çok sevdim çok o kadar fedakarlık yaptımki anlatamam sana.o bana olmadık kötülüğü yaptı herkesin içinde bağırdı kötü laflar etti ama yine sustum sadece.ama son zamanlarda olmadık küfürlere başladı :'( mesela bana bişeyi yap diyor ben yapıyorum bana neden yaptın diye tekme attı yapmayıncada tekme attı deli olcam ya napsam suç.intiharı sevdiğim adamın böyle yapmasına değişmesine ve tehditlerine kalbim dayanmaıyo onnn için istiyom sözde o da beni seviyormuş problemleri varmış onun için sinirliymiş.her ne derse alttan alcamışım da kulu köpeği olcakmışımcanım bu çocuğun derdi ne seni ne diye tehdit ediyor, sen niye intiharı düşünüyorsun biraz daha konuyu mümkün mertebe açabilir misin? kendini öldürmenin kimseye faydası olmaz onu çıkar aklından bu dünyada çekeceğinden daha ağırını öbür dünya da çekersin. şimdi gelelim olumluya kavuştrmaya anlat canm sen ben buradaym
canım benim başımdan neler geldi geçti ..hiç kanma inanma öyle tehditlere..gerçekten kahrını çekmek zorunda değilsin..ona hiç bir gebeliğin yok..benimde vardı öyle bi tane..ailene zarar veririm.kardeşine zarar veririm..tekmeyi bi basmışım..neye uğradığını şaşırdı..sandı ki korkuyorum..güçlü ol dik dur..inan hiç bişey yapamazzzz
Yol yakınken ayrılmalısın, biliyorum senin için ayrılığı düşünmek bile can yakıcı. Ancak şimdiden itip kakıp küfreden biri ilerde neler yapmaz. iyi düşün derim.
çok sevdim çok o kadar fedakarlık yaptımki anlatamam sana.o bana olmadık kötülüğü yaptı herkesin içinde bağırdı kötü laflar etti ama yine sustum sadece.ama son zamanlarda olmadık küfürlere başladı :'( mesela bana bişeyi yap diyor ben yapıyorum bana neden yaptın diye tekme attı yapmayıncada tekme attı deli olcam ya napsam suç.intiharı sevdiğim adamın böyle yapmasına değişmesine ve tehditlerine kalbim dayanmaıyo onnn için istiyom sözde o da beni seviyormuş problemleri varmış onun için sinirliymiş.her ne derse alttan alcamışım da kulu köpeği olcakmışım
tekmemiafedersin ama ilerde bayağı bayağı dayağıda yer oturtur seni eve
çok sevdim çok o kadar fedakarlık yaptımki anlatamam sana.o bana olmadık kötülüğü yaptı herkesin içinde bağırdı kötü laflar etti ama yine sustum sadece.ama son zamanlarda olmadık küfürlere başladı :'( mesela bana bişeyi yap diyor ben yapıyorum bana neden yaptın diye tekme attı yapmayıncada tekme attı deli olcam ya napsam suç.intiharı sevdiğim adamın böyle yapmasına değişmesine ve tehditlerine kalbim dayanmaıyo onnn için istiyom sözde o da beni seviyormuş problemleri varmış onun için sinirliymiş.her ne derse alttan alcamışım da kulu köpeği olcakmışım
Yok yaa kimmiş o pardon?!
O kul köpek olsun sana terkedilmemek için bence.
Deli mi ne? Benim alamadığım ilk 3 yıl prens olan biri son 1 yıl niçin öküze dönüşür.
Ne gibi problemleri var özünde iyi biriyse ve gerçekten problemleri varsa
uzman yardımı alsın şart koş yoksa benim için bitti katlanamıyorum de.
Eğer tedavi olacaksan düzelmek istiyorsan destek olurum de tabi hala seviyorsan.
şimdi ben onun var ya tekme neye ayağına başlarım hee tövbe tövbe afedersin ama iyi ki tanımıyorum onu, bırak kaç onu ortada kalsın.
4 yıl olmuş illaki aileden birileri biliyordur aç ona konuyu kim biliyorsa illaki ayrıntılı anlatma ayrılmak istiyorum anlaşamıyoruz vs de aileden birinin bilmesi iyi olur. ama ondan ayrılman senin için kurtuluşş saygısı olmayanın sevgisi hiç olmaz hep söylerim bunu. yaptığını ettiğini bırak geleceğe bak daha şimdiden şiddet var insan sevdiğine kıyamazz. üzülürsün ömür boyu çekeceğine bir kaç ay çekersin hepimiz büyük ayrılıklar yaşadık ama bundan sonraki hayatında senin elindee hemen kendini bırakma
öyle tabiki kimsenin kahrını çekmek zorunda değilim ama tehdit ediyor.cinsel yönden hiç bişey yaşamadık ayrılık için bi engel yok ama aileni öldürürüm seni öldürürüm benm yanımda durmak zorundasın die
herkes biliyor.babam yok anneme söyleyemiyorum ama kuzenime anlattım durumu.ben ayrılalım diyorum tehdit ediyor anneme bişey yaparsa diye çok korkuyorum.seven insan yapmaz dimi bunları :'(((
ya canım benim başka bir şey olsa inan derim ki morali bozuk vs vs. tekme atmış ya bundan ötesi ne allahını seversen böyle sevgi olmaz, telefonda konuş bir şey yap ters ters olursa da sessizce uzaklaşş böyle mutlu olamazsınn
ailem yengemler filan hiç biri arkdamda değil ki.geçen mahalleye geldi ailem üzerime geldi rezil ettin bizi diye :S(Polise neden gitmiyorsun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?