• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah tutar mı ?

bizimde komşumuz öyle olmuştu adam bizim hakkımız olan yere balkonunu uzattı ve bütün yasal işlemini parayla halletti babam epilepsi hastası onun yüzünden kaç kere hasta oldu ve o an o kadar anlatılamaz ki allah kimsenin başına vermesin babam hasta olurken direk onlara koştum yardım edin diye gelmediler bile o gün o kadar beddua ettim ki toprakla yaptığınız suyla yıkılsın die ve adam bi tır şirketinde genel müdür gibi birşeydi şu an borç paçadan akıyo icralık herşey ve önüne geleni dolandırdı zengin hayatı sürerlerken şu an rezilleri oynuyorlar yüreğinle edilen beddua mutlaka kabul olur çünkü o gün çok içim yanmıştı sadece çocuklarından çıkmasın beddua çocuklar olunca mesele asla dayanamam çünkü onların hiç bir suçu yok eden bulur yapan çeker kim kimin yüreğini yakıyorsa karşılığını bulur ki bulsunlarda

ah tutar canım Allah bu dünyada haksıza cezasını veriyor diğer dünyaya bırakmıyor :50:gördüğüm duyduğum olaylar çok oldu.bende şimdi birine ah ettim canımı çok yaktı Allahım yanına bırakma dedim bakalım tutacak mı zaman gösterecek

ben hiç görmedim "ah" denen şeyin tuttuğunu
nasıl bişey o :37:

konuyu açan arkadaşın bedduası da çok şekermiş ama =)
"her sarıldığın insan da beni hatırla" seni hatırlar mı bilmem ama sarılırken ne tarz bir duygu içerisinde olacağını sana söyleyebilirim :17:

nasıl ???..........

ah etmemek iyidir.zaten ALLAH herşeyi bilir görür.yaşananlar yaşanmıslar yaşanacaklar kader olup ve sabır ile imtihan edildiğimizi unutmayarak devam etmek gerek.tabi bilerekte birşey yapılmaz.

herkes gibi benimde çok üzüldüğüm zamanlar oldu ama hiç bir zaman ah veya beddua etmedim bir söz duymuştum bedduaya sormuşlar nereye gidiyorsun diye çıktığım yere geri dönüyorum demiş. Belki şimdi değil ama ilerde tekrar başımıza gelebilir. Bu durumlarda sadece allahımdan kendim için yardım diledim çabuk toparlanmak için. Ve daha çabuk iyileştim. Fakat bir arkadaşımın ahına şahit olmuştum.Erkek arkadaşı kendine o kadar çok güveniyordu ki (yakışıklılığına) herkesi küçük görüyordu aşağılıyordu.Arkadaşımı da çok üzdü iftiralar attı,ayrıldılar. Kız o kadar çok üzüldü ki çok geçmeden çocuğun kaza geçirdiğini duyduk ölümden döndü iş yerinde yüzüne ağır demir parçası çarpmış bütün kemikleri kırıldı burnu içeri göçtü. O çok güvendiği yakışıklılığı bir anda kalmadı şuan tanıncak halde değil.

ah ettiğim biri var ve bulacak cezasını ilahi adalet işte..6 yıl sonra başım açık diye terk etti beni..oysa baştan seni böyle seviyorum kabul ediyorum demişti...şimdi görüyorum nette takıldığı kızları ve canım acıyor resmen..
biz ah etmesekte Allah verecek cezasını ama gönül işte razı olmuyor susmaya..
kızlar yinede ah ederken başkasının canını yakmasın deyin..kim bilir bizde başka bir kızın ahını almışızdır bilmeden istemeden..başka kızların canı yansın istemiyorum benim çok yandı çünkü..ben sadece ömrü boyunca bir daha sevme sevilme duygusunu yaşamasın istiyorum..çünkü ben çok sevdim..ömrü boyunca yeter ona.. onun dışında Allah ne dileği varsa kabul etsin

ahetmek tabi kim iyi değil ama canımız çok yandığında tutabiliyo ne yazıkki

ah ettiğim biri var ve bulacak cezasını ilahi adalet işte..6 yıl sonra başım açık diye terk etti beni..oysa baştan seni böyle seviyorum kabul ediyorum demişti...şimdi görüyorum nette takıldığı kızları ve canım acıyor resmen..
biz ah etmesekte Allah verecek cezasını ama gönül işte razı olmuyor susmaya..
kızlar yinede ah ederken başkasının canını yakmasın deyin..kim bilir bizde başka bir kızın ahını almışızdır bilmeden istemeden..başka kızların canı yansın istemiyorum benim çok yandı çünkü..ben sadece ömrü boyunca bir daha sevme sevilme duygusunu yaşamasın istiyorum..çünkü ben çok sevdim..ömrü boyunca yeter ona.. onun dışında Allah ne dileği varsa kabul etsin

aynı kaderi paylaşmışız seninle.........

Son düzenleme:
Temiz kalple üzülür de kırmamak icin susar yüreğini daglarsan ahin tutar.. Yani direk ah etmesen de Allah sana acı çektirin o insanın cezasını senin görüp duyabileceğin sekilde verir.. Benim hep oldu.. Allah korkusundan cevap vermeyip ezilip üzülür yalniz kalınca ağladığım her olayın sebebi insanı oyle hallere düşürdü ki Allah nerdeyse acıyip elinden tuttum o insanların.. Sayısız ornek oldu hayatımda..

Allah'ım günah yazmasın ama benimki tutmadı. yıllarca gözüm yaşlı ah ettiğim adam mutlu mesut bu ay sonunda evleniyor. ne diyim ki

Son düzenleme:
Back
X