ah tutar mı diyenler okusun.... sır kapısı gibi.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ally
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yarın ne olacağımız belli değill..
O yüzden ne demişler...Büyük lokma ye ama büyük söz konuşma diye...
İnş.arkadaşın için herşey yoluna girer yine ski düzenini kurar..

Arkadaşlar dün yaşadığım bir olay beni çok etkiledi burada sizlerle paylaşmak istedim. Hani bazen burada başlıklar açılıyor ya ah tutar mı adalet yerini bulur mu diye işte mazlumun ahının çıktığı örnek bir olay.... Benim mah.den bir kız arkadaşım vardı çokda severdim yediğimiz içtiğimiz birdir... Ama arkadaşım çok hırslıydı ve kendini övmeyi severdi oldum olası.... Birde subayla evlenme takıntısı vardı kendisinin istediği oldu ve astsubay sevgilisiyle evlendi ama çocuğu tongaya düşürdü birazda... Neyse evlendikten sonra birde ikiz çocukları oldu kız o kadar değişti ki konuşmasından yürüyüşüne kadar bizi beğenmez oldu hatta öz kardeşini bile üstelik hava atmak için attığı yalanlarda cabası... Eşi doğuda görev yapıyordu ve doğuyu hep aşağılardı kendiside doğulu olduğu halde..Birde İzmirde büyüdüğü için kendini İzmirliyim diye tanıtırdı herkese neyse bu arkadaşın kardeşi kalmaya ablasına gidiyo kız diyo ki abla buraya geldim geleli çaya doymuyorum ablasıda diyoki doymazsın tabi çay bedava su bedava :1shok: neyse bu orda iyice zıvanadan çıkıyo eşinin arkadaşı namaz kılıyo diye herkese şaşırarak anlatıyo ve dalga geçiyo( bu arkadaş evlenmeden önce cuma günleri Yasin okurdu) hatta kardeşi namaz kılarken kalk kız diye vuruyo :1shok: ve daha neler neler... neyse sonra bu kardeşini sepetliyo kayınvalidem gelcek diye kızın tam gideceği gün eniştesi erken geliyo ve diyoki beni işten attılar :1shok: üstelik sebebide belli değil kız o kadar gururluki kardeşinin yanında bile ağlamıyo gözleri dolduğu halde ve bunu duyduğundada ilk cümlesi şu olmuş "Allahım nasıl olur ne namaz bilirim ne kuran bilirim kıyafetinde en açığını giyinirim " hala daha dersini almamış ve şimdi o bedava çayımı içiyosun dediği kardeşine muhtaç iki çocukla baba evine döndü... Çok şaşkınım çokk ne oldum değil ne olcam demeli gerçektende...

Ben hep diyorum zaten Allahın adaleti var ve insanlara bazen böyle tokat gibi çarpar. Bana yapılan haksızlıklara üzülüyorum ama kızmıyorum çünkü ben yapamasamda Allah hakkımı korur.:Saruboceq: Ve kesinlikle büyükte konuşmam çünkü büyük konuştuğum herşey başıma gelir.:tomato:

Bu tür insanlari oldum olasi anlayamamisimdir....:delphin:

En kötüsüde Allah C.C. cezalarini verdigi halde anlamiyorlar...yazik cok yazik:kahve:

canım anlayamadıgım ..
benimesimde astsubay
ne gibi bir gerekceyle ordu dan atılmıs ki anlamadım??
sen artık bundan sonra gelme demezlerki..
esi kötü büseyler yapmıs sanırsam..
arkadasında cok iyi esmis terketmis adamı
ben olsam kocam ordudan ihrac edilse
onu bırakmam
köyde ciftcilik yaparız yine ayrılmam kocisimden

canım anlayamadıgım ..
benimesimde astsubay
onu bırakmam

bencede eşini bırakmamlıydı tam olarak olayları bilmiyoruz ben olsamda bırakmam

canım anlayamadıgım ..
benimesimde astsubay
onu bırakmam

canım ben anlatamadım kusura bakma... baba evine döndü yazmışım evet döndü ama eşi ve çocuklarıyla bi süre evde bi süre kaynanasında kalıyolarmış neden atıldığını bende bilmiyorum ne yapmış olabilir anlamadım ama kızın kardeşi diğer ortak bi arkadaşımıza anlatmış kardeşi olayı duyan kişide böyle şeyleri pek aklında tutamaz ne olabilir sebep bende merak ediyorum bi kere uyarı almış daha öncedende kardeşine de yemin ettirmiş herkese kendi istifa etti diyolarmış...

bide lojmanda kalıyolarmış bir gün bile müsade etmemişler toplanmak için hemen boşlaltıp çıkın demişler :uhm:

Arkadasini gorursen eger benim icin bir soz soyle ona .Kendini Buyuk gormek biz kullara deyil sadece Allah'a mahsusdur!!!Bu kadar kisiye buyukluk taslamis ve sonra o kisilere muhtac duruma gelmis eeeee nerrde kaldi onun buyuklugu:))))) Iste Allah adami boyle ters kepcede getirmesini bilir .Umarim arkadasiniz bundan kendine ders cikartmistir.Yani cok guzel bir sozdur Keser doner sap doner gun gelir hesap doner.

ne edersen kendine, edersin kendi kendine...önemli olan acaba o kişi bu olaydan bir ders aldımı ...

Arkadasini gorursen eger benim icin bir soz soyle ona .Kendini Buyuk gormek biz kullara deyil sadece Allah'a mahsusdur!!!Bu kadar kisiye buyukluk taslamis ve sonra o kisilere muhtac duruma gelmis eeeee nerrde kaldi onun buyuklugu:))))) Iste Allah adami boyle ters kepcede getirmesini bilir .Umarim arkadasiniz bundan kendine ders cikartmistir.Yani cok guzel bir sozdur Keser doner sap doner gun gelir hesap doner.

ben uzun zamandır görmüyorum ama görenler hala ders almamış diyolar zaten o çokbilmişlik onda hep vardı bende değişeceğini pek sanmıyorum ama inş. anlar hatasını... birde eşi için belediyeye gircek diyomuş herkese subaylıktan atılan belediyeye girebilir miki :uhm:

allah yardımcısı olsun yinede
ben allahın öbür dünyaya pek bir şey bırakmadığına inanırım.
bu dünyada yaptıklarımızı yine bu dünyada çekeceğimizi düşünüyorum.kalp kırmamaya ve kimseyi küçümsememeye çalışırım

sen dinimizle dalga geçip olmadık işler yaparsan Allah tepe taklak eder insanı. yinede çocuklar için üzüldüm.

allah yardımcısı olsun yinede
ben allahın öbür dünyaya pek bir şey bırakmadığına inanırım.
bu dünyada yaptıklarımızı yine bu dünyada çekeceğimizi düşünüyorum.kalp kırmamaya ve kimseyi küçümsememeye çalışırım

bu dünyada çekmeyi tercih ederim ben şahsen öbür tarafta çekmektense ama Allah kimseye çektirmesin tabii. bende kimseyi küçümsemememeye çalışırım böyle bir hakkımda yok zaten...

Kendine yapılmasını istemediğin şeyi
bir başkasına yapmıyacaksın.
Ne imiş ne duruma düşmüş.Bence
çok büyük konuşmuş.

Back
X