• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah şu özel günler

Doğrudur.
Daha uygun bir zamanda görüşürsünüz artık.
Takma kafana,oluyor bazen böyle aksilikler maalesef.
Aslında ona da takmıyorum şu akraba düğünleri bitmiyor nişanlılık süreci boyunca ikimizin dışarda zaman geçirdigi zamanlar o kadar az ki bize gelirken bile annesiyle geliyor

Aslında ona da takmıyorum şu akraba düğünleri bitmiyor nişanlılık süreci boyunca ikimizin dışarda zaman geçirdigi zamanlar o kadar az ki bize gelirken bile annesiyle geliyor
Annesiyle gelsin.
Annesi otursun annenlerle.
Siz ikiniz dışarı çıkın.
Evde büyüklerin yanında sıkılmıyor musunuz?

Neyse başka sefere üzme kendini, olur böyle terslikler.
öyle artık yapacak bir şey yok iki hafta sonraya gün verdi telafi edeceğim diye ama o zaman da bu nikahı olan akrabasının düğünü var ona cağırır :110:

dünden beri kaçıncı 14 şubat konusu, hepside olumsuzluk içeriyo. işte hep medyanın o gün özel gün kutlayın, mutlu olun dayatmaları yüzünden. insanların o gün kendilerini mutlu olmak zorunda hissediyo sonunda böyle tartışma kavga. yeter artık bitsin 14 şubat saçmalığı :super::KK20:

Annesiyle gelsin.
Annesi otursun annenlerle.
Siz ikiniz dışarı çıkın.
Evde büyüklerin yanında sıkılmıyor musunuz?
yan yana durmuyoruz ki ondan böyle bir şey duymadım ailelerle bir arada olmayı seviyor

yan yana durmuyoruz ki ondan böyle bir şey duymadım ailelerle bir arada olmayı seviyor
Hımmm o zaman beraber vakit geçirme anlayışlarınız da farklı.
Eğlence zevkiniz ortak olsaydı daha iyi olurdu.
İleride daha çok sıkılırsın bu duruma.

dünden beri kaçıncı 14 şubat konusu, hepside olumsuzluk içeriyo. işte hep medyanın o gün özel gün kutlayın, mutlu olun dayatmaları yüzünden. insanların o gün kendilerini mutlu olmak zorunda hissediyo sonunda böyle tartışma kavga. yeter artık bitsin 14 şubat saçmalığı :super::KK20:
sıkıntım o değil ki benim için farketmiyor ama öncesinde gezecektik plan yapmıştık yine bir nedenlerden olmadı canım ona sıkılıyor beni önemsemiyor

Hımmm o zaman beraber vakit geçirme anlayışlarınız da farklı.
Eğlence zevkiniz ortak olsaydı daha iyi olurdu.
İleride daha çok sıkılırsın bu duruma.
Nişanlanmadan önce sevgiliyken sinema ya gider gezer işi o zaman başkaydı iş çıkışıma gelirdi ne zaman nişanlandık aileler ön plana çıktı benim ailemin öyle bir sorunu yok ama kendisi bir şey yapacağımız vakit mutlaka birilerini çağırıyor tamam onlarlada yapalım da arada kendimiz için de zaman ayıralım istiyorum çok şey mi istiyorum ben

Nişanlanmadan önce sevgiliyken sinema ya gider gezer işi o zaman başkaydı iş çıkışıma gelirdi ne zaman nişanlandık aileler ön plana çıktı benim ailemin öyle bir sorunu yok ama kendisi bir şey yapacağımız vakit mutlaka birilerini çağırıyor tamam onlarlada yapalım da arada kendimiz için de zaman ayıralım istiyorum çok şey mi istiyorum ben
Yok bence haklısın.
İsteklerin normal olanlar.
Ama demek ki o sevmiyor artık başbaşa olmayı.
Ona da hak vermek gerek,herkesin zevki farklı.

Yok bence haklısın.
İsteklerin normal olanlar.
Ama demek ki o sevmiyor artık başbaşa olmayı.
Ona da hak vermek gerek,herkesin zevki farklı.
doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim iyi geldi konuşmak

Dün 14 şubattı ve ben yine hüsrana uğradım. Çok bir şey beklemiyordum ki sadece güzel bir vakit geçirmek hediye de istemedim. Uzun zamandır bazı nedenlerden dolayı vakit geçirememiştik bu vesileyle birşeyler yaparız diye umuyordum. O günün öncesi konuştuğumuzda baya güzel program yapmıştık. Hatta ben anneannesi rahatsızdı onun yanına da uğrarız dedim. Ama yine bir şey çıktı aslında şaşırmamam gerekti hep birşey çıkıyor zaten. Son bir yılda 10 a yakın nişan,düğün ve tatlıları oldu. Beni hepsine çağırdılar. Hiç sevmesem de gittim yani. dün de nikah varmış amcasının oğlunun 3 gibi o yüzden bütün planlarımız ertelendi yine. Nikah 1 saat uzakta bir yerde olduğu için çağırdı ama ben gitmek istemedim. Hastahane sonrası anneannesini ziyaret edip beni eve bırakıp nikaha gitti. Zaten zor görüşüyoruz baş başa bir de böyle aksilikler olunca iyice sinirlerim bozuluyor.
beklentilerinizi minimum tutarsanız hayal kırıklığına uğramazsınız çokta önemli bir gün değl bence

Dün 14 şubattı ve ben yine hüsrana uğradım. Çok bir şey beklemiyordum ki sadece güzel bir vakit geçirmek hediye de istemedim. Uzun zamandır bazı nedenlerden dolayı vakit geçirememiştik bu vesileyle birşeyler yaparız diye umuyordum. O günün öncesi konuştuğumuzda baya güzel program yapmıştık. Hatta ben anneannesi rahatsızdı onun yanına da uğrarız dedim. Ama yine bir şey çıktı aslında şaşırmamam gerekti hep birşey çıkıyor zaten. Son bir yılda 10 a yakın nişan,düğün ve tatlıları oldu. Beni hepsine çağırdılar. Hiç sevmesem de gittim yani. dün de nikah varmış amcasının oğlunun 3 gibi o yüzden bütün planlarımız ertelendi yine. Nikah 1 saat uzakta bir yerde olduğu için çağırdı ama ben gitmek istemedim. Hastahane sonrası anneannesini ziyaret edip beni eve bırakıp nikaha gitti. Zaten zor görüşüyoruz baş başa bir de böyle aksilikler olunca iyice sinirlerim bozuluyor.
Ne farederki 14 15 16gunler cuvalami girdi sevenlere hergun ozeldir öğün olmazsa bugün olur veya yarın olur

Asıl sorun bu olabilir. Akraba düğünü derneği, gelmesi gitmesi, taşıması etmesi evlenince de bitmez.
Bu tarz bir aile yapısı varsa seni zor günler bekliyor demektir.

beklentilerinizi minimum tutarsanız hayal kırıklığına uğramazsınız çokta önemli bir gün değl bence
beklentiyi o yaratıyor aslında şöyle yaparız buraya gideriz diye bütün hafta plan yaptı sonra bende dedim bu kadar program yaptık araya gitti dedim biz program yapmadık ki dedi moralimi bozdu

Asıl sorun bu olabilir. Akraba düğünü derneği, gelmesi gitmesi, taşıması etmesi evlenince de bitmez.
Bu tarz bir aile yapısı varsa seni zor günler bekliyor demektir.
bana da öyle geliyor sanki bitmiyor çünkü ayda bir birşey çıkıyor e gel diye de tutturunca sinir oluyorum ben bu yaşıma kadar düğün türü fazla gitmedim bizde olmaz zaten aile olarak fazla genişler

Back
X