merhabalar, kızlar benimde sizlerin fikirlerine ihtiyacım var, akıl akıldan üstün öyle değil mi. Nereden başlasam bilemiyorum. Benim 4 yılı geçen bir ilişkim var. ilk yıllar (çoğumuzun ilişkisinde olduğu gibi) çok güzeldi ufak tefek kavgalarımız oluyordu tabi ama beyefendi bitiyordu kapımda, telefon susmuyordu,eve çiçekler geliyordu barışıyorduk. Beni kendine fazla görüyordu çünkü o çalışıyor bende üniversiteye gidiyordum, Ailelerimizi tanıştırdık. Tabi zamanla roller değişti ben onu gözümden sakınır oldum. herşeyiyle ilgileniyordum sanki benim çocuğum gibiydi, halinden gayet memnundu ilgi sevgi hoşuna gidiyordu. Ama zamanla onun bana ilgisi azaldı arkadaşlarıyla olmak için beni ihmal etmeye başladı, ben çağırmadan ne msn gelir, ne arar oldu(hakkını yemiyeyim msj atar aramasada ama o da merakından ilgi namına bişey yok. Tabi bana olan güveni arttıkça kıskançlık da azaldı beyimizde. mesela dışardayım diyorum tamam aşkım dikkat et geç kalma diyor, ben saatlerce msj atmasam ne arıyor ne soruyor. belki başka bişey yapıyorum insan merak etmez mı yahuu..Ben onu çok merak ediyorum 5 6 saat mesaj atmasa aklıma bin türlü sey geliyor. Yaşadığımızı iyi kötü pek çok olay var hepsini burada anlatmam mümkün değil ama o beni çok sevdi bende onu çok emek verdik özelliklede her zaman ki bayan olarak ben. çok fedakarlık yaptım onun için. o kıskanmasın üzülmesin diye sosyal hayatımı çok kısıtladım doğal olarak sosyal bir hayat kalmadı pek ama şimdi o benimle ilgilenmek yerine sosyal hayatına dalıyor.benim ona ihtiyaç duyduğum anda arkadaşlarıyla maçta oluyor. Birde genelde bir işler çeviriyorsa msj atmaz, bir kaç kez bu yüzden sorun yaşadık. mesela görüşmesini istemediğim bir kız arkadaşıyla görüştü, istemiyordum çünkü kız ondan hoşlanıyordu bence bunu bana yaptıktan sonra söyledi. yani böyle sosyal hayatında yapmak istediği ama benim izin vermeyeceğm şeyler olunca bana söylemeden yapıyor, ben hissedip üstüne düşersem söylüyor anca. bu da benim güvenimi kırdı doğal olarak. emin olduğum şey beni sevdiği ve aldatmadığı şimdi nişanlanmayı düşünüyoruz ama benim bazı çekincelerim var emin olamıyorum. onun böyle değişmesi beni çok rahatsız ediyor. Onun üstüne bu kadar düşmekle hata yaptım biliyorum. geçen gün yine bnm istemediğim bişeyi yaptı ve telefon sabaha kadar kapalıydı. nyse barıştık sonuçta. ama ben üzüldüm msj yazdım bu güvensizlik beni mahvediyor nolcak böyle nasıl olacak gibisinden sitemkar msjlar. bana "ayrıl o zaman " yazmış. bunu nasıl dersin diyorum "üstüme çok geliyrsun özür diledim tekrar tekrar o konuyu açma" demiş. bir sorunumuz olduğu zaman o susmak,bense konuşmak istiyorum o da konuşmuyor çok çabuk sinirlenip zorlamaya gelemiyor. Buluştuğumuzda konuşmaya çalıştım önce sustu. sonra yoruldum artık bu saçma kavgalardan her seferinde aynı şeyler oluyor. kavga edince üstüme çok geliyorsun biraz akışına bırak olursa olur. bizimde normal bir ilişkimiz olsun dedi. son zamanlarda onun ilgisizlikleri yüzünden pek çok kez kavga ettik çünkü. siz neler düşünüyorsunuz kızlar soğudu mu benden, bu erkekleri anlamak gerçekten çok zor hem hata yapıp hem bizi zora sokuyorlar. ben nasıl davranmalıyım ona karşı,