Ah su telefon denen aygit..

Evlenince de aynı olur Tabiki.Daha evlenmeden böyle ise.

Ben de sevgilin gibi hiç aramazdım eşimi ama saatlerce o ararsa konuşurdum.Bir nöbetini bitirirdik ve uykusuz işe giderdim sevgiliyken ama gel gör ki aramazdım.Eşimde çok yakındı bu durumdan.Şimdi 4 yıllık evliyiz yeni yeni daha bu sene kendiliğimden mesaj atmaya başladım.Birkaç kez de aradım.Noldu diye telefonlarımı açıyor alışık olmadıgından :) Niye böyle bilmiyorum ama değişemedim.

Sizinde böyle sanırım.Arama,geç cevaplar ver merak etsin ki arasın.O da işe yarar bence.

Sevgiliyken eşim de ben aramasam aramazdı işin kötü tarafı ben arayınca da öyle uzun sohbetlerimiz olmuyordu. Sorunca da telefonla konuşmayı sevmiyorum diyordu. Evlendik hala aklına gelip de işteyken falan aramaz değişmiyorlar yani. Ama yanyanayken öyle mutluyuz, beni sevdiğini öyle güzel hissettiriyor ki ben artık aramama meselesine takılmıyorum. Sonuçta sen yanındayken mutluysan aramamasına takılma bence.

ilerde ilerde demişsin de ilerisi evlilik zaten. evli insanlar gün içinde neden telefonla görüşsün ki, önemli bişey olmasa?

Telefonla konusnayi sevmiyordur. Bende sevmem. Mesajlasalim de saatlerce mesajlasirim. Ama yok konusmada sikilirim. Zaten hayatta aramam kimseyi. Arayanada hii hii der bi bahane uydurur kaparim hemen.

Ne var ki bunda? Ben de mesajlaşmayı konuşmaktan daha çok severim. Konuşmaktan daha rahat. Bu mu dert?

Ama ilgisiz değilmiş ki. Aramasada yazışıyormuşsunuz. Bazıları sevmez konuşmayı. Sevmek zorundada değil ayrıca.
Ama evlenince değişirmi kısmı biraz enteresan. Evlilikte arayan adam bile aramaz oluyo :)

Bende aramayı sevmem pek.
O arama anı beni kasar.
Ama aranınca saatlerce keyifle konuşurum.
Yapı meselesi sevgi eksikliği değil.
Tamam alt tarafı iki tuşa basıp aramak mesele ama bunu yapmaktan gocunma sende. Adam ilgiliyse saygılıysa busu da eksik kalsın dertsiz başına dert arama. Ha bide sen hiç aramıyorsun falan deme o zaman hiç konuşası gelmez.

Bunun ilgiyle ya da sevmekle alakası yok gerçekten. Ben de telefonda konuşmayı sevmem, mesajlaşmak bana daha hitap eden bir şey. Ama nişanlımı da gayet seviyorum, huyumu bildiği için o da pek sık boğaz etmez. Biraz olduğu gibi kabul etmeye çalışın çünkü diğer şekilde bazen gerçekten sinirlenebiliyor insan.

O yazıyormuş sende arayabilirsin dengeliyorsunuz işte ne güzel. Dert edilecek birşey değil. Ben telefonda konuşmayı hiç sevmiyorum ama eşim sevgililik nişanlılık hepsinde sürekli arardı yazmayı sevmiyormuş. Bende mecbur ona ayak uydurdum. Süreklide görüntülü konuşurduk bir süre sonra sıkılırdım. Sevmediğimden değil yapım bu. Bir arkadaşım vardı saatlerce arardı belki 5 saat konusurdu sırf o sebepten iletisimi kestim inan istemediğim birşeye ısrarla zorlandığında soğuyorum o kişiden. Zaten yeterince yazıyorduk arıyorduk iyice cılkı çıkmıştı. Çözüm malesef kaçmakta buldum. Akışına bırak bıktırma derim. Sen yap ama başına asla kakma.

açıkçası bend konuşmayı sevmıyorum.yazmayı daha çok sevıyorum.:KK48:

Yani şimdi sana akıl vereceğim ama durum bende akıl verdiğim gibi değil ondan ne kadar etkili olacak bilmem :-) benim eşim sabah öğle akşam ağrı kesici içer gibi arar beni önceden de öyle arardı :-) ama ben sorun etmiyorum çünkü özlemek iyi geliyor zırt pırt ne konuşacağım akşama muhabbet birikmez sonra :-):-)

MutfaKKedisi MutfaKKedisi valla canım bizde eşimle 7 yıl sevgililik döneminde toplasan 7 defa muhabbet etmek için aramamıştır. zoraki bi durum olmuştur anca onda aramıştır. o da sadece mesajlaşmayı severdi. hatta bana ablam derdi hiç mi telefonda konuşmuyosunuz bu ne böyle bari sesinizi tanıyomusunuz diye ama adamın yapısı buydu. evlendik yaklaşık 1 sene olacak, artık o mesajlaşmalarda kesildi :-) ama sorarsan sevmiyo mu ilgisizmi diye asla, artık binde bir yazarsa yazar ama bende çok takmıyorum nasıl olsa akşam beraberiz..
gün içinde haberleşmiyo olsanız bişeylerden şüphe et derdim ama şüphelenilecek bişey yok bence bazılarının yapısı bu, bazılarıda mesaj sevmez sadece arar :KK51:

Back
X