Ah şu özel günler

CamdanKalp

Mayınlarda sessizdir..Taki üstüne basana kadar..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
489
346
23
Dün 14 şubattı ve ben yine hüsrana uğradım. Çok bir şey beklemiyordum ki sadece güzel bir vakit geçirmek hediye de istemedim. Uzun zamandır bazı nedenlerden dolayı vakit geçirememiştik bu vesileyle birşeyler yaparız diye umuyordum. O günün öncesi konuştuğumuzda baya güzel program yapmıştık. Hatta ben anneannesi rahatsızdı onun yanına da uğrarız dedim. Ama yine bir şey çıktı aslında şaşırmamam gerekti hep birşey çıkıyor zaten. Son bir yılda 10 a yakın nişan,düğün ve tatlıları oldu. Beni hepsine çağırdılar. Hiç sevmesem de gittim yani. dün de nikah varmış amcasının oğlunun 3 gibi o yüzden bütün planlarımız ertelendi yine. Nikah 1 saat uzakta bir yerde olduğu için çağırdı ama ben gitmek istemedim. Hastahane sonrası anneannesini ziyaret edip beni eve bırakıp nikaha gitti. Zaten zor görüşüyoruz baş başa bir de böyle aksilikler olunca iyice sinirlerim bozuluyor.

Sağlık olsun.
Hemen telafi edin bence bu akşam.
Güzel bir akşam yemeği dünü unutturur.

14 şubata ..... kala 14 şubat 14 şubat tan sonra bitsin ya artık 14 şubat :)))))

E sizde gitseydiniz dönüşte de bir restoranda yemek yerdiniz.
Hem vakit geçiremiyoruz diyorsunuz hem tek gönderiyorsunuz.
köylük bir yer orda yaşıyor dönüşte tek gelecektim yani yarım saatlik bir şey için gitmek istemedim

Nikah 3 te imiş 4 te biter bir saat yol 5 te evde

Biz mi anlayamadık

Yani gün bitmemiş ki

Neden her olumsuzlukta tüm plan bozuluyor birazını bozup birazına devam etmek lazım

Siz evlenirken dikkat edecekmisiniz tarihlere ozel gun sadece 14 subat degil birisinin dogum gunude ozel gun denk getirmeyin sakin kimsenin ozel gunune aksilik yaratmayin.

Sağlık olsun.
Hemen telafi edin bence bu akşam.
Güzel bir akşam yemeği dünü unutturur.
işi dolayısıyla gelemiyor sorun da bu zaten iş saatleri ve tatil günlerimiz uyuşmuyor

Nikah 3 te imiş 4 te biter bir saat yol 5 te evde

Biz mi anlayamadık

Yani gün bitmemiş ki

Neden her olumsuzlukta tüm plan bozuluyor birazını bozup birazına devam etmek lazım
nişanlım orda yaşıyor arabayı da giderken kardeşi aldı zaten

Bence en uzun gün 14 şubat. 10 şubattan sonra başlıyor ve en az 18 şubatta bitiyor. Bitsin artık şu 14 şubat:mad:
Ayrıca sizde bugün bir plan yapın niye illaki 14 şubatta plan yapıyorsunuz ki?:KK39:

14 Şubat'ta olmadı 15 Şubat'ta olsun. Ne olacak?
Öyle olmuyor işte nişanlımın işiyle benim işin tatil günleri ve saatleri uyuşmuyor hani özel bir gün diye değil ben o gün doktor için izin aldım hani almışken biraz vakit geçirmekti amacım yemek yemeğe bile fırsatımız olmadı

Bence en uzun gün 14 şubat. 10 şubattan sonra başlıyor ve en az 18 şubatta bitiyor. Bitsin artık şu 14 şubat:mad:
Ayrıca sizde bugün bir plan yapın niye illaki 14 şubatta plan yapıyorsunuz ki?:KK39:
Çünkü nişanlımın işleri dolayısıyla 2 haftadan beri buluşamadık bu güne denk geldi yani

Back
X