ah şu yengeç!! nolur yardım edin:((

miarymrym

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
15
0
86
İçel Mersin
merhabalar ben miray aranıza yeni katıldım.çok güzel bir siteymiş.Benim sorum yengeç burcu erkeğiyle ilgili olacaktı.bu beyefendiyle birbirimizden hoşlanıyoruz.Hatta o ilgisini o kadar çok belli ediyordu ki bazen boğuluyordum fakat hiç konuşamıyordu sadece uzun uzun bakıyordu.En sonunda ona da kendime de acıdım ve ben açılmaya karar verdim.Açıldım fakat hiçbir şey değişmedi.Hatta daha çok içine kapandı daha çok kıskanç daha çok alıngan oldu .benimde artık sabrım kalmadı.somut bir hareket yapsın istiyorum.o da yapmıyor :oklava:böyle inatlaşa inatlaşa gidiyoruz çok tükendim artık sizce ne yapmayalıyım bu erkeği açabilmek için??

Yengeç erkekleri böyle mi oluyormuş yani karşısındaki kız ona açıldığı halde birşey olmamış gibi mi davranırmış yengeç erkekleri?

Sizden hoşlandığından emin misiniz bu yengeç erkeğinin?
Yanlış anlamış olmayasınız?

özelliklerini okudum öyle yazıyordu hatta birebir tutuyor.kız arkadaşlarım da aynısını söylüyor bu çocuk senden hoşlansa bir şey yapardı diyorlar.ama ilgisini çok belli ediyor sürekli uzun uzun bakıyor bende bakıyorum yüzüne o bakarken kiç kaçırmıyor gözlerini öyle bakıyor ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.

Yengeç erkekleri böyle mi oluyormuş yani karşısındaki kız ona açıldığı halde birşey olmamış gibi mi davranırmış yengeç erkekleri?

Sizden hoşlandığından emin misiniz bu yengeç erkeğinin?
Yanlış anlamış olmayasınız?

boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
Ben de sana katılıyorum canem

Yengeç erkeği, kendisi çok yaklaşamaz ama, kendisine yaklaşıldığında da kendini hemen belli eder...
bayanssulusmile
Kaçmaz somut olur.
Kendi burcumdan biliyorum ayol.
zemuszemus

özelliklerini okudum öyle yazıyordu hatta birebir tutuyor.kız arkadaşlarım da aynısını söylüyor bu çocuk senden hoşlansa bir şey yapardı diyorlar.ama ilgisini çok belli ediyor sürekli uzun uzun bakıyor bende bakıyorum yüzüne o bakarken kiç kaçırmıyor gözlerini öyle bakıyor ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.

Valla ben de anlamadım ne yapmaya çalışıyor..

Ama sen ona açıldığın halde ilişkiye başlamak için birşey yapmak bir yana daha da çekimse kalıyorsa bence senden hoşlanmıyor canım ya..

Başka ne gibi mantıklı bir açıklaması olabilir ki?

Bence hiç üstüne düşme..Aşkından ölmüyorsun ya?
Sen açılmışsın daha ne yapacaksın ?

Bırak istiyorsa bir zahmet parmağını kıpırdatsın..:kızgın:

kaçmıyor ama somut bir davranış yapmıyor sadece bir iki kere beni göremişti nerdeydin fln dedi.nereye gidiyorsun diye sorar hep ama onun dışında birşey yapmadı belki de dediğiniz gibi sevmiyor ya da aramızda birşey olsun istemiyor.Bende direk açılmadım msn de o yokken bir tane şiir yazdım gönderdim.belki de gerçekten sevmiyor

kendi kendine gelin güvey olmuşsun gibi bi durum sezdimmm

çünkü bi erkek eğer gerçekten istiyorsa onu hiç bir güç durduramaz kaydirigubbakcemile

Yengeç erkeği, kendisi çok yaklaşamaz ama, kendisine yaklaşıldığında da kendini hemen belli eder...

ama böyle ya belli ediyor of ne yapmaya çalışıyor mafoldumben

Yok yok..
Bu klasik yengeç erkeğidir..
Asla tam ilgilenmeyeceksin ama asla tam reddetmeyeceksin.
arada kalacak böyle sürünecek sürünecek ,süründükçe aşık olacak..
böyle bu adamlar,kolay gelsin işin zor.
Ama severse de kolay kolay vazgeçmez,mükemmel bir erkektir..!

sevgisini hissediyorum ama kimseye inandıramıyorum herkes vazgeç diyor bişey yapmıyor diyorlar.yanına gidip konuşunca sevgisini öyle hissettiriyor ki beni sevdiğine emin oluyorum ama açılmıyor işte.
sürünmesek olmuyor mu yani !!

sevgisini hissediyorum ama kimseye inandıramıyorum herkes vazgeç diyor bişey yapmıyor diyorlar.yanına gidip konuşunca sevgisini öyle hissettiriyor ki beni sevdiğine emin oluyorum ama açılmıyor işte.
sürünmesek olmuyor mu yani !!

bi erkek için sürünmeye değer mi?

burçlara fazla takılma. asıl olan kişinin kendine has karakteridir.şakkıdı

senin ona ilgini görmüş ve seninle oynuyor :1ninca:

aklını kullan uzak dur, sevse idi, sende gönlü olsa idi çıkar karşına söylerdi.

:D merak etmeyin yengeç erkeği açıldımı kabak çiçeği gibi açılıyor kaydirigubbakcemile3 bende yengeçim biricik sevdiğim de yengeç. başlarda öyle bir utangaçtı ki bu yüzüme bakamazdı.ilk adımı siz atın görün bakın nasıl değişiyor yavrucak =) o sizi utandırmaya başlar.

:D merak etmeyin yengeç erkeği açıldımı kabak çiçeği gibi açılıyor kaydirigubbakcemile3 bende yengeçim biricik sevdiğim de yengeç. başlarda öyle bir utangaçtı ki bu yüzüme bakamazdı.ilk adımı siz atın görün bakın nasıl değişiyor yavrucak =) o sizi utandırmaya başlar.

cnm benim attım hiç de kabak çiçği gibi olmadıÇok üzgünüm çoook

hımmm yükselen burçtan olsa gerek yerimseniben benimki hemen açılıverdi :D
yükselen burç insan karakteri üzerinde etki sağlıyor ondan olmalı

peki cnm sence ne yapmalıyım çok yoruldum artık tüketti beni sevmiyor dedim kaç kere vazgeçtim ama bazen öyle bişey yapıyor tekrar bağlanıyorum

canım kendini yorma insanları olduğu gibi kabul etmek lazım ...değişir düzelir diye hiiiiiiç düşünme nafile

yengeç burcu çekingendir doğru ama eğer hoşlanıyorsa da burç falan fark etmez niye yeni gelin gibi naza çekiyor anlamadım.. biraz bekle bakalım tepki vermesse uğraşma boşuna

Back
X