inanma canım bu laflara benimde ünide vardı böyle bi baş belası kendimi öldürürüm diyodu oda ayrıldım ölmedi yaşıyo pislik. sen onu polise ihbar et böyle can güvenliğim yok diye bildir dağ başımı burası hem niye öldürsün kendi hayatını mahvedermi hiç hapiste yatıp seni korkutmaya çalışıyo işte okadra kolaydıı öldürmek sakın korkma boyun eğme sevdiğinede inanma seven insan üzmekten korkar psikolojisi bozulmuş eşinin bence hiç normal değil davranışları ama sen cesaretli olursan ancak kurtulursun ondan bende benzer bişey yaşadım abin falan yokmu yada yakın akaraban erkek onlarada söyle tabiki polisede
çok zor ayrılık ama yapacak bişey yok kendimi ayrılığa hazırlıyorum.bana o kadar şey yapıyo yine tiksinemiyorum soğuyamıyorum salağım ben
bak canm bunun salaklıkla alakası yok ona alışmışsın yokluğunun ağırlığı fazla gelir diye direniyorsun tamamen unutma diye bir şey yok ama ileride başına ne gelecek belli öyle böyle evlensen bile şiddet başlamış adamın eli ayağı sana zarar veriyor artık kim başkasına kızıp en yakınında olan sevgilisini döver 4 yıl diye dövme haakımı görüyor. nasıl olacağı şu evlendiğinde dayak yediğini her gün bin pişman niye devam ettim dediğini anımsa şimdi bile farkındasın ama karar veremiyorsun. telefonda güzelce konuş de ona beni böyle dövmeye devam edeceksen git tedavi gör öyle devam edelim, böyle dayak yiyerek olmaz de. onadan büyük Allah var azanın belasını allah verir.. sende intihar fln düşünme yok öyle birşey seni mutlu edecek huzurlu yaşatacak biri vardır elbet kaderinde
canım benim, her şey daha da çıkmaza girdiğinde ağlayıp sızlayacağına şimdiden üzül.. inan bana böylesi daha hayırlı, geri dönüp baktığında iyi ki terk etmişim diyeceksin.. tehditlerinden korkma, hiçbir şey yapamaz.. mecazen "havlayan köpek ısırmaz" sözü geldi aklıma nedense..
evet farkındayım herşeyin ama bişey oluyo soğuyamıyorum.kaç kere konuştum bida olmayacak diyo yeminler diyo ama yine aynı.insan adımını niye öyle atıyon diyede kızar mı kızıyo işte.
o zaman diyeceksin ki sorunlarını çözene kadar ara verelim, anlaşılan sen buradaki şiddetten bile soğumamışsın canm ne diyeyimm
her sözünü dinleye kafasını kaldırıp erkeklere bakmayan ben. o..... da oldum kızlar :'( kafede yan masada erkekler varmış başka oturcak yer olmadağı için erkklerin yanındaki boş masaya oturalım dediğim için o.... oldum bana öyle diyo :'(
ya canm beni deli etme ya bırak şunu nasıl bu kadar laftan sonra soğuyamıyorsun yapmaya bunu kendine yapmaa
kimin sevgilizin mi onu polis daha iyi bilir nası yapacağını cnm ama sen sakın korkma bak o korktuğun için bukadra üstüne geliyo senin eminim sen kararlı ve güçlü dur karşısında telefondan söyle ayrılacağınıda yanına gidip söyleme baktın saçmalıyo yine polise ihbar et sevme bide böyle birini mutlu değilisnki napıcan onu gencecik kızsın hayatın baharında
şimdi mesaj attım ben seni istemiyorum.insan sevdiğinin saçının teline zarar veremiyoken senin yaptıklarına bak ayrılalım yazdım.
cevap olarak çenenş kapat gebertmeyim seni gldi:'(
o mesajları sakla gerizekalıya bak sen gebertecekmiş, sende yaz ya bana saygılı ol ya da ben yokum iyice düşünde bir daha da asla cevap verme
öyle tabiki kimsenin kahrını çekmek zorunda değilim ama tehdit ediyor.cinsel yönden hiç bişey yaşamadık ayrılık için bi engel yok ama aileni öldürürüm seni öldürürüm benm yanımda durmak zorundasın die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?