ah şu kayınvalide

aslan123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
16
0
36
Bursa
şu ara hep yazar oldum buraya bilmeyenler için 7 aylık evliyim kayınvalidemlerle altlı ustlu oturuyoruz.gene bir kayınvalide vakkası daha ;

dun akşam yukarı cıktık kayınvalidemlere oturduk ettik neyse kayınpeder kandiliniz mübarek olsun dedi.biz kandille yukarı cıkamamıştık ben gunduz cıktım kayınvalidenın elini optum kandıl mübarekledım ama kayınpeter akşam geldı o zamanda benım misafirlerim geldi.eşim hiç çıkamadı.misafirler varken cıkalım dedık o zamanda onlar bı yere gıtmışler ne zaman geldıklerını bılmıyorum hıc duymadık bile o gürültüde.neyse bizde senınde falan dedık öpsenıze ellerımızı dedık kayınpeterın öptük kayınvalideye geldi sıra elını vermesi hiç bişeyi yoktu git benım oğlum yok oğlan doğurmamışım ben falan dedı vermedı elini bizde gittik oturduk yerımıze.. sonra görsenız birden hasta oldu kolanya istedi görümcemden işte miğdesi tuttu hemen hapını istedi gidip yatağına yatayım demıyo koltukta büzülüyo.

hiç oralı olmadık bayınpeterın eş,ime gidin artık siz uykun gelmış senın yarın erken kalkcan dedı biz kalktık geldik eve aman ondan sonra bır bağırış kayınvalidenın sesi gelıyo aşağı bam bam bağırıyo iyileşmiş..ne dıyo anlamadık tabii .nişanlıykan kaç kere geldık kandillerde evlendık gene cıktık yukarı sadece bu sefer cıkamadık ne olmuş sankı el vermıcek ne yaptık kı biz eski konularımada bı bakın bu kadının yaptıklarını biraz hoşgör ya bişey olmuş cıkamamıştır cocuklar de bveya kız gene ama ne bu boyle el vermemek falan eşim işte şimdi aradı sen cık bı yukarı napıyo nasıl olmuş falan dıye işte akşamda cıkalım tamam mı boyle şimdi bende cıkmak istemıyorum ya.görümcem dıyo ıkı gunden beri hap alıp yatıyo dıyo ama dun gorumcem gezmeye gıttı süpürge sesı gelıyodu 3 kat merdıvenleri süpürdü sildi nasıl hasta bu ya biz üzrıne düştükce hep aynı şeyi yapcak nasıl anlatcam bunu eşime nasıl davranmama lazım

Ai canim ya cok üzüldüm.cünkü böyle birsey yani kavga bizdede var su an ve cok fena huzurum kaciyor onun yüzünden.bilmiyorum niye böyle yapiolar,hem ogullarinin hemen evlenmelerini istiyolar hemde kiskaniyorlar.ama ben en azindan 10km uzakta oturuyol.senin isin daha zor.allah yardimcin olun,sabirli ol;-)

nasıl davranırsanız davranın eşinizle bir olun. ekip olun öyle davranın. biriniz ilgilenip diğeriniz ilgisiz olmayın... o sizin ekip olduğunuzu görürse ikinize cephe alır, aranıza giremez. ayrı davranırsanız. aranıza girer. sana cephe alır. erkek zaten meyillidir anne lafıyla karısına sırt dönmeye. aman kardeşim, eşinle arnaıza almayın. ekip gibi davranın.

arkadaşım sana 5 yıldır kayınvalidesiyle altlı üstlü oturan ve canından bezmiş biri olarak söylüyorum. çıkma imkanın varsa çık o evden benim gibi imkanın yoksada sakın ezdirme kendini geçmiş olsun arkadaşım Allah yardımcın olsun...

arkadaşım sana 5 yıldır kayınvalidesiyle altlı üstlü oturan ve canından bezmiş biri olarak söylüyorum. çıkma imkanın varsa çık o evden benim gibi imkanın yoksada sakın ezdirme kendini geçmiş olsun arkadaşım Allah yardımcın olsun...

malesef canım cıkma ihtimalim hiç yok umut bile yok anca çoluk çoçuk olduğu zaman okul işin başka yere taşınırsak anca oyle oda bı hayal şu anda

Back
X