Ah tutar mı?

3 yıl oldu eski niaşanlıma nişanın atılmasına sebep olanlara ah edeli hergün ediyorum zaten daha birşey olduğu yok ama sabırla ve bıkmadan bekliyorum elbet bir gün duyacağım.bende

inşallah ... belki de çoktan olmuştur da duymuşsundur arkadaşım ...çok zaman olmuş çünkü...

İnsanın en büyük savası kendıyle olanıdır.. Hep aklını yormak, dusunmek, kafanda sureklı onunla tartısmak ve ısın ıcınden cıkamamak.. Ilk zamanlar kendımı sucladım hep ama soylenenler apacık bahaneydı. Inanamıyorum nasıl degısır bır ınsan bır anda.. elımde degıl ah etmeyeyım, beddua etmeyeyım dedıkce ıster ıstemez onun pısanlıgı ıcın hep aynı cumlelerı tekrarlyorum..Burada yazılanları okudukca bırılerının ahı tutmus olsun dıyorum, gun gelır bız de gulerız..

innnşallah ... !

Canim benim tam 3 hafta senin yaşadığının aynisi yasadim berbat bi haldeyim ama bızım rabbimiz var ona sigin ve ona havale et allah alim ve hakimdir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ah çıkar mı?
ben biriyle beraberdim, evliik vaadetmişti bana, çok seviyordum. ne dediyse inandım, aileme anlattım tanıştıracam umreden gelsinler evlenicez dedi inandım, işyeri açıcam sıkıntıdayım para ver dedi arabamı satıp para verdim. sonra ayrıldık, çok ilgisizdi bende çok üzülüyordum böyle olmaz dedim o da olmazsa git dedi, gittim ama mecburen gittim, paramı 3 ay sonra verecegini söyledi eyvallah dedim ama hala bir umut bekliyorum, 3 ay sonra mesaj attı seni çok özledim hiçbirşey yolunda gitmiyor lütfen gel diye, koştum gittim, herşey çok güzel tabi neyse aradan 15 gün geçti aramadı sormadı, sonra sosya medyada bir fotoğraf, sözlenmiş.

ah çıkar mı?
ben biriyle beraberdim, evliik vaadetmişti bana, çok seviyordum. ne dediyse inandım, aileme anlattım tanıştıracam umreden gelsinler evlenicez dedi inandım, işyeri açıcam sıkıntıdayım para ver dedi arabamı satıp para verdim. sonra ayrıldık, çok ilgisizdi bende çok üzülüyordum böyle olmaz dedim o da olmazsa git dedi, gittim ama mecburen gittim, paramı 3 ay sonra verecegini söyledi eyvallah dedim ama hala bir umut bekliyorum, 3 ay sonra mesaj attı seni çok özledim hiçbirşey yolunda gitmiyor lütfen gel diye, koştum gittim, herşey çok güzel tabi neyse aradan 15 gün geçti aramadı sormadı, sonra sosya medyada bir fotoğraf, sözlenmiş.
Alamadınız değil mi paranızı çok yakın bir arkadaşımın başına geldi aynısı kızın bir ton parasını aldı ödeyecem ödeyecem dedi şerefsiz şimdi arayıp sormuyor bile ve o da evlenmiş hazmetmek çok zor inşallah ahlar tutar allah o paraları onlara yedirmesin

Alamadınız değil mi paranızı çok yakın bir arkadaşımın başına geldi aynısı kızın bir ton parasını aldı ödeyecem ödeyecem dedi şerefsiz şimdi arayıp sormuyor bile ve o da evlenmiş hazmetmek çok zor inşallah ahlar tutar allah o paraları onlara yedirmesin
devamı var, hesabını sordum nasıl yaparsın madem sözlenecektin neden tekrar bana umut verdin diye, ağlayarak yemin etti zorla oldu diye, istemiyorum zaten filan, sonra beni aramaya bana halinden yakınmaya devam etti tabi ben para için mesaj attıkça oluyor bu, yine kandırdı beni yok senden başka kimsem yok sen olmasan bilmem ne diye, bir kısmını ödedi bu süreçte sonra sözü attım dedi, ama sürekli ağlanıyor görseniz, işsizim beş parasızım ben de üzülüyorum tabi ona sormadan eski patronunu aradım barışsınlar tekrar orda çalışsın diye adam bana dedi ki evlenmek üzere o size ne artık ondan sonra beni dolandırdı ben onunla çalışmam diye, ben de ona hiçbirşey demeden nişanlısına ulaşıp herşeyi anlattım fakat ona inandı o ise beni öldürmekle tehdit etti o kadar pisleşti ki anlatamam evlendiler nitekim. hayatımı mahvetti paramın da hala bir kısmını ödemedi, allahından bulsun allaha havale ettim inşallah rabbim bırakmaz yanına

hazmetmek çok ama çok zor insan ne kadar önüne bakmaya çalışsa da yıkılıyor, para bir noktaya kadar evet ama çalınan umutlar, hayaller, insanın içini paramparça edip hayatına devam edenler? üzerine konuşmak bile yersiz aslında herşeyi hakkıyla bilen rabbin yok mu? ona bırak işte, demiyor mu? sakın alahı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma, o onları gözlerinin dehşetle bakakalacagı bir güne erteliyor diye? ama insanız işte görmek istiyoruz, halbuki karşımda lime lime etseler içimdeki ateş sönecek mi hayır..

Back
X