Ah şu bulantılar

Ay çok kötü oluyo yaa çok afedersin idrar kırmızıya dönüyo resmen ilk önce kan sandım baktım peçetede bişey Yok sonra aklıma geldi susuzluktan olduğu
Az kaldi yakin zamanda eski hayatina döneceksin. Ben o kötü oldugum gunlerimi hafizamdan sildim resmen. Gerci bulanti kusma bitince de agri sızı basliyor ama bulanti ve kusmadan iyidir.
 
Ayy valla yaa güzel ama zor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ☺️
Evet bulantilardan sonra biraz keyfine variyorsun hamileliğin ;) bakma herkese zor degil bizim gibi olmayip da laylaylom hamilelik gecirenler de var. Benden 12 yas buyuk olup ikizlere hamile bir arkadas var keyifli keyifli dolaşıyor valla. Insallah canim Allah bizlerin ve bebeklerimizin yardimcisi olsun.
 
Cinsiyetle alakası yok bulantıların:) annem abimde 9 ay kusmuş benimde oğlum olacak ve benim 15 gün kadar sürdü geçti hiç hamile değil gibiyim herşeyi yiyip içebiliyorum Allah yardımcınız olsun
 
Back
X