cnm keşke öle laf sölese ama söler eder sanki hiçbişi yapmamış dememiş gibi bide gitmemi beklerler şuan için gitmeyi düşünmüyorum eğer eşim düzgün bi şekilde gitmemi isterse giderim ama eşimin öncelikle benimle konuşup beklentilerini sölemesi gerekiyor böle surat yaprsa gitmem ben zatenevime bidaha gelmeyin diyen birinin evine nasıl gidilirki
çok zor bir durum hakikaten.
kayınvalidenizin sinir anında söyledim falan deyip durumu kurtarması lazım.
hiçbişe demese bile eşinizin hatırı için seyrek gidin
ewet cnm bende öle düşünüyorum şuanAraya mesafe girmişken bırakın bu mesafe böyle kalmaya devam etsin.
Huzurunuzun kaçmasından iyidir kayınvalideye gitmemeniz.
Bırakın herşey böyle kalsın.
Eşinizle iyi olun yeter
katılıyorum aynen ben o hatayı başta çok yaptım çok takıyodum kafaya dediğiniz gibi dert sahibi oldumm ama artık takmıyorum fazla herşey oolacağına varır sonuçtagitme kaynana cadısına bundan sonra kötüyü sen oyna roller değişsin hep sen ezildiğine göre
senin sağlığın bozulacağına kaynana cadısının bozulsın ruh sağlığı aç tv yi göbek at müzik dinle kayanada çatlasın sakın üzülme dert sahibi olursun genç yaşta sonra kaynanamı eşinmi kurtaracak seni!!????zemuszemus
konuşuyorum cnm ben başından konuştum herşeyii 20 günlük gelinken temizliğe gitmedim diye beni eve almadı dedimm işte o hadiseden sonra gittim konuştum benden ne bekliyosunn diye sordum kadının işi gücü iş olmuşş temizlik olmuşş hergün ona gitcem temizliğini yapcam yeemeğini ütüsünü vs yapcakmışım öle diyo kendisi bende elimden geleni yaparım dedim yaptımda ama sonuçta benimde evimin işi oluyo o zamn ayrı ev açmasalardı yanında otursaydım öle deilmi bu arada temizlik yaparken arama huyu yok ben müneccimim ya hissedip gitcem sanki arasa çağırsa ben gitmzmiyim aramıyo sonra kendi yapıyo bide temizlik yaptımda yoruldumda gelmedide falan diye laf ediyo düşünün yanikaynananla konuş ben yıllardır kapınızdayım kızınız gibiyim ben seni anne görüyorum kızın gibi gör hatamı söyle kusurumu gider anne olarak görevin bu bende evladın olarak elimden geleni yapayım dee çoluk yok çocuk yok çalışmıyosun kaynananla temizlik yapmanda bişey yok gelmeni beklerler ama kapıya atmak çok ayıp tabiki konuşacaksın güzelim eşin koruyamıyor seni sen koruyacaksın kendini kendi kızına öylemi yapıyor?sende küçük evlenmişsin ergenlik dönemi deli çağlar hataların olmuştur düzelir düzeltirsiniz yanlız git otur konuş kaynananla yada en doğrusu annenle canım benim
seni evden kovmuşlar eve almamışlar böyle bir aile ile görüşsen ne olacak ki canımbilmiyorumkismile
bence uzak dur barışmaya çalışma bile
eşin daha olgunlaşmamış umarım zamanla akıllanır ve seni savunmayı öğrenir
o zamana kadar bence uzak dur ailesinden yada barışsanız bile az görüş canım
çok dırdır eden bi eş olmadım ben cnm yapımda yok böle bişiy ama gerektiğinde söledim bana yapılanları eşime saol cnm dediklerini dikkate alıcam aslında ölesi yaraşır böle insanlara:mymeka:mihribancım daha çok küçüksün alacağın çok yol var önünde olgunlaşman 30 lu yaşlarını bulur şimdi tecrubesizsin sadecesenin yaşadıklarının kat kat çoğunu yaşadım canım eşinle mutlu olmak istiyorsan canım mesafelide olsa görüşmelisin keşke anneler gününde gitseydin aradan çıkardı ayda birde yardım etmeye git telefonla sorarsın yapılacak bir şey varsa gelirim dersin sık sık gitme laf münakaşasına girme duyduğun zaman duymazdan gel kendini sıkma onların yanında kendini bir tiyatro oyuncusu gibi gör rol yap ciddiye alma işyeri aynıymış canım boşver gidip onlara laf söylese gelip sana surat yapar senin yüzünden aram açıldı ailemle diye öyle eşine cadı gelin gibi dır dır her şeyi anlatma biraz acındır eşine kendini örn. biraz moralsiz görün pek konuşma osorduğunda hastamısın falan diye yavaş ve üzgün gibi anlat bir şeyleri
çok dırdır eden bi eş olmadım ben cnm yapımda yok böle bişiy ama gerektiğinde söledim bana yapılanları eşime saol cnm dediklerini dikkate alıcam aslında ölesi yaraşır böle insanlara:mymeka:
mİhrİbancım bana yardımcı olan akıl veren pek olmadı canım yanlıŞ yÖnlendİrenler gaza getİrenlerde oldu o İnsanlar yÜzÜnden neredeyse ayrılacaktım bak canım bazı kadınlar Şanslıdır eŞlerİ pek aİlesİne dÜŞkÜn deĞİldİr ama anladıĞım kadarı İle senİn eŞİn dÜŞkÜn aİlesİne benİm eŞİm aŞırı dÜŞkÜndÜr bÖyle dÜŞkÜn oldukları zaman huzuru yakalamak zor olur bİraz kadının İnce İnce dÜŞÜnÜp sık dokuması gerekİr İnan kayınvalİdem gİbİ az İnsan olur Şİmdİ rahmetlİ oldu kendİ ama oĞlunu Öyle bİr avucunun İÇİne almıŞtıkİ kayınvalİdemle kÖtÜysem eŞİmİn yÜzÜ gÜlmez İyİyse aram kayınvalİdemle eŞİm bİr dedİĞİmİ İkİ etmezdİresmen bana rÜŞvet verİyordu eŞİm İstedİĞİm bİr Şeyİ alıyordu kÖtÜ olayım evİn eŞyaları havada uÇuŞur Öyle yanİ zamanla alıŞtım eltİmde gÖrÜmcemde Çok taktİkÇİ İnsanlar polİtİkler onlara bakarak Çok Şey ÖĞrendİm .bak canım eŞİnİn aİlesİne kÖle olucaksın dİye bİr Şey yok ayda bİr gİder ŞÖyle hafİf kendİnİ yormadan yavaŞ yavaŞ yaparsın sonra eve gİttİĞİnde yatarsın hasta gİbİ eŞİn yemek sorduĞunda ona hayatım Çok fenayım belİm aĞrıyo falan dersİn acındırırsın kendİnİ ama annende yazık tek baŞına yapamaz bu zamana kadar o sİze bakmıŞ hİzmet gÖrmek hakkı falan dersİn annesİ senİb arkandan atıp tuttuĞunda eŞİn senİn İyİ onun kÖtÜ nİyetlİ olduĞunu dÜŞÜnmeye baŞlar sert tavırlar hep ters tepkİ Çeker canım o yÜzden kendİnİ dİnÇ ve herŞeye İŞe gÜce tartıŞmaya aÇık gİbİ deĞİlde yorulan ezİlen hep İyİ dÜŞÜnen bİrİ gİbİ gÖstermelİsİn
cnm aslına bakarsan eşimin ailesi olmasalar selam verilcek insanlar deiller ama eşimin ailesi olduğu içinn bazı şeyleri görmezden geldimm ama asla kendimi ezdirmedimm kişiliğime saldırı haksızlığı gördüğüm anda kendimi savundum onun dışında hiç bi konuda tartışmaya girmedimm en sonda kayın validemin yaptığı tak etti artık ve durum bu yanii...canım bazı şeylrimiz okadar benziyorki bende babamı kaybettim ve ondan sonra ayaklarımın üzerinde durmayı ögrendim haksızlıga asla gelmiyordum.bende yeni evliyim 6 ay oldu ve eşimin ailesi özellikle kayınvaldemin soguk bi siması var benim ailem uzakta oldugu için bana tavırlar baskı gibi şeyler yani hep kendilerine gitmemi beklediler uzun süre gitmesem yüzler bi karış neyseki eşim beni savunuyordu ezdirmedi oda ezdirse katlanamzdım herhalde.yani içimden sık sık gitmek gelmiyor ayrımcılık olursa ben sogurum insanlardan gelinkler arasında ayrımcılık yapmak hoş degil.bende mesafemi uzak tutuyorum evler yakındı ordan taşındık bi söz vardır kim ne ekerse onu biçer ben sevgi şevkat görürsem karşılını alırlar muhakkak şuan aramızda sorun yok ama bazen aklıma geliyo yapılan şeyler ondan gönlüm dogrulmuyor seni iyi anlıyorum.oyüzden sen eşine bak onlara kölelik yapmak zorunda degilsin seni kırmadan önce düşüneceklerdi bunu.boşver takma canım:teselli:
doğru söllüyosun cnmm sallamak gerek sallıyorum artık zaten eskiye nazaran daha sakin davranıyorum herşeyii akışına bıraktımmAyyy surat yapan yapsın salla ya.
Adam seni kolundan tutup kapıya koymuş, Kadın dünya hakaret etmiş, ne yapayım diyorsun.
Bak keyfine şekerim ya. Haklısın sen haklı. Senin kendi ailen yapmamış bunları sana başkası hiç yapamaz. Eşinle de konuş, surat yapacaksan yap ama kendimi ezdirmem. Ayrıca anneme gitmeme kızmakda özgürsün ama beni engelleyemezsin vs de.
Ben olsam aynen bunları yaparım inan. Kim karışır benim annemle görüşmeme hayret bişiy ya.
keşke yapabilsem cnm ama senin dediğin bana çok zor geldiii ömrüm boyunca kimse karşısında ezik olmadım bu zamna kadar herkes eşim dahil benim ağladığımı görmez kolay kolay heleki kendime acındırma en nefret ettiğim seyy senin dediğin iyi bi taktik ama cnm maalesef bana göre deil yaa elimden geleni yaptımm beni herkes biliyo ne kadr iyi huylu uyumlu bi insan olduğumu ama 5 senelik evliyim ve bu konu evlendiğimden beri gündemde sustum bu zamana kadar ama artık benide taşırdılarr ...mİhrİbancım bana yardımcı olan akıl veren pek olmadı canım yanlıŞ yÖnlendİrenler gaza getİrenlerde oldu o İnsanlar yÜzÜnden neredeyse ayrılacaktım bak canım bazı kadınlar Şanslıdır eŞlerİ pek aİlesİne dÜŞkÜn deĞİldİr ama anladıĞım kadarı İle senİn eŞİn dÜŞkÜn aİlesİne benİm eŞİm aŞırı dÜŞkÜndÜr bÖyle dÜŞkÜn oldukları zaman huzuru yakalamak zor olur bİraz kadının İnce İnce dÜŞÜnÜp sık dokuması gerekİr İnan kayınvalİdem gİbİ az İnsan olur Şİmdİ rahmetlİ oldu kendİ ama oĞlunu Öyle bİr avucunun İÇİne almıŞtıkİ kayınvalİdemle kÖtÜysem eŞİmİn yÜzÜ gÜlmez İyİyse aram kayınvalİdemle eŞİm bİr dedİĞİmİ İkİ etmezdİresmen bana rÜŞvet verİyordu eŞİm İstedİĞİm bİr Şeyİ alıyordu kÖtÜ olayım evİn eŞyaları havada uÇuŞur Öyle yanİ zamanla alıŞtım eltİmde gÖrÜmcemde Çok taktİkÇİ İnsanlar polİtİkler onlara bakarak Çok Şey ÖĞrendİm .bak canım eŞİnİn aİlesİne kÖle olucaksın dİye bİr Şey yok ayda bİr gİder ŞÖyle hafİf kendİnİ yormadan yavaŞ yavaŞ yaparsın sonra eve gİttİĞİnde yatarsın hasta gİbİ eŞİn yemek sorduĞunda ona hayatım Çok fenayım belİm aĞrıyo falan dersİn acındırırsın kendİnİ ama annende yazık tek baŞına yapamaz bu zamana kadar o sİze bakmıŞ hİzmet gÖrmek hakkı falan dersİn annesİ senİb arkandan atıp tuttuĞunda eŞİn senİn İyİ onun kÖtÜ nİyetlİ olduĞunu dÜŞÜnmeye baŞlar sert tavırlar hep ters tepkİ Çeker canım o yÜzden kendİnİ dİnÇ ve herŞeye İŞe gÜce tartıŞmaya aÇık gİbİ deĞİlde yorulan ezİlen hep İyİ dÜŞÜnen bİrİ gİbİ gÖstermelİsİn
cnm bakma yaşımın küçük olduğuna ben 10 yaşından berii haytın içindeyim bütün zorluklarla mücadele ettimm bununda üstesinden gelirim elbet ben zaten bu konuyu yönlendirilmek için açmadımki sadece dertleşmek için açtım arkadaşlar sadece beni rahatlatıyolar yanii saolsunlar zaten ben asla başkasının lafıyla hareket edicek bi insan deilmkızlar mİhrİban arkadaŞımız Çok tecrubesİz onu yanlıŞ yÖnlendİrmeyelİm bende yenİ evlendİĞİm yıllarda bana yapılan haksızlıklarda gÖze gÖz dİŞe dİŞ mÜcadele ettİm hep haksız duruma dÜŞen ben oldum mİhrİban arkadaŞımız bİraz polİtİk davranırsa eŞİnİn aİlesİ İle ve eŞİ İle İyİ olabİlİr eŞİnİn İŞ yerİ aİlesİyle ortakmıŞ ne yapsın kız herkeze sıtını dÖnmÜ desİn kaybeden kendİsİ olur hangİmİz polİtİk olmak İsterİzkİ ne yapalım tÜm fİkİrlerİmİzİ İnsanlara sÖyleyİp aÇıkÇa kÖtÜmÜ olalım İdare etmeyİ bİlen İnsanlar her zaman takdİr toplar bende 8 yıllık evlİyİm arkadaŞlar ve bunu ÖĞrendİĞİm zaman mutlu olmaya baŞladım evlİlİĞİmde
yanii ben ondan da sadece aradaki dengeyi korumasını istiyorum cnmm bu arada eşim ilk başlardaki gibi üstüme gelmiyo şükürBu erkeklerin aileleri çok kıymetli oluyor malesef, bir tek onların aileleri olduğu için !!
Eşin ciddi manada görüşmüyorsun diye baskı yapıyorsa, ya tamamen görüşmeyeceksin ya da sinirlerinizi bozmadan arada oynayacaksınız malesef, bunu da herkes yapamaz, zor iş, en azından benim için zor. Aile mevzuları hasas konular, eşinize hak veriyim diyorum, ama insanın da son noktası geldi mi, eşinizde aradaki dengeyi kuramıyorsa, kendinizide tüketecek haliniz yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?