- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- 333
- Konu Sahibi CitirTurtam
2 ay içinde tam 5 kilo almışım
Ne olacak benim halim demeden duramıyorum. 1 haziranda İstanbula sevgilimin yanına gideceğim ve kendimi tam anlamıyla iğrenç hissediyorum. Havalarda tam yaz havası sayılır ve ben bol şeyler giymek zorundayım, çünkü göbeğim ve kollarım yüzünden ne güzel bir elbise giyebiliyorum ne de dar bi badi veya tişört. En büyük sorunum göbeğim. Kapıdan girerken benden önce göbeğim giriyor içeri, acil bişeyler yapmam lazım yoksa bunalımın dibine vuracağım.
1 haftadır yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Beyaz ekmeği tamamen kestim, sadece doğal su içiyorum (günde en az 2 litre içmeye gayret ediyorum), bol bol yüksek su oranlı sebze/meyve tüketiyorum (domates, salatalık, havuç, elma, çilek, kiwi). Sporu şimdilik evde yapıyorum, malum Almanyanın havası berbat, yağmur dinmek bilmiyor. Spor salonuna yazılacak maddi durumum da yok şu an. Evde en az yarım saat dans ediyorum, sonra da (50) mekik çekiyorum ve step aletiyle 15 dakika çalışıyorum fırsat bulduğumda.
bunlara rağmen 1 kilo bile vermemişim. Nerede yanlış yapıyorum acaba?

1 haftadır yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Beyaz ekmeği tamamen kestim, sadece doğal su içiyorum (günde en az 2 litre içmeye gayret ediyorum), bol bol yüksek su oranlı sebze/meyve tüketiyorum (domates, salatalık, havuç, elma, çilek, kiwi). Sporu şimdilik evde yapıyorum, malum Almanyanın havası berbat, yağmur dinmek bilmiyor. Spor salonuna yazılacak maddi durumum da yok şu an. Evde en az yarım saat dans ediyorum, sonra da (50) mekik çekiyorum ve step aletiyle 15 dakika çalışıyorum fırsat bulduğumda.
bunlara rağmen 1 kilo bile vermemişim. Nerede yanlış yapıyorum acaba?