ahın tutarsa çok pis tutar gibime geliyor![]()
İnşallah canım İnşallah o günü görmeyi o kadar istiyorumki İnşallah da görürüm onun bana yaptıklarını ve bana yaşattıklarını yukarda YÜCE RABBİM biliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahın tutarsa çok pis tutar gibime geliyor![]()
kabardinka canım ben bile okurken adamlara beddua ettim senin etmen çok normal ama bir de iyi yanından bak en azından yolun başında daha evlenmeden bunlar olmuş ya kucağında çocukla sana aynın ı yapsa boşanalım defol git deseydi ne olurdu bence Allahın sevgili kuluymuşsun bu adamdan kurtulmuşsun Allah korumuş seni acın biraz dinince sen de anlayacaksın nankör insandan kimseye hayır gelmez
evet ah tutar......... bir haftadır kocama kızmıştım; içimden benim yüzüm gülmeden seninki gülmesin dedim zavallı bugün gelip hayır yap dağıtalım bir haftadır işim rast gitmiyor dedi.bilmiyor ki sen kulu sevindirmezsen Allah da seni sevindirmez
hemde öyle bir tutarki birçok örnek var ama anlatsam çok uzun olacak en kısa olanını anlatayım..eşimle nişanlıydık o zaman ev alacaktık. baktım ablası buna bi araba göstermiş ailecek al diye tutturmuşlar.bu da arabayı almış benim haberim yok aradı beni söyledi..bende neye ugradıgımı şaşırdımkavga ettik telefonda sanane seni ilgilendirmez dedi bende inşallah çok pişman olursun hayır getirmez ailem baskı yapıyo ben evlenmek için bi 3 sene daha bekleyemem dedim biz uzun süre görüşmedik çok agladım ayrıldık bitti dedim.neyse bu arabayı ablasının arkadaşından almış vekaletle.sattı sonra düğün zamanı geldi düğünüme 3 gün kala beni aradı polisler geldi aldılar beni davetiyeleri iptal edin diye...meğer dolandırılmış...arabanın ilk sahibi arabayı kapattırmış sattıgı kişide yolda giderken polis durdurup arabayı kapatınca bunu mahkemeye vermişler... suçu yok ona satan kişi dolandırmış onu...içeri girmesin düğün zamanı rezillik olmasın diye hem arabası gitti hemde avukata araba parasını ödedi...sıkıntısını bende çektim..3 sene oldu evleneli bunu dolandıran görümcemin arkadaşı olan adam hala parayı ödemedi...ve bu konu açılınca bunu ona hatırlattım.birdahada at etmem kolay kolay hemen tutuyor
![]()
çok anlamlı bir söz söylemişsin.ya da şöyle diyelim kulunu üzersen Allah da seni üzer.Mevlana hazretlerinin çok sevdiğim bir sözü ; ya kırdıgın kalbi Allah ve melekleri seviyorsa, işte bunu bilseydin, ödün kopardı...kıramazdın gibi
kaynanamda birkaç kez duş alırken gidip vanayı kapatıyorlardı su kesildi diyorlardı bunun üzerine eşimle tartıştık beni savunmadı konuyu saptırıp başka yerlere çektiler biz büyük bi kavga etmiştik bende o gün ah ettim para için yapıyorlarsa bunu allah layıgını versin onlara.beni hatırlatsın dedim.çok geçmedi su borusu patlamış bir fatura gelmiş bir çile bir eziyet su basmış apartmanı..canım yandıgı zamanlarda ''allah aynısını onada yaşatsın beni hatırlatsın.ya kulagımla duyayım ya gözümle göreyim ''derim
hakliysan ve iyi niyetli bir insansan ahin sonuna kadar tutuyor..ah etmesen bile acisi cikiyor.merak etme.
inşallah kardeşim.ben herkese karsı iyi niyetli oldum.hepte nankörlük gördüm.ben bu adamı öyle çok sevdim ki.anlatamam sana hiç bişe açıklayamaz sevgimi.
BİR SEVGİLİDEN EVLAT YETİŞTİRDİM, ASKERE GÖNDERDİM, ŞİMDİ DE EVLENDİRİYORUM, nasıl bir acı biliyor musun?o başka kollarda-ve kalbinde başka biri...yuvasını kuruyor benden çaldıgı hayallerle.
ben de toparlanmaya çalışıyorum işte.tutunmaya çalışıyorum hayata kıyısından köşesinden. bak şuanda sana bunları yazarken ağlıyorum, bugun hiç ağlamamıştım ,duygulandım yine çoook. özlemek istemiyorum artık onu, nefret etmek bile yordu beni.evet nefret ediyorum ondan hem de çoooook ediyorum.beni yapayalnız bıraktıgı için sattıgı için sırtımdan vurdugu için, benle beraber ailemi de üzdüğü için. ve arkasına bakıp kırdıgı kalpleri görmediği için.hakkını helal et demediği için, ben şimdi ölsem cenazeme bile gelmeyecek kadar baska taraflara kapılmıs durumda.gelmesin de zaten.oysa ben onu hiç yalnız bırakmamıstım....
ben de diyorum zaten ben ne yaşadıysam onlardan yana Allah 100 katını yaşatsın Rabbim.benim annem ağladıysa onun ki de ağlasın.benim babamın üzülüyo şimdi bana kızımla oynadılar bıraktılar diye, adamcagızın yeni haberi oldu daha çocuktan olanlardan. çok doldum geçenlerde baba dedim senle konusmak istiyorum. tabi size anlattgıım kadar ayrıntılı anlatmadım babama zavallım. daldı gitti derinlere, boşver dedi...böyle bilmem ne çocukları çok etrafta falan. amaaa o içindeki onurlu acıyı hissettim.26 yıllık babacagızımı tanımazmıyım. onun babası da yansın.kimsenin evladı ucuz değildir.
Hiç Bir Canlı Ettiğini Bulmadan, Bu Dünyaya Gözlerini Kapatmayacaktır..
canım benim ne olur üzme kendini ama ağlayarak içindeki zehiri boşalt o zehirin içinde kalması daha kötü olur ve bir kadının gözyaşı onu ağlatana ALLAH katında bir beddua niteliğindedir.