Ah şu eşiminn ailesi

beybisi35

❣Canıma can oğul👼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
4.692
1.587
373
İzmir
KISLAR BEN 4,5 SENELİK EVLİYİMM 21 YAŞINDAYIMM KÜÇÜK EVLENDİMM BAYAAA ASLINDA HİÇ AKLIMDA YOKTU EVLENMEKK BÜYÜK KONUŞTUMM ASLA 25 YAŞIMDAN ÖNCE EVLEMEM DERDİM AMA 17 YAŞINDA EVLENDİMM EŞİMLE ÇOK SEVEREK EVLENDİM SAYIMAZZ BOŞLUKTAYDIM O KARŞIMA ÇIKTIĞINDAA AİLEVİ PROBLEMLERİM VARDII LİSEDYDİMM PROBLEMLERİM YÜZÜNDEN DERSLERİME BİLE KENDİMİ VEREMİYODUMM SONRA EŞİM ÇIKTI KARŞIMA BAŞALARDA ÖLESİNE BİŞEYDİ YANİİ CİDDİ DEİLDİMM AMA EŞİMM BANA İLK BAŞTAN CİDDİ OLDUĞUNU SÖLÜYORDUU NASİP İŞTE HAYIR DİYEMEDİMM NASIL OLDU HALA İNANAMIYORUMM AMA OMUŞ İŞTE BEN 4,5 SENELİK EVLİYİM ŞUANNbilmiyorumkismileNEYSE EŞİMLE MUTLUYDUM ANCAK EŞİMİN ANNESİ BABASI ÇOKK KARIŞIYO BİZE HER FIRSATTA HUZURUMUZU BOZUYOLAR BANA BASKI YAPIYOLAR BENDEN ÇOK ŞEY BEKLİYOLARDII EVLİLİĞİMİN BAŞINDAN BERİİ BEN İLK BAŞLARDA HEP SUSTUM ASLA KARŞILIK VERMEDİMM SUSTUKÇADA EZMEYE ÇALIŞTILAR BENİ EŞİMDE DAHİL BENİM AİLEMDE BANA ÇOK DÜŞKÜNDÜR ANNEM ÖZELLİKLE ASLA MUTSUZ OLMAMA DAYANAMAZ HER ANNE GİBİ BABA VEFAT ETTİİ YANİİ BABASIZZ BÜYÜDÜM SAYILIR ANNEM VE 3 KARDEŞİMLE BU ZAMNA KADAR ASLA EZİK BÜYÜMEDİKK BABA OLMADIĞINDAN KENDİMİZİ HEP SAVUNMASINI BİLDİKK AMA İŞ EVLİLİK GİBİ CİDDİ Bİ OLAYSA EŞİM İÇİN KENDİMDEN ÇOK ÖDÜN VERDİMM SUSTUM SUSTUMM AMA SONUNDA PATLADIM TABİKİİ ÇÜNKÜ SUSMAK BANA GÖRE DEİL HELEKİİ SUÇSUZ OLDUĞUM KONULARDAA HİÇÇÇ DEİL EN SON KAYINVALİDEMDE HİÇ YOKTAN UFAK Bİ ATIŞMAMIZ OLDU SEBEBİİ TAMAMEN KAYINVALİDEMDİİ AĞZIMDAN ÇIKAN UFACIK KASITSIZ SÖLENEN Bİ LAF YÜZÜNDEN BENİ HERKESİN İÇİNDE BOZDU BENDE SİTEM ETTİMM VE O GÜNDEN BERİ KONUŞMUYORUZZ EŞİMİ ARAMIŞ O SÜRTÜŞMEDEN SONRA BENİM EVİME FELAN GELMEYİN BİDAHA DEMİŞŞ EŞİMDE ESKİSİ GİBİ ANLAYIP DİNLEMEDEN TARTIŞMIYOO BENİMLE BANA SORDU NEDEN BÖLE OLDU DİYE BENDE ANLATTIM TAMAM TARTIŞMADIK AMA BU KONU ÜZERİNE Bİ TON SURAT ÇEKTİMM ONDAN SONRA KAYINVALİDEM ARADI BENİİ AĞZINA GELENİ SAYDI BENDE SAVUNDUM KENDİMİ AMA SAYGI ÇERÇEVESİ İÇİNDE SORA PAT TELEFONU SURATIMA KAPADI BENDE GİTMİYORUMM OGÜNDEN BERİİ ANNELER GÜNÜNDE NİYETLENDİM ANCAK EŞİM TEKBAŞINA GİTMEYİ TERCİH ETTİ Kİ BENİM NİYETİMİN OLDUĞUNU BİLİYODU HALA GÖRÜŞMÜYORUZ 1 AYI GEÇTİ NERDEYSE EŞİM SURAT YAPMAYA BAŞLADI KENDİ ANNEME GİTMEME BİLE KIZIYOO BÖLE NEREYE GİDECEK BİLMİYORUMM GİDİP GİTMEMEKTE KARARSIZIMM NE YAPSAM OLMUYOO GİTSEMM EŞİMİN HATRI İÇİN GİTCEM AMA SİZCE BÖLE DAVRAAN BİRİNİN BENDE NE HADAR HATRI OLABİLİRKİ

canım o kavganıza kadar daha önce de böyle sorunlarınız var mıydı eger cok fazla bi sizi rahatsız edecek boyutta bi durum olmadıysa o zamana kadar bnce eşinin hatırına git o yaptıgından utansın cünkü eşin için de zor olur o arada kalır ama acısını da senden cıkarır işte böyle surat yaparak falan

ufff canım cidden zor bir durum.
tam olarak eşine ne dedin bu konu hakkında?
haklı oldugunu tam anlamyla anlatabildgnden emin misin?
bence seni anlamasını sağla,daha açık konuş
sana surat asmasından üzüldügünü söyle
ayyy işşala düzelir yaaa, peki çocugunuz var mı
kayınvalıden tam olarak senı rahatsız eden napıor
kendi annenle konussan durumu belki o bişiler yapar ara bulmak adına

bencede eşin için git yani annelerle sorun oldumu o ev içinde huzur olmuyor git elini öp bence sende resmi ol yani samimiyete gerek yok sonuçta sevgi zorla olmaz kazanılır ama saygıyı elden bırakma böylece sen kazanırsın. yaşında küçük tabi zamanla insan birşeyleri anlıyor

AYY CNM YAA BU BASİT OLANI YAA 4,5 SENEDİRR BANA YAPMADIKLARI KALMADI KAYINVALİDEMİN AYRI KAYINPEDERİMİN AYRII SURAT VE SİTEMLERİNİ LAF SOKMLARINI ÇEKTİMM BU SON OLAYDII ARTIKK KAYIN PEDRİM BENİ SIRF 4 GÜN EVLERİNE GİTMEDİM DİYE EVDEN KOVDU HEMDE KOLUMDAN TUTUPP ÇEKEREK KAPIYA KOYDU DÜŞÜN YANİİ AMA BEN O ZMAN NEDEN SUSMUŞUM YAAA HALA SİNİR OLUYORUM KAYIN VALİDEMİNN EVİNE TEMİZLİĞE GİTMEDİM DİYE 20 GÜNLÜK GELİNKEN EVE ALMAMASIDA VAR TABİİklava:
CN BEBEĞİM YOK ALLAH NASİP EDERSE İSTİYORUZ AMA BENDE SORUN VAR OLMUYO MAALESEF SÖLÜYORUM EŞİME KIRMADAN İNCİTMEDEN YAPMA BÖLE ÜZMEYELİM BİRBİRİMİZİ FALAN FİLAN DİYE AMA BİZDE BİDE İLETİŞİMSİZLİK VAR CNM KONUŞAMIYORUZ FAZLA BEN İSTİYORUM KONUŞMAK AMA O KONUŞMUYO BENİMLE VARSA YOKSA TV MAÇ ANNEMLE KONUŞMAK İSTEMİYORUM CNM BU KONUYU OLAY BÜYÜR DİYE KORKUYORUM ANNEM İŞİN İÇİNDE ÇOCUKLARI OLUNCA KAPLAN KESİLİOY VALLAA OLAY ÇIKARMASINDAN KORKUYORUMM

saol cnmm doğru sölüyosunn ama bundan büyük problemlerimiz oldu ama yine gittim ben suçluymuşum gibi davranıyolar öle yapıncada yaşım küçük ama inan yaşadıklarım beni acayip olgunlaştırdı ve yıprattıda zaten gidersem bile samimi olmaya çalışmıcam eşimle gidip eşimle gelmeyi düşünüyorumm bakalımm hayırlısı artık

aaa ayıp denen birsey var bu yaptıklarına eşin o zamanları sessiz mi kalmıstı mademcanım hazır o olay bahane olmus görüsmüyosunuz tavrını sürdür bence

açık açık bu problemi aşmak istediğini
aile arasındakı bu gergınlıkten uzuldgnu söylesen eşine
inanıorm kı ıllakı yardımcı olur
o esnada da konusmus olursunuz

aaa ayıp denen birsey var bu yaptıklarına eşin o zamanları sessiz mi kalmıstı mademcanım hazır o olay bahane olmus görüsmüyosunuz tavrını sürdür bence

EWET CNM BABASININ BENİ EVDEN KOVDUĞUNDA BİLE BABASINA HİÇ BİŞİY DEMEMİŞ NEDEN KOVDUNN SEBEBİ NEYDİ AN AZINDANN SOR Bİ NE DİCEK NASIL SAVUNCAK :mymeka:AMAA YOKKKK SADECE SEYİRCİ KALIYOO OLANLARA

açık açık bu problemi aşmak istediğini
aile arasındakı bu gergınlıkten uzuldgnu söylesen eşine
inanıorm kı ıllakı yardımcı olur
o esnada da konusmus olursunuz

cnm deniyoru tabikii konuşmayı ama karşımdaki insan konuşmak istemiyo ve hareketlerinden belli ediyo daha fazlada uğraşmıyorumm

en zor erkek tipi bu ya hadi kıskanc olur pinti olur ona göre idare edersin ama bu ailesinin agzına bakan veya karsını savunamayanlara sinir oluyorum tamam anne babasıdır saygısızlık yapmasın ama bi kerece alsa karsısına karıma yapılan bana yapılandır ya dikkat edin yada bizi kaybedersiniz deyiverse bak bakalım ses cıkarabilcekler mı esınden de yüz buluyorlardır ayy kayınpederımı kayınvalidemi cok severim bi kez daha sevdim senin halini görünce adamın 4 gelini var dördümüze de nerdeyse lokmamızı agzımıza koymadıgı kalır yiyin için diye gözümüzün içine bakarlar sagolsunlar

cnm deniyoru tabikii konuşmayı ama karşımdaki insan konuşmak istemiyo ve hareketlerinden belli ediyo daha fazlada uğraşmıyorumm

hiç mi rahatsız olmuorr aradakı sogukluktan gergınlıkten
pekı oncesınde de böyle, mesafelı mı duruodu

evlilik pek fazla tavır götürmüyor hep söylenirya pamuk ipliğine bağlıdır onun için herşeyi duyup herşeye cevap verme biraz vurdum duymaz ol canım yani öyle gözük seni yıpratmasınlar ama bu arada eşinle aranı iyi tut kendini ona anlat.sen suçluymuşun gibi davransalarda sonuçta onlarda gerçeği biliyor insanda vicdan diye birşey var ondan kaçınılmıyor

AHH CNM ıNŞALLAH SONUNA KADAR ÖLE GıDER HEP SEVERSıN ONLARII ALLAH BOZMASINN BENıMKıLERDE ÖLEYDı BAŞTA AMA EVLENıNCE HOOOOPPP 180 DERECE DÖNDÜLER MAALESEFF

hiç mi rahatsız olmuorr aradakı sogukluktan gergınlıkten
pekı oncesınde de böyle, mesafelı mı duruodu
OLMUYO DEMEKKıı NORMALDEDE KONUŞMAMIZ YOKTUR BıZıMM BıRLıKTE TV ıZLERıZZ ARADA GEZMEYE GıDERıZZ Kı EŞıM EĞLENMEYıDE PEK SEVEN Bı ıNSAN DEıLDıRR GıTTıĞı YERDE EĞLENMEYı BıLMEZZ ÇÜNKı AıLESıNDEN GÖRMEMıŞ ıŞLERıDE BıR 4 KARDEŞLER VE BABASININ ıŞıNDE ÇALIŞIYOLARR BELKıDE O YÜZDEN BABASINA ANNESıNE KARŞI GELEMıYObilmiyorumkismile

allah kolaylık ve esini biraz akıl versin inşallah ailesi tamam öyle ama ben seni bu kadar üzmelerine göz yummasında onu suclu buldum biraz canım ya

ELİMDEN GELENİ YAPIYORUMM İYİKİKLE DE YAPIYORUM HATTA BÖLE GİDERSE BENLE MUTLU DEİLSEN AYRILALIM DEDİMM ONADA YANAŞMIYOO OLMASS DİYOO BEN SENDEN AYRILMAM VAZGEÇMEM DİYOO ÇOK SEVİYO BİLİYORUM AMA EŞİNİ VE AİLESİNİ AYRI YERDE TUTMAYI BECEREMİYO
SORUNDA BU ZATENBEN ONA İLENİ AT DEMEM DİYEMEM ÇÜNKİ BENİMDE AİLEM VAR AMA EN AZINDAN HAKLIYI HAKSIZI GÖRÜP ONA GÖRE DAVARANSA:sm_confused:

allah kolaylık ve esini biraz akıl versin inşallah ailesi tamam öyle ama ben seni bu kadar üzmelerine göz yummasında onu suclu buldum biraz canım ya

inşallah cnm bende ona kızıyorumya ben onun için herşeyi yapıyorum herşeye sabrediyorum onunsa benim için yaptığı hiç bişi yok

KISLARR ÇOK TEŞEKRÜR EDERıMM YORUMLARINIZ ıÇıN BEN ÇIKIYORUM ŞıMDıLıKK KENDıNıZE ıYı BAKINN opuyorumnanaktanGÖRÜŞÜRÜZZZZ

seni evden kovmuşlar eve almamışlar böyle bir aile ile görüşsen ne olacak ki canımbilmiyorumkismile
bence uzak dur barışmaya çalışma bile
eşin daha olgunlaşmamış umarım zamanla akıllanır ve seni savunmayı öğrenir
o zamana kadar bence uzak dur ailesinden yada barışsanız bile az görüş canım

kaynananla konuş ben yıllardır kapınızdayım kızınız gibiyim ben seni anne görüyorum kızın gibi gör hatamı söyle kusurumu gider anne olarak görevin bu bende evladın olarak elimden geleni yapayım dee çoluk yok çocuk yok çalışmıyosun kaynananla temizlik yapmanda bişey yok gelmeni beklerler ama kapıya atmak çok ayıp tabiki konuşacaksın güzelim eşin koruyamıyor seni sen koruyacaksın kendini kendi kızına öylemi yapıyor?sende küçük evlenmişsin ergenlik dönemi deli çağlar hataların olmuştur düzelir düzeltirsiniz yanlız git otur konuş kaynananla yada en doğrusu annenle canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…