Laf taşımışsınız resmen. Bu size ders olsun . Birdaha asla tekrarlamayın. Ne konusulduysa orda kalsın.kızlar uykularım kaçıyor bir türlü kimseye güvenmemem gerktiğini hatırlamıyorum , artık beynimin bir köşesinde yer etsin istiyorum , herkesle herşeyi konuşmamayı öğrenemedim gitti , k. Bakmayın karışık anlatmış olabilirim konuyu anlatıyım ki anlayın, bizim çevre dedikodu kazanı ve daha fazlası , geçen misafirimiz geldi , kadın halamın eltisi oluyor , şakayla karışık , eltim işe yaramaz dedi, bende bunu diğer halama söyledim , (abartılacak bir durum değil aslında) o da gidip söylemiş halama anlayacağız, olay başıma patladı .... benim dilimi tutmayı öğrenmem lazım , kendimi çok suçluyorum(
Konu bana patladı annem de niye söyledin diyor , doğru böyle şeyler hep benim başıma geliyor , ketum insan olmak istiyorum artık , kendimi dedikoducu hissediyorum offfffYoo iyi yapmışsın.
Neden halanın arkasından konuşuyormuş?
Yüzüne söylemeye cesareti yok belli ki arkasından sallıyor.
Laf taşımışsınız resmen. Bu size ders olsun . Birdaha asla tekrarlamayın. Ne konusulduysa orda kalsın.
Boşver yerinde taşımışsın lafı.halana da orada rahatsız oldum arkandan konuşuluyordu falan diyebilirsin. Sanki aynı evde yaşamıyorsunuz ya kadın sürekli gelmiyordur size.Konu bana patladı annem de niye söyledin diyor , doğru böyle şeyler hep benim başıma geliyor , ketum insan olmak istiyorum artık , kendimi dedikoducu hissediyorum offfff
Zaten gerekli bütün eleştiriyi kendime yaptım lütfen daha da üzmeyin beniDedikoducu teyzeler gibi ordan oraya laf taşıyacağınıza, bahsi geçen elti kişisine, halam hakkında benim yanımda nasıl böyle konuşuyorsun diye sorsaydınız keşke. Ee ne demişler bana laf taşıyana sorarım senin yanında bana o laf nasıl edildi diye
Ama diyorum ya dedikodu kazanı, sonra çok başım agrıyor ve kendimi suçluyorum , annem sen asla değişmezsin diyor birdeTörpülemeye çalışın bu yönünüzü yani böyle yapmaya devam ederseniz cevrenizde çok insan kalacağını zannetmiyorum .
Benim de cevremde hemen laf taşıyan cinsler var asla onlarla dertlesmem mesela bir paylaşımda bulunmam , bu gibi durumlarda düşmemek için dedikodu ortamlarına hiç girmeyin .
hiç hoş değilO arı sadece dilini sokmasın...
Ama dedikodu kazani demissiniz sizde dedkoduya dahil olmuşunuz..bidaha dikkat edersiniz caninizi sıkmayınAma diyorum ya dedikodu kazanı, sonra çok başım agrıyor ve kendimi suçluyorum , annem sen asla değişmezsin diyor birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?