirmeyi bunları yaparak başardım ...

her sabah bir tatlı kaşığı mayayı meyvesuyuna katıp karıştır...ve iç...

sonracığıma suyla mayayı karıştırıp saçlarına sür haftada 1

ve yarım çay bardağı sirkeyi bir su dolusu maşraba katıp durulama suyu yap her duştan sonra ...

vhalla bende saçı kendine getirmeyi bunları yaparak başardım ...

uzunmu saçların peki uzamayada fayda ettımı pekı bıde herkes sey dıyor kuaföre git kırıklarını aldır dedıler bende zaten onlarıda aldırırsam saç diye birşeycik kalmıcak dedım saç kökten uzamazmı kestırsemmıkı uçlarını

uzunmu saçların peki uzamayada fayda ettımı pekı bıde herkes sey dıyor kuaföre git kırıklarını aldır dedıler bende zaten onlarıda aldırırsam saç diye birşeycik kalmıcak dedım saç kökten uzamazmı kestırsemmıkı uçlarını

şu an çok uzun değil çünkü her ay kestiriyorum saçımı

saç kesim gününde ....bununda çok etkisi var

saç her zaman kesilmez ...ayın konumuna göre kesilir

hem daha çabuk uzuyor hem daha da sağlıklı uzuyor bunu bizzat kendim denedim aylardır ...

bu ay artık son ...daha bikaç ay kestirmeyi düşünmuyorum ...saçım şu an omuzumu geçiyor...

ama bi o kadar da çabu uzuyor...

şu an çok uzun değil çünkü her ay kestiriyorum saçımı

saç kesim gününde ....bununda çok etkisi var

saç her zaman kesilmez ...ayın konumuna göre kesilir

hem daha çabuk uzuyor hem daha da sağlıklı uzuyor bunu bizzat kendim denedim aylardır ...

bu ay artık son ...daha bikaç ay kestirmeyi düşünmuyorum ...saçım şu an omuzumu geçiyor...

ama bi o kadar da çabu uzuyor...

bende şu kırıkları aldırıyım maya formulunu deneyım ay ınsallah uzar upuzunnn saçlarım olur:1:

Canım bak saçın için öyle fazla ürün kullanmana gerek yok. Öncelikle saçlarındaki kırıkları kuaför yardımıyla aldır daha sonra da kuaför bir bakım yapsın saçlarına. Sonrasında iki günde bir saçlarını yıka (şampuan+saç kremi kullan fazla kullandığında kimyasal maddeler saça zarar verir) argan yağını da kullanabilirsin ama son zamanlarda argan yağının çakma ürünleri satılmaya başlandı gerçek argan yağını kullandığından emin ol. Çakma argan yağlarının içindeki kimyasal maddeler ayakkabı boyasındakilerle eşdeğerdir. Saçlarının kökü sende. Uzayacaktır.

bende şu kırıkları aldırıyım maya formulunu deneyım ay ınsallah uzar upuzunnn saçlarım olur:1:

canım kozmik bakım diye bir blog var ordan takip et ...

yanılmıyorsam bu ayn 17 ile 18 tarihleri arası saç kestirebilirsin ...

ama o blogu takip et ..tavsiye ederim..

Aldığın protein oranını yükseltmelisin ayrıca tahlil yaptırmalısın..dışardan ne kadar yağ sürersen sür saçın uzamasına pek etkili olacağını zannetmiyorum maalesef :/ saçına sürdüğün bir litre yağ bir çinko hapı kadar bile yağ çıkartmaz.

şiddetle kozmiki tavsiye ederim saçlarım hiç kırılmıyor o tarihlerde kestirdiğim zaman

Back
X