ah şu bölgesel kilolar :(

bende bölgesel kilo mağduruyum
kilom 54 ama boyum kısa olduğu için kilolu görünüyorum. tüm kilolar basen ve iç bacakta toplanmış durumda belim 58 cm her bir bacak (en kalın yeri 61 ) düşünün artık
yaklaşık 1 aydır düzenli olmasada leslie ile yürüyüş videosuyla yürüyüş yapıyorum baldırlarım fazlasıyla inceldi basende inceldi ama tabi istediiğim gibi değiller hala

gerçekten varsa yoksa spor
hele de bölgesel kilolarda

melsef canım benim için hele iç bacak bir felaket kot falan hiç yakışmıyor bacaklar birbirinden izin alarak geçiyor :(

melsef canım benim için hele iç bacak bir felaket kot falan hiç yakışmıyor bacaklar birbirinden izin alarak geçiyor :(

ben 1 aydır yaklaşık şunları yapıyorum

mesela tv izlerken yan şekilde uzanıp makas gibi bacağımı açıp kapatıyorum sürekli

koltukta sandalyede oturuyorsam (tabi yanlış anlaşılmayacak bir yerdeysem ya da evdeysem :) ) sürekli bacağımı açıp kapatıyorum

ayakta bir şey bekliyorsam atıyorum tencere karıştırıyorsam yerimde sayarak adım atıyorum

gibi gibi inanın çok faydasını gördüm

her an her yerde hareket lazım

hele bizim gibi direk bacaktan alanlar için

ben 1 aydır yaklaşık şunları yapıyorum

mesela tv izlerken yan şekilde uzanıp makas gibi bacağımı açıp kapatıyorum sürekli

koltukta sandalyede oturuyorsam (tabi yanlış anlaşılmayacak bir yerdeysem ya da evdeysem :) ) sürekli bacağımı açıp kapatıyorum

ayakta bir şey bekliyorsam atıyorum tencere karıştırıyorsam yerimde sayarak adım atıyorum

gibi gibi inanın çok faydasını gördüm

her an her yerde hareket lazım

hele bizim gibi direk bacaktan alanlar için

offff offf herşey eziyet bize bacak bacak üstüne atmak bile zor geliyor :(((

arkadaşlar az önce merakımdan bi estetik merkezini aradım biraz meşhur bi doktor liposuction ve liposhaping (liposuctionun ince çubukla yapılan hali yani) fiyatını sordum 2.500 €+KDV fiyat verdiler iç bacak için ve çok pahalı dedim bir şeyler yaparız siz muayeneye gelin dediler şok oldum. karın içinde 3.000 €+KDV dediler daha iyi araştırmaları olanlar var mı acaba :((

bu parayı bana verseler hergün koşarım zaten 5 ay çalışmam :D

Back
X