- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Bir tane de önlük "dünyanın en yakışıklı kocası" diye :) Bu gazla mutfaktan cıkmaz süpermen :d
erkekler evlenmeden önce en az 3 sene yalnız yaşamalılar tecrübeyle sabito zaman kendi evinin temizliğini, yemeğini, ütüsünü yapınca o işleri sadece kadınların yapmadıklarını algılıyorlar.. çocuğunuz için yemek yapın, bir iki hafta çok yorgunum diye sallayın bütün işleri.. belki o zaman yardım etmeyi dener, aç ve pis kalınca..
Ben bu konularda bir şeyi çok merak ediyorum. Sevgiliyken, nişanlıyken birbirinizi hiç tanımadınız mı? Yani tanışıp ertesi gün evlenmiş gibi oluyor. Benim eşim ne kadar eşitlikçi olduğumu bilir. Yemeği ikimiz hazırlarız temizliği ikimiz yaparız. Bunu sevgiliyken de biliyordu nişanlıyken de. Siz bunları hiç konuşmadınız mı?
yoo bizde erkekler yapar karadenizliyim.Onlarda egeli bizde erkek kadın işi yapmaz diyor.Farklı yerlerde yetiştik haliyle farklı kültürlerimiz var.
Örnekte kültür farkıyla alkalı bişey bulamadım ben.
Bence şey
Konu sahibinin ailesinde erkekler de ev iş yaparmış
Ama eşinin ailesinde yapılmazmış, eşi o yüzden ev işi yapınca kendini kadın gibi hissettiğini söylemiş
Kızlar merhaba.Gene ben bi türlü kocamla aynı frekansta buluşamayan çözmek için debeleyen ben.Durum şu yemek hazırlığında bi patatesleri kızartmalık doğrar mısın çok yorgunum dedim.Cevap kendini kadın gibi hissediyomuş,alışkın değilmiş vs.Alıştrmaya çalışıyorum oda olmuyor.Bende dışarda erkek gibi çalıştığım için rahatsızım dedim. cevap çalışma o zaman.Yani bu kadar ters tepecek şekilde de söylemedim ama anlamıyor.Bende oğlumla kendime yetecek kadar yaptım,oda yumurta kırıp yemiş.Bundan sonra böyle yeter dedim.Evde hiç bi şey yapmıyor,anası da öyle büyütmüş tamam da bende çok yoruluyorum inanın.nasıl yaklaşmalıyım ki bu tür olumsuzluklar yaşamayım.
Valla konuşsanızda siz adil olana denk gelmişiniz.Konuştuk tabi gerektiği yerde dedi ama ben gereken yerleri daha bulamadım.Ha perdeleri asar,masayı toplar,bazen oğlanı uyutur.bazen markete gider,kreşten oğlanı alır ve arada da çamaşırları asar.Acaba dedim çok mu üstüne gittim.Eh bir iki bi şey de yapıyor aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?