Saç Bakım Ürünleri ah saçlarım ahhhhhh

Erener2307

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
649
331
103
slm arkadaşlar
saçlarım çok işlem gördüğü için yıprandı.kretin bakımı dedile ama yine aynı oluyor.uçları böyle keçe gibi.çok rahatsızım.şöyle aksın istiyorum saçlarımı.dkülme vs yok.sadece çok çabuk yağlanıyor.
dün gitttim güzelce İzmirde gıda çarşısında kuoför malzemesi satan yerleri buldummmtabikisi çook sevincik oldum.çünki kuoförde satılan 30 tl ürünler orda 10 tl.

bu iki ürünü aldım morfose saç uçları için çok etkiliymiş.diğeride saç bakımı için için saçlarıma sürüp 30 dk bekleticekmişim.kullanan varmı ? sonuç nedir?
saçlarımın yağlanmaması için ne yapmalıyımmm lütfen yardım edin çok sıkıldım ben saçlarımdan

yaaa bilen kullanan kimse yokmu ? huuuuu komşularrrrrr bacılar bir el atıverin

kızlar akşam öce redist bakım yağını saçlarıma bir güzel sürdüm.birde masaj sonra boneyle kapattım 1 saat bekledim.sonra direk duşaaaa.2 yıkamada yağ saçımdan arındı.bu arada şampuanda prozinc plus kullanıyorum.2 yıldır bioksin kullanıydum.memnundum fakat uzun süre kullandım diye bir değişiklik istedim.ama sonuç için çok meraklıydım.neyse duştan sonra çıktım.perçem marka saç açıcı ile saçlarımı taradım.saç kremi kullanmıyorum çünki çok çabuk yağlanıyor sa.larım.saçlarım nemliyken MORFose sıktım avcuma 2-3 damla ve saç uçlarıma iyice yedirdim.mükemmellllllll bi ürün .sonra saçlarımı düzleştirdim.saçlarımı düzleştirirken genelde saç uçlarım çıtır çıtır olurdu. hissederdim yaparken o çıtır çıtır oluşu.bu ürün böyle kalkan gibi sardı sanırım saçlarımı ve resmen saçlarım böyle akıyor.parlak ve sağlıklı bir görüntü oluştu ayyyy çok sevincik oldum...
kullanaya devam edicem.bakalım saçlarımda yağlanma veya ağırlaşma olucakmı.ama şimdilik çok memnun kaldım.saçalrım ipek gibi oldu ellerimi saçlarımdan alamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…