• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah su arkadas ortamii

Cehaletin dibidir sigara içmeyen birini hor görmek, öyle insanlarla arkadaşlık etme zaten
23 yıllık bir tiryaki olarak arkana bakmadan kaç derim
Sigara illetine hiç bulaşma hayatın boyunca
Erkekler de sigara içen kız istiyorsa cehenneme kadar yolları var
Sakın, uzak dur
Bu uyarım sana abartı gelebilir ama öyle değil, tiryakilik bildiğin gibi bir şey değil, uzak dur

ben içiyorum yanımda arkadaşlarım varken
mevkiye göre degısıyor yolda ıcmek
içilcek ve içilmeyecek yerler var

cok kez üstümü basımı yakan oldu. elindeki sigaraya hakim olamayan insanlar var.
hosuma gitmiyor o yuzden.

Son düzenleme:
Sigara icen bi kiz icmeyen bi kızı niye ezikler ki bence bu daha cok ezik bi durum ne biliyim, erkekler daha mi seviyo bu kadar bagimliligi olan kızları ben bu konuda biraz hassasim yani sigaranın tadi cok kotuuuu neye bagimlilik yapiyolarsaa artik ortama girememe durumum var kizlarrr varsa çözümler okurum ://

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bazı psikolojik durumlar vardır, herkes kendine yol arkadaşı arıyor..

Sigara içen içmeyeni pek istemez, evli bekarı istemez, bekar evliyi istemez. Herkes ortak paydada buluşabileceği birilerini hayatında tutmak istiyor. Önemli olan farklı yaşantılar ya da farklı görüşler olsa bile ortak değerde buluşabilmektir.

Size sigara içmediğiniz için değer vermeyen birisini zaten hayatınızda barındırmayın. Bende sigara içiyorum ama duman sadece ciğerlerimi kaplıyor. Beynime oksijen gidiyor hala, bu şahısların beyin duygu ve düşüncelerini de duman kaplamış olmalı..

Sevgiler,

1.genelde erkekler ulu orta sigara içen kadınlardan pek hoşlanmazlar
2.o arkadaşın sigara içmiyorsun diye seni eziyorsa sen de sana saygı duymuyor diye onu ez, bazı insanlar gerçekten sadece çirkeflikten anlıyor çünkü

Back
X