Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar dün yaşadığım bir olay beni çok etkiledi burada sizlerle paylaşmak istedim. Hani bazen burada başlıklar açılıyor ya ah tutar mı adalet yerini bulur mu diye işte mazlumun ahının çıktığı örnek bir olay.... Benim mah.den bir kız arkadaşım vardı çokda severdim yediğimiz içtiğimiz birdir... Ama arkadaşım çok hırslıydı ve kendini övmeyi severdi oldum olası.... Birde subayla evlenme takıntısı vardı kendisinin istediği oldu ve astsubay sevgilisiyle evlendi ama çocuğu tongaya düşürdü birazda... Neyse evlendikten sonra birde ikiz çocukları oldu kız o kadar değişti ki konuşmasından yürüyüşüne kadar bizi beğenmez oldu hatta öz kardeşini bile üstelik hava atmak için attığı yalanlarda cabası... Eşi doğuda görev yapıyordu ve doğuyu hep aşağılardı kendiside doğulu olduğu halde..Birde İzmirde büyüdüğü için kendini İzmirliyim diye tanıtırdı herkese neyse bu arkadaşın kardeşi kalmaya ablasına gidiyo kız diyo ki abla buraya geldim geleli çaya doymuyorum ablasıda diyoki doymazsın tabi çay bedava su bedava :1shok: neyse bu orda iyice zıvanadan çıkıyo eşinin arkadaşı namaz kılıyo diye herkese şaşırarak anlatıyo ve dalga geçiyo( bu arkadaş evlenmeden önce cuma günleri Yasin okurdu) hatta kardeşi namaz kılarken kalk kız diye vuruyo :1shok: ve daha neler neler... neyse sonra bu kardeşini sepetliyo kayınvalidem gelcek diye kızın tam gideceği gün eniştesi erken geliyo ve diyoki beni işten attılar :1shok: üstelik sebebide belli değil kız o kadar gururluki kardeşinin yanında bile ağlamıyo gözleri dolduğu halde ve bunu duyduğundada ilk cümlesi şu olmuş "Allahım nasıl olur ne namaz bilirim ne kuran bilirim kıyafetinde en açığını giyinirim " hala daha dersini almamış ve şimdi o bedava çayımı içiyosun dediği kardeşine muhtaç iki çocukla baba evine döndü... Çok şaşkınım çokk ne oldum değil ne olcam demeli gerçektende...
canım anlayamadıgım ..
benimesimde astsubay
ne gibi bir gerekceyle ordu dan atılmıs ki anlamadım??
sen artık bundan sonra gelme demezlerki..
esi kötü büseyler yapmıs sanırsam..
arkadasında cok iyi esmis terketmis adamı
ben olsam kocam ordudan ihrac edilse
onu bırakmam
köyde ciftcilik yaparız yine ayrılmam kocisimden
canım anlayamadıgım ..
benimesimde astsubay
ne gibi bir gerekceyle ordu dan atılmıs ki anlamadım??
sen artık bundan sonra gelme demezlerki..
esi kötü büseyler yapmıs sanırsam..
arkadasında cok iyi esmis terketmis adamı
ben olsam kocam ordudan ihrac edilse
onu bırakmam
köyde ciftcilik yaparız yine ayrılmam kocisimden
Arkadasini gorursen eger benim icin bir soz soyle ona .Kendini Buyuk gormek biz kullara deyil sadece Allah'a mahsusdur!!!Bu kadar kisiye buyukluk taslamis ve sonra o kisilere muhtac duruma gelmis eeeee nerrde kaldi onun buyuklugu:))))) Iste Allah adami boyle ters kepcede getirmesini bilir .Umarim arkadasiniz bundan kendine ders cikartmistir.Yani cok guzel bir sozdur Keser doner sap doner gun gelir hesap doner.
allah yardımcısı olsun yinede
ben allahın öbür dünyaya pek bir şey bırakmadığına inanırım.
bu dünyada yaptıklarımızı yine bu dünyada çekeceğimizi düşünüyorum.kalp kırmamaya ve kimseyi küçümsememeye çalışırım