Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu çocukta iş yok canım sen kaç boşverpeki senin burcun ne?ben başağım eşim yengeç anlaşamıyoruz mesela zıt karakter bide çok anakuzusualsanaalsanasmile
sevgisini hissediyorum ama kimseye inandıramıyorum herkes vazgeç diyor bişey yapmıyor diyorlar.yanına gidip konuşunca sevgisini öyle hissettiriyor ki beni sevdiğine emin oluyorum ama açılmıyor işte.
sürünmesek olmuyor mu yani !!
bu çocukta iş yok canım sen kaç boşverpeki senin burcun ne?ben başağım eşim yengeç anlaşamıyoruz mesela zıt karakter bide çok anakuzusualsanaalsanasmile
evet cnm anladım onu süründürmek istemiyorum üzmek hiç istemiyorum ama kendi bilir sürünsün kendi kendine kovalasın kaçsın.benim oynayacak halim kalmadı.
Yok yok..
Bu klasik yengeç erkeğidir..
Asla tam ilgilenmeyeceksin ama asla tam reddetmeyeceksin.
arada kalacak böyle sürünecek sürünecek ,süründükçe aşık olacak..
böyle bu adamlar,kolay gelsin işin zor.
Ama severse de kolay kolay vazgeçmez,mükemmel bir erkektir..!
cok dogru ifade etmişsiniz opuyorumnanaktan bnde yengec burcuyum sewgilimdeee.. aynen dedgn gbi tam ilgilendgmde bi hawalrda bn ilgimi belli etmedgmde braz suratımı astıgımda bi sorun mu war diye etrafımda dört dönüyo.. bi ara laf lafı acmıştı ewlilik konularına gelmiştik (biz sözlüyüz) baktım bn üsteleyince o oralı olmuyo :umursamaz: bu konuları kapattım sonra biraz zamn gecti we konular yine acıldı bu kez de bn hiçç takmıyomuş hatta pek sıcak bakmıyomuş gbi dawrandım (tepkisini görebilmek icin) öylee bi telasa kapıldı kiii elinden gelse hemen ewlencek duruma geldi bayanssulusmile bence her ilişkide böyle olmalı 1 adım ileri 2 adım geri kaydirigubbakcemile5 yengec burcları da böyle üstüne gittikce geri kacar..kendisinden kactıgını anladıkca üstüne düşer... ama tabii bu arada karsı tarafın ilgisini de anlaması lazımmm bilmiyorumkismile yengec burcu tam bi ew erkegi tawsiye ederim sırnaşık şey
merhaba.. benim eşimde yengeç.. bende herkese tavsiye ederim yengeç erkeğini ne yalan söyleyeyim..
sizin yorumunuz ilgimi çekti.. ben sevdiğimi çok belli eden sevdiğimin üstüne çok düşen biriyimdir.. yeter ki seveyim.. yengeç erkeği emek vermediği hiçbirşeye kıymet vermez.. demişsiniz. öyle mi gerçekten benimki de pek bi şımardı sanki bu aralar.. biraz yapabilirsem kendimi uzaklaştırır gibi mi yapsam ondan.. yengeç burcunu iyi tanıyor gibisiniz.. bana biraz tavsiye verir misiniz? :))