• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah şu kilolar...

CitirTurtam

Az insan, çok huzur !
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
1.467
1.362
333
2 ay içinde tam 5 kilo almışım:52: Ne olacak benim halim demeden duramıyorum. 1 haziranda İstanbula sevgilimin yanına gideceğim ve kendimi tam anlamıyla iğrenç hissediyorum. Havalarda tam yaz havası sayılır ve ben bol şeyler giymek zorundayım, çünkü göbeğim ve kollarım yüzünden ne güzel bir elbise giyebiliyorum ne de dar bi badi veya tişört. En büyük sorunum göbeğim. Kapıdan girerken benden önce göbeğim giriyor içeri, acil bişeyler yapmam lazım yoksa bunalımın dibine vuracağım.

1 haftadır yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Beyaz ekmeği tamamen kestim, sadece doğal su içiyorum (günde en az 2 litre içmeye gayret ediyorum), bol bol yüksek su oranlı sebze/meyve tüketiyorum (domates, salatalık, havuç, elma, çilek, kiwi). Sporu şimdilik evde yapıyorum, malum Almanyanın havası berbat, yağmur dinmek bilmiyor. Spor salonuna yazılacak maddi durumum da yok şu an. Evde en az yarım saat dans ediyorum, sonra da (50) mekik çekiyorum ve step aletiyle 15 dakika çalışıyorum fırsat bulduğumda.

bunlara rağmen 1 kilo bile vermemişim. Nerede yanlış yapıyorum acaba? :14:

Göbeği eritmek için youtube da 8 min abs workout, how to have six pack videosunun ilk dersini yapabilirsiniz ek olarak her akşam ben 2 kilo verdim ama göbeğimden verdim resmen diğer yerlerimde pek fazlalık yoktu zaten çok yararını gördüm. (Devam dersleri erkekler ve 6pack için zaten.)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2 ay içinde tam 5 kilo almışım:52: Ne olacak benim halim demeden duramıyorum. 1 haziranda İstanbula sevgilimin yanına gideceğim ve kendimi tam anlamıyla iğrenç hissediyorum. Havalarda tam yaz havası sayılır ve ben bol şeyler giymek zorundayım, çünkü göbeğim ve kollarım yüzünden ne güzel bir elbise giyebiliyorum ne de dar bi badi veya tişört. En büyük sorunum göbeğim. Kapıdan girerken benden önce göbeğim giriyor içeri, acil bişeyler yapmam lazım yoksa bunalımın dibine vuracağım.

1 haftadır yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Beyaz ekmeği tamamen kestim, sadece doğal su içiyorum (günde en az 2 litre içmeye gayret ediyorum), bol bol yüksek su oranlı sebze/meyve tüketiyorum (domates, salatalık, havuç, elma, çilek, kiwi). Sporu şimdilik evde yapıyorum, malum Almanyanın havası berbat, yağmur dinmek bilmiyor. Spor salonuna yazılacak maddi durumum da yok şu an. Evde en az yarım saat dans ediyorum, sonra da (50) mekik çekiyorum ve step aletiyle 15 dakika çalışıyorum fırsat bulduğumda.

Demekki alinan kolari verilenden daha fazla

pes etme bakalım devam et bu şekilde
mutlaka bir ay içinde toparlanma olacaktır
hava çok soğuk değilse yağmura aldanma bol bol yürüyüş yapmaya çalış

Hic ekmek yememezlik yapma, bir arkadasimin yuzu pul pul dokulmustu, her seyden az az yemek lazim aman, fakat tabi ki beyaz degil tahil ekmegi tuketebilirsin... Ben gunluk hayatimda dahi her zaman bol tahilli ekmekler tuketiyorum, hem daha uzun sure tok tutuyor, hem daha saglikli, hem de daha az kalorili...Zaten Almanya'daymissiniz, cesit cesit ekmek vardir, mutlaka kendinize gore bir sey bulabilirsiniz...
Ayrica altin kural metabolizman hizli iken yani sadece sabahlari bir dilim ekmek ye, ama saat 7 ya da 8 den sonra, ne zaman yattigina bagli, hicbir sey yeme, meyve dahi olsa...
Cunku o masum meyvelerin tek iyi yani dogal seker icermeleri ama gayette kalorililer...
Zaten metabolizmanizi hizlandiracak aktivitelerde bulunuyormussunuz...
Su icmenizde harika, sut urunleri kalori yakisini hizlandirir, agzinizi tatlandirmak istediginizde bol bol bitki ve meyve caylari ve sifir kalorili sodalar tuketebilirsiniz... Aklima geldikce yazdim :) Yalniz hakikaten onemli olan belli bir saatten sonra hicbir sey yememek...

Eger yemekten hemen sonra spor yaparsan kasa donusur veremezsin. Spordan hemen sonra yemek yersen yaga donusur yine veremezsin. Yarimsaatlik araliklarla yaparsan senin icin iyi olur. Ben sporsuz 5 den sonra bisey yemiyerek 1 haftada 2 kilo verdim ama bebevimi arabaya koyup her aksam yarim saat yurudum.

Benimde 5 kilo vermem lazım ama hala tık yok :2::2::5::5:

Kilocuklar direniyor. "Gitme, birakma bizi citirturtam" diye. Ama siz daha guclusunuz. Yilmayin.
Allah kolaylik versin.

Kahvaltıda 2 dilim tahilli ekmek, yumurta, domates, 1 parça peynir ve taze portakal suyu tüketiyorum. Ara öğün olarak 1 elma veya havuç, akşama doğru (saat 16-17 arası) bol salata, haşlanmış sebze, yağsız kızartılmış beyaz et, veya 1 dilim tahilli ekmek tüketiyorum. Kesinlikle aç kalmıyorum. Aç kalarak kilo verilmediğini, versen de sonradan 2 kat alındığına inanıyorum :52:
1 hafta daha böyle devam edeceğim. Hava yağmurlu bile olsa şemsiyemi alıp en azından ni yarım saat yürümeyi deneyeceğim, evde spora ise devam. Dans programımı biraz daha yoğunlaştırmayı düşünüyorum (Salsa, Zumba). Şu göbişim biran önce gitsin başka birşey istemiyorum :14:

Kas merakım yok zaten. Olsa güzel olurdu da şimdilik benim için önemli olan göbeğimin düzleşmesi. Hele ki alt kısmı bir türlümgitmek bilmiyor bana inat eder gibi:52:

Kahvaltıda 2 dilim tahilli ekmek, yumurta, domates, 1 parça peynir ve taze portakal suyu tüketiyorum. Ara öğün olarak 1 elma veya havuç, akşama doğru (saat 16-17 arası) bol salata, haşlanmış sebze, yağsız kızartılmış beyaz et, veya 1 dilim tahilli ekmek tüketiyorum. Kesinlikle aç kalmıyorum. Aç kalarak kilo verilmediğini, versen de sonradan 2 kat alındığına inanıyorum :52:
1 hafta daha böyle devam edeceğim. Hava yağmurlu bile olsa şemsiyemi alıp en azından ni yarım saat yürümeyi deneyeceğim, evde spora ise devam. Dans programımı biraz daha yoğunlaştırmayı düşünüyorum (Salsa, Zumba). Şu göbişim biran önce gitsin başka birşey istemiyorum :14:

Bence bu sekilde beslenerek mutlaka kilo verirsin.e dans da ediyosun.nasil kilo veremedin cok ilginç. Tabi enson 16-17 arasi yemegini yiyorsan kilo vermemen mümkün degil.aksamlari birseyler atistiriyor musun.

Yok hayır atıştırmıyorum. Ne anladım ozaman ben bu işten :27:

Bi doktora falan mı görünsem? Bence de normal değil, tartı yerinden oynamıyor yaaa anlamadım gitti

Vucudunuz direniyor olabilir, ben de diyet + spora basladigimda ilk 3 hafta gram veremem ama rutini bozmam. Sonrasinda vermeye basladigimda ben bile inanamam nasil olduguna, pat pat gider kilolar :)

Meyve meyve meyvee hatayi bol meyve tuketerek yapiyorsun bence canim. Cunku meyvede bol miktarda fruktoz var meyve sekeri yani ve bu kilo aldirir. Kepekli lifli gidalar lifli tahillar ye mercimek bulgur gibi...
ekmegi sifira indirme tam bugday ekmegi ye bir dilim ama kesinlikle bir porsiyondan fazla meyve yeme.

Sln cnm ozelden bana ulas istersen cok guzel seni zayiflatabilirim bana duaci bile olabilirsin tabi dediklerimi uygularsan

Back
X