Ah sevdiğim ah ben bunları haketecek naptım sana :'(

polise söylesem haberi olur mu peki

bak canm bunun salaklıkla alakası yok ona alışmışsın yokluğunun ağırlığı fazla gelir diye direniyorsun tamamen unutma diye bir şey yok ama ileride başına ne gelecek belli öyle böyle evlensen bile şiddet başlamış adamın eli ayağı sana zarar veriyor artık kim başkasına kızıp en yakınında olan sevgilisini döver 4 yıl diye dövme haakımı görüyor. nasıl olacağı şu evlendiğinde dayak yediğini her gün bin pişman niye devam ettim dediğini anımsa şimdi bile farkındasın ama karar veremiyorsun. telefonda güzelce konuş de ona beni böyle dövmeye devam edeceksen git tedavi gör öyle devam edelim, böyle dayak yiyerek olmaz de. onadan büyük Allah var azanın belasını allah verir.. sende intihar fln düşünme yok öyle birşey seni mutlu edecek huzurlu yaşatacak biri vardır elbet kaderinde

kimin sevgilizin mi onu polis daha iyi bilir nası yapacağını cnm ama sen sakın korkma bak o korktuğun için bukadra üstüne geliyo senin eminim sen kararlı ve güçlü dur karşısında telefondan söyle ayrılacağınıda yanına gidip söyleme baktın saçmalıyo yine polise ihbar et sevme bide böyle birini mutlu değilisnki napıcan onu gencecik kızsın hayatın baharında

çok zor ayrılık ama yapacak bişey yok kendimi ayrılığa hazırlıyorum.bana o kadar şey yapıyo yine tiksinemiyorum soğuyamıyorum salağım ben

canım benim, her şey daha da çıkmaza girdiğinde ağlayıp sızlayacağına şimdiden üzül.. inan bana böylesi daha hayırlı, geri dönüp baktığında iyi ki terk etmişim diyeceksin.. tehditlerinden korkma, hiçbir şey yapamaz.. mecazen "havlayan köpek ısırmaz" sözü geldi aklıma nedense..

evet farkındayım herşeyin ama bişey oluyo soğuyamıyorum.kaç kere konuştum bida olmayacak diyo yeminler diyo ama yine aynı.insan adımını niye öyle atıyon diyede kızar mı kızıyo işte.

çok haklısın.seven insan kıyamaz dimi bak bana o kadar şey yaptı hala kötülük yapamıyorum

evet farkındayım herşeyin ama bişey oluyo soğuyamıyorum.kaç kere konuştum bida olmayacak diyo yeminler diyo ama yine aynı.insan adımını niye öyle atıyon diyede kızar mı kızıyo işte.

o zaman diyeceksin ki sorunlarını çözene kadar ara verelim, anlaşılan sen buradaki şiddetten bile soğumamışsın canm ne diyeyimm

her sözünü dinleye kafasını kaldırıp erkeklere bakmayan ben. o..... da oldum kızlar :'( kafede yan masada erkekler varmış başka oturcak yer olmadağı için erkklerin yanındaki boş masaya oturalım dediğim için o.... oldum bana öyle diyo :'(

ya canm beni deli etme ya bırak şunu nasıl bu kadar laftan sonra soğuyamıyorsun yapmaya bunu kendine yapmaa

şimdi mesaj attım ben seni istemiyorum.insan sevdiğinin saçının teline zarar veremiyoken senin yaptıklarına bak ayrılalım yazdım.
cevap olarak çenenş kapat gebertmeyim seni gldi:'(

şimdi mesaj attım ben seni istemiyorum.insan sevdiğinin saçının teline zarar veremiyoken senin yaptıklarına bak ayrılalım yazdım.
cevap olarak çenenş kapat gebertmeyim seni gldi:'(

o mesajları sakla gerizekalıya bak sen gebertecekmiş, sende yaz ya bana saygılı ol ya da ben yokum iyice düşünde bir daha da asla cevap verme

o mesajları sakla gerizekalıya bak sen gebertecekmiş, sende yaz ya bana saygılı ol ya da ben yokum iyice düşünde bir daha da asla cevap verme

artık sevdiğin yok yanında sadece bana zarar verme diye mecburiyeten duruyorum en kısa zamanda gitcek buralardan istemiyorum seni yazdım.

ben de benzer bir durumu yaşadım...üstelik beni annem babamdan önce çocuğumla tehdit etti..ben pıstıkça da üstüme geldi ve şiddeti arttı..sonra biri bigün getirdi aklımı başıma..en iyi savunma susmak değildir asla..korkma dedi hiç bir şey yapamaz..hatta ben çocuğumu babasının yanına yolladım korkudan..o derece yani...ilk önce hiç kimseden hiç bir şey saklama..en önemlisi bu...eğer saklamazsan herkes herşeyi bilir ve senin yanında olur..hiç bir tehtidine pabuç bırakma...ben kendimi arabadan atmıştım..düşün o derece korkusuzdum artık...kapıyı açıp bırakıverdim kendimi caddeye...korkma...hiç bir şey yapamaz.suskun kalma...gerekirse herkese kerşeyi anlat...

Sadece erkek arkadaşın kocan değil birşey değil neden çekiyorsunki?ne mecburiyetin var? seviyorum deme çünkü sevgi içinde senin anlattıklarını barındırmaz kendinide kandırma mantıklı düşünmeye çalış.Yaşın çok genç ve kimse senden daha değerli değil

Hiiç korkma canım.Güçleri ancak kadına yeten tipler bunlar.Hiç bir şey yapamaz öyle şunu yaparım bunu yaparım demekle olmuyor o işler.

Az buçuk böyle şeyler atlattım bende köpek gibi havladı havladı sonra kuyruğunu kıstırdı defoldu gitti ama ben asla yüz vermedim tehtidlerine boyun eğmedim sende sakın eğme

canım , o attığı tehtit mesajlarını silme en kısa zamanda savcılığa gidip dilekçe yaz . tehtit aldığına dair ve bu tehtitlerin mesaj olarak sende bulunduğunu belirt , eğer bana ve aileme birşey olursa sorumlusu bu kişidir de .. kimseden korkma ona da seni savcılığa verdim falan deme hemen ilk etapta ..telefonlarına çıkma mümkünse biraz anneni al ve uzaklaş akrabana git. savcılık ifade için seni çağıracak sanırım mesajları göster olmadı ses kaydı yap .. anneni öldürürüm falan dediğinde! ifade sırasında bunları göster,onu da ifadeye çağıracaklardır sana yaklaşmama cezası alır en basitindeneğer yaklaşırsa da malumun suç işler zaten ifadeye çağırılınca o delikanlı geçinen canlı kuzu olacaktır muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…