Ah şu kıskançlık

Ah gel de bunu anlat. Sonu aynen oyle oluyor haklisin canim
Sen eşinle konuş ben aynı durumda olsam sen ne hissederdin diye.20 dakika erkek arkadaşımla konuşayım onun sevgili muhabbetini dinleyim ne hissederdin de.
Anladığım kız cıvık ,eşinde işim düşüyor diye yüz veriyor , konuşmaya devam ediyor.Tavrını al bu kızdan ve laubali hallerinden hoşlanmıyorum iş dışında görüşmeni istemiyorum de.Bunun sonu iyi olmaz yoksa.

Son düzenleme:
Yıllardır bir arada çalışan insanların konuşacakları çok şey olur. O günkü olan küçük bir olayı bile konuşurken laf lafı açabilir. Bende çalışan bir bayanım ve erkek arkadaşlarımla telefon görüşmesi yaparım. Ayrıca bu görüşmelerde uzun olabilir. Benim için oldukça normal.
Merak etmeyin çalışan bayanlar kocalarınıza bayılmıyorlar. Kocalarınızla çalışan bayanları potansiyel tehlike görme konusunu lütfen yenin. (lafım tüm böyle düşünen bayanlara)
Çalışan bayanlar da namusludurlar ve erkeklerle konuşuyorlar diye baştan çıkartan fettan kadın değillerdir.
Farz edinki o kızcağız gerçekten bir şey sordu, olmadı aklına takıldı başka bir şey sordu, laf lafı uzattı. Ne var bunda. Yemedi ya kocanızı.
Bu ne kıskançlıktır anlamadım yahu. Eşinize hiç mi güveniniz yok. Siz aşırı kıskanınca, telefonunu karıştırınca, facesini kapattırınca eşiniz çapkınlık yapmayacak mı? Valla içinde varsa, siz yanınızdayken bile çatır çatır yapar.
O yüzden, eşinize güvenmiyorsanız karşı tarafı suçlamayın. Önce güveninizi suçlayın.

İş dışındaki konularda bi zahmet evli erkek arkadaşlarla yapılmasa ne olur.Kızın sevgilinden kocasına ne.İşyerinde dışında muhabbet edecek kadar bu samimiyet ne.Konuşacak başka adam mı kalmadı ya da bayan arkadaşımı yok.Arada bir mesafe olmalı.

İş dışındaki konularda bi zahmet evli erkek arkadaşlarla yapılmasa ne olur.Kızın sevgilinden kocasına ne.İşyerinde dışında muhabbet edecek kadar bu samimiyet ne.Konuşacak başka adam mı kalmadı ya da bayan arkadaşımı yok.Arada bir mesafe olmalı.

Yıllarca aynı yerde çalışan bir çok şeyi paylaşan insanlar neden iş dışında da samimi olmasın hanımefendi. Her kadın ve her erkek potansiyel aldatmacı mı anlamadım. Eşlerinize güvenmiyorsanız o başka bir şey diyemem.
Adam yada kadın benim olsun kimse konuşmasın zihniyetini anlamadım. Makinamıyız yahu, hiç mi kadın erkek arkadaş olamaz, hiç mi sırlarını paylaşamaz. Anlamakta cidden zorluk çekiyorum ben. Yıllardır (30 sene) yaklaşık 500 e yakın insanın olduğu bir yerde çalışıyorum. Öyle karısını aldatan, kocasını boynuzlayan birine rastlamadım. Yemeklere de çıkarız sohbette ederiz.
Ben eşler arasındaki bu güvensizliği asla anlamam zaten. Eş biriyle konuşur vay konuştuğu o kadına, illa suçlu o kadın olur. Madem sizler eşinizin sizden başka kadınlarla başka mevzular konuşmasını istemiyorsunuz öyleyse eşleriniz dikkat edecek bu konuya. Ya erkeklerin olduğu bir işe girecek yada çalışmayacak böyle ortamlarda.

Yıllarca aynı yerde çalışan bir çok şeyi paylaşan insanlar neden iş dışında da samimi olmasın hanımefendi. Her kadın ve her erkek potansiyel aldatmacı mı anlamadım. Eşlerinize güvenmiyorsanız o başka bir şey diyemem.
Adam yada kadın benim olsun kimse konuşmasın zihniyetini anlamadım. Makinamıyız yahu, hiç mi kadın erkek arkadaş olamaz, hiç mi sırlarını paylaşamaz. Anlamakta cidden zorluk çekiyorum ben. Yıllardır (30 sene) yaklaşık 500 e yakın insanın olduğu bir yerde çalışıyorum. Öyle karısını aldatan, kocasını boynuzlayan birine rastlamadım. Yemeklere de çıkarız sohbette ederiz.
Ben eşler arasındaki bu güvensizliği asla anlamam zaten. Eş biriyle konuşur vay konuştuğu o kadına, illa suçlu o kadın olur. Madem sizler eşinizin sizden başka kadınlarla başka mevzular konuşmasını istemiyorsunuz öyleyse eşleriniz dikkat edecek bu konuya. Ya erkeklerin olduğu bir işe girecek yada çalışmayacak böyle ortamlarda.

Kıskanç biri değilim bu kadar samimiyet kurulmasından hoşlanmıyorum.Eşimde bende dikkat ederiz .Yapı meselesi herkesin hassasiyeti farklı

Back
X