Selaam ben de 1,67 56 kiloyum boyle cok diil gibivgelio kulaga ama yanlarim ve basenlerim varben zayıflamak istiyorum ((((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar aranıza yeni katıldım, bende diyete çok takıntılı biriyim bu takıntım yüzünden tüm yiyeceklerin kalorisini ezberledim. Bu forumda okuduğum başarı öyküleri beni çok motive etti. 1.73 boyunda 58 kiloyum mayıs ayında 68 kiloydum ekmeği çikolatayı asitli içecekleri ve şekeri keserek 1 ayda 3 kilo vermiştim ramazan başında 65 tim şuan tartıda 58 i görüyorum . Bende sindirime sistemimi çok çalıştıran yiyecekler var mesela ramazan şerbetinin içinde tarçın ve zencefil olduğundan ben ne zaman içsem kendimi wc'de buluyorum. Yeşil cay veya bitki çayları içtiğimde çıkamama problemim oluyor enteras yani , Şerbeti deneyebilirsiniz tabi yediklerinizede dikkat etmelisiniz
Canım senin kilon çok iyi 👍 yalnız beğenmediğin bölgeler için egzersiz yapmalısın ama bunu yaparken de yemene dikkat et spor sonrasında yemeği az yemezsen kilo aldırıyor malesef benim kilo almama neden olmuştu
💐🌸🌺
Evet haklisin yememe dikkat etmeliyimama seker cok tuketiyorim sanirim sikntm o. Sn de spor yapiyor musun
Benim hareket takvimin var bi tane baya ise yariyo onlari atarim sen iyi olunca:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?