AYY CNM YAA BU BASİT OLANI YAA 4,5 SENEDİRR BANA YAPMADIKLARI KALMADI KAYINVALİDEMİN AYRI KAYINPEDERİMİN AYRII SURAT VE SİTEMLERİNİ LAF SOKMLARINI ÇEKTİMM BU SON OLAYDII ARTIKK KAYIN PEDRİM BENİ SIRF 4 GÜN EVLERİNE GİTMEDİM DİYE EVDEN KOVDU HEMDE KOLUMDAN TUTUPP ÇEKEREK KAPIYA KOYDU DÜŞÜN YANİİ AMA BEN O ZMAN NEDEN SUSMUŞUM YAAA HALA SİNİR OLUYORUM KAYIN VALİDEMİNN EVİNE TEMİZLİĞE GİTMEDİM DİYE 20 GÜNLÜK GELİNKEN EVE ALMAMASIDA VAR TABİİcanım o kavganıza kadar daha önce de böyle sorunlarınız var mıydı eger cok fazla bi sizi rahatsız edecek boyutta bi durum olmadıysa o zamana kadar bnce eşinin hatırına git o yaptıgından utansın cünkü eşin için de zor olur o arada kalır ama acısını da senden cıkarır işte böyle surat yaparak falan
CN BEBEĞİM YOK ALLAH NASİP EDERSE İSTİYORUZ AMA BENDE SORUN VAR OLMUYO MAALESEF SÖLÜYORUM EŞİME KIRMADAN İNCİTMEDEN YAPMA BÖLE ÜZMEYELİM BİRBİRİMİZİ FALAN FİLAN DİYE AMA BİZDE BİDE İLETİŞİMSİZLİK VAR CNM KONUŞAMIYORUZ FAZLA BEN İSTİYORUM KONUŞMAK AMA O KONUŞMUYO BENİMLE VARSA YOKSA TV MAÇ ANNEMLE KONUŞMAK İSTEMİYORUM CNM BU KONUYU OLAY BÜYÜR DİYE KORKUYORUM ANNEM İŞİN İÇİNDE ÇOCUKLARI OLUNCA KAPLAN KESİLİOY VALLAA OLAY ÇIKARMASINDAN KORKUYORUMMufff canım cidden zor bir durum.
tam olarak eşine ne dedin bu konu hakkında?
haklı oldugunu tam anlamyla anlatabildgnden emin misin?
bence seni anlamasını sağla,daha açık konuş
sana surat asmasından üzüldügünü söyle
ayyy işşala düzelir yaaa, peki çocugunuz var mı
kayınvalıden tam olarak senı rahatsız eden napıor
kendi annenle konussan durumu belki o bişiler yapar ara bulmak adına
bencede eşin için git yani annelerle sorun oldumu o ev içinde huzur olmuyor git elini öp bence sende resmi ol yani samimiyete gerek yok sonuçta sevgi zorla olmaz kazanılır ama saygıyı elden bırakma böylece sen kazanırsın. Yaşında küçük tabi zamanla insan birşeyleri anlıyor
AYY CNM YAA BU BASİT OLANI YAA 4,5 SENEDİRR BANA YAPMADIKLARI KALMADI KAYINVALİDEMİN AYRI KAYINPEDERİMİN AYRII SURAT VE SİTEMLERİNİ LAF SOKMLARINI ÇEKTİMM BU SON OLAYDII ARTIKK KAYIN PEDRİM BENİ SIRF 4 GÜN EVLERİNE GİTMEDİM DİYE EVDEN KOVDU HEMDE KOLUMDAN TUTUPP ÇEKEREK KAPIYA KOYDU DÜŞÜN YANİİ AMA BEN O ZMAN NEDEN SUSMUŞUM YAAA HALA SİNİR OLUYORUM KAYIN VALİDEMİNN EVİNE TEMİZLİĞE GİTMEDİM DİYE 20 GÜNLÜK GELİNKEN EVE ALMAMASIDA VAR TABİİklava:
CN BEBEĞİM YOK ALLAH NASİP EDERSE İSTİYORUZ AMA BENDE SORUN VAR OLMUYO MAALESEF SÖLÜYORUM EŞİME KIRMADAN İNCİTMEDEN YAPMA BÖLE ÜZMEYELİM BİRBİRİMİZİ FALAN FİLAN DİYE AMA BİZDE BİDE İLETİŞİMSİZLİK VAR CNM KONUŞAMIYORUZ FAZLA BEN İSTİYORUM KONUŞMAK AMA O KONUŞMUYO BENİMLE VARSA YOKSA TV MAÇ ANNEMLE KONUŞMAK İSTEMİYORUM CNM BU KONUYU OLAY BÜYÜR DİYE KORKUYORUM ANNEM İŞİN İÇİNDE ÇOCUKLARI OLUNCA KAPLAN KESİLİOY VALLAA OLAY ÇIKARMASINDAN KORKUYORUMM
aaa ayıp denen birsey var bu yaptıklarına eşin o zamanları sessiz mi kalmıstı mademcanım hazır o olay bahane olmus görüsmüyosunuz tavrını sürdür bence
açık açık bu problemi aşmak istediğini
aile arasındakı bu gergınlıkten uzuldgnu söylesen eşine
inanıorm kı ıllakı yardımcı olur
o esnada da konusmus olursunuz
cnm deniyoru tabikii konuşmayı ama karşımdaki insan konuşmak istemiyo ve hareketlerinden belli ediyo daha fazlada uğraşmıyorumm
AHH CNM ıNŞALLAH SONUNA KADAR ÖLE GıDER HEP SEVERSıN ONLARII ALLAH BOZMASINN BENıMKıLERDE ÖLEYDı BAŞTA AMA EVLENıNCE HOOOOPPP 180 DERECE DÖNDÜLER MAALESEFFen zor erkek tipi bu ya hadi kıskanc olur pinti olur ona göre idare edersin ama bu ailesinin agzına bakan veya karsını savunamayanlara sinir oluyorum tamam anne babasıdır saygısızlık yapmasın ama bi kerece alsa karsısına karıma yapılan bana yapılandır ya dikkat edin yada bizi kaybedersiniz deyiverse bak bakalım ses cıkarabilcekler mı esınden de yüz buluyorlardır ayy kayınpederımı kayınvalidemi cok severim bi kez daha sevdim senin halini görünce adamın 4 gelini var dördümüze de nerdeyse lokmamızı agzımıza koymadıgı kalır yiyin için diye gözümüzün içine bakarlar sagolsunlar
OLMUYO DEMEKKıı NORMALDEDE KONUŞMAMIZ YOKTUR BıZıMM BıRLıKTE TV ıZLERıZZ ARADA GEZMEYE GıDERıZZ Kı EŞıM EĞLENMEYıDE PEK SEVEN Bı ıNSAN DEıLDıRR GıTTıĞı YERDE EĞLENMEYı BıLMEZZ ÇÜNKı AıLESıNDEN GÖRMEMıŞ ıŞLERıDE BıR 4 KARDEŞLER VE BABASININ ıŞıNDE ÇALIŞIYOLARR BELKıDE O YÜZDEN BABASINA ANNESıNE KARŞI GELEMıYObilmiyorumkismilehiç mi rahatsız olmuorr aradakı sogukluktan gergınlıkten
pekı oncesınde de böyle, mesafelı mı duruodu
ELİMDEN GELENİ YAPIYORUMM İYİKİKLE DE YAPIYORUM HATTA BÖLE GİDERSE BENLE MUTLU DEİLSEN AYRILALIM DEDİMM ONADA YANAŞMIYOO OLMASS DİYOO BEN SENDEN AYRILMAM VAZGEÇMEM DİYOO ÇOK SEVİYO BİLİYORUM AMA EŞİNİ VE AİLESİNİ AYRI YERDE TUTMAYI BECEREMİYOevlilik pek fazla tavır götürmüyor hep söylenirya pamuk ipliğine bağlıdır onun için herşeyi duyup herşeye cevap verme biraz vurdum duymaz ol canım yani öyle gözük seni yıpratmasınlar ama bu arada eşinle aranı iyi tut kendini ona anlat.sen suçluymuşun gibi davransalarda sonuçta onlarda gerçeği biliyor insanda vicdan diye birşey var ondan kaçınılmıyor
allah kolaylık ve esini biraz akıl versin inşallah ailesi tamam öyle ama ben seni bu kadar üzmelerine göz yummasında onu suclu buldum biraz canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?