• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah tutar mı ?

Evet bende nisanliydim,
Anlatsam roman olur.. Hicte anlatmaya degmez oldugunu dusunuyorum suan,
Bu arada beddua doner dolasir seni bulur lafida dogru olabilir
bir kere bana ettigin beddualar kardesinde ciksin demisti.
Ve benim kardesimin basparmagi kirildi bir kac ay once ameliat oldu :37:
Bu durum beni dusundurmedi degil..

hmm anladım canım..
hepimiz kötü seyler yasamısız anlasılan.
artık bundan sonra güzel günler görürüz insallah.

Evet bende nisanliydim,
Anlatsam roman olur.. Hicte anlatmaya degmez oldugunu dusunuyorum suan,
Bu arada beddua doner dolasir seni bulur lafida dogru olabilir
bir kere bana ettigin beddualar kardesinde ciksin demisti.
Ve benim kardesimin basparmagi kirildi bir kac ay once ameliat oldu :37:
Bu durum beni dusundurmedi degil..

özür diliyerek söylüyorum İTİN DUASI KABUL OLSA GÖKDEN LAVAŞ YAGARDI DERLER :1: sanmıyorum o pisliklerin bedduası tutsn . ben kaçar kızlar ii gclr

bence de canım birbirimizin hakkında da bol bol dua edelim.
Allah kabul eder insallah.
artık her zaman sizler içinde dua ediyorum kızlar sizde beni unutmayın.
:31:

Dualarda bulusalim insallah,
Allah hem gonlumuze hemde gozumuze gore bir es nasip etsin insallah.
Oyle bir es olsunki, iyiki onlarla olmamis diye kina yakalim kinamizda :16:

aynen öyle ben keşke demicem ama o bigun dicek eminim buna ama inanın kızlar pişman oldugunu gelip yüzüme sölesin bile istemiyorum bıktım ondan yüüzünü görmek dahi istemiyorm

Aynen, yuzume demesede olur, demezde zaten. O kadar aci cektigi halde bir kere bile aramadi..
Allah pismanlikla sinasin..

kızlar ben bu ah etme beddua olayına karşı biriyim çünkü ettiğin beddua döner dolaşır seni bulur diye düşünürüm ama hayatım da ilk kez beddua ettim onu da şöle anlatayım benim 77 yaşında felç geçiren bir dedem var tonton dedem ne yazıkki felçli olduğu için ne konuşabiliyor ne yürüyebiliyor ne de yemek yiyebiliyor mama ile besleyip bez bağlıyoruz 5 senedir felçli neyse bir gün dedemin öz ablası geldi oturuyorduk neyse çay çorba içildi sonra kalktı giderken kardeşim ölsede gelip durmasam dedi bende çok sinirlendim o anı inannın anlatamam ağzıma ne gelirse saydım en dediğim şeyde şuydu dilerim allahdan senin de başına gelsin çoluğunda çoçuğünda çıksın dedim aynı gün akşam almanyadan gelen oğl vardı bunu kezzapla yakmışlar sonra almanyadaki kızı mide kanseri oldu diğer kızıda kanser oldu bir diğer kızı da evini müteahhite verdi ve evi yapılmıyo o da evinden oldu allahın sopası yok insan özkardeşini bırak düşmanı için demez ölsün diye allahın verdiği can neyse kızlar anlatırken bile o anı yaşadım haklıysan tutuyor ama yinede etmemek lazım

Dualarda bulusalim insallah,
Allah hem gonlumuze hemde gozumuze gore bir es nasip etsin insallah.
Oyle bir es olsunki, iyiki onlarla olmamis diye kina yakalim kinamizda :16:

Aynen, yuzume demesede olur, demezde zaten. O kadar aci cektigi halde bir kere bile aramadi..
Allah pismanlikla sinasin..

​amin inşallah canım..pek umudum yok ama insallah birgün dogru insanla karsılasırız.

kızlar ben bu ah etme beddua olayına karşı biriyim çünkü ettiğin beddua döner dolaşır seni bulur diye düşünürüm ama hayatım da ilk kez beddua ettim onu da şöle anlatayım benim 77 yaşında felç geçiren bir dedem var tonton dedem ne yazıkki felçli olduğu için ne konuşabiliyor ne yürüyebiliyor ne de yemek yiyebiliyor mama ile besleyip bez bağlıyoruz 5 senedir felçli neyse bir gün dedemin öz ablası geldi oturuyorduk neyse çay çorba içildi sonra kalktı giderken kardeşim ölsede gelip durmasam dedi bende çok sinirlendim o anı inannın anlatamam ağzıma ne gelirse saydım en dediğim şeyde şuydu dilerim allahdan senin de başına gelsin çoluğunda çoçuğünda çıksın dedim aynı gün akşam almanyadan gelen oğl vardı bunu kezzapla yakmışlar sonra almanyadaki kızı mide kanseri oldu diğer kızıda kanser oldu bir diğer kızı da evini müteahhite verdi ve evi yapılmıyo o da evinden oldu allahın sopası yok insan özkardeşini bırak düşmanı için demez ölsün diye allahın verdiği can neyse kızlar anlatırken bile o anı yaşadım haklıysan tutuyor ama yinede etmemek lazım

aslinda bazi seylerde kaderdir,
bir insanin ne zaman olecegi zaten yazilidir, bunu hic birsey degistirmez, en fazla dua ile belki seklini degistirirsin..
Nasip belkide kisiligimizin olgunlasmasi icin bunlari yasamamiz gerekiyordu..
Keske yanina yanginda dinsede, onlar icinde mutluluk dileyebilsek..

haklısın canım beddua kötüdür ama insanın canı tarif edilmez bir şekilde yanınca agızdan cıkıyor bazı seyler.
ki zaten eger haksızsan dönüp dolasıp seni bulur beddua.
ama bile bile hayallerinle hayatınla oynayanlar için bir haksızlık söz konusu olmaz heralde.

kızlar böyle birsey hiç basınıza geldimi..
birini çok sevdiniz canınızı vercek kadar ama hayatınızı mahfedip gitti yada ayrıldınız.
dünyanızı altüst etti canınızı çok yaktı.

Size yaptıklarının cezasını ceker mi
ya da hiç öyle bir olaya şahit oldunuz mu ???????...............

Tek bir bedduam var,
Sarıldığın her insanda beni hatırla !

yeter ki senin canını çok yakmış olsun kalbinde temizse hiç merak etme canım ah etmesende illa ki çeker ...:41:

bedduaya demişler nereye..sahibimin yanına demiş..

bu nedenle bence Allaha havale etmek mantıklı canın yandıysa... eğer çok yandıysa bunu demeye bile gerek yok..bir şekilde eden buluyor zaten yaptıklarını belki 5 gün belki 5ay belkide 5yıl..

Yazmaya bile utanıyorum aslında ama kısa kısa yazacagım. Eger yureginizi cok kirdilarsa tutuyor.
Patronum beni haksiz yere azarlayip duruyordu, bir gun cok kirildim ilendim. Evlerine hirsiz girdi altinlari gitti
Babam kanserken kaynanam cok cirkin seyler yapti, kardesi simdi kanser
Esim beni kirdi cok kez, her seferinde ya kolu tutmuyor ya hastanelik oluyor
Canimi verdigim dostum dedigim insan arkamdan bicakladi resmen, simdi bir tane insan kalmadi etrafinda
Benimle dertlerimle alay eden insanlar beterini yasiyorlar

Aslinda hic istemiyorum ah etmeyi ama o an o kadar kiriliyorum ki tutamiyorum kendimi. Insallah dedikleri gibi donp gelmez. Bir hadiste peygamberimiz soylemis, masumun kalbino kirmaktan kork diye. Ben inaniyorum buna.

Son düzenleme:
Yazmaya bile utanıyorum aslında ama kısa kısa yazacagım. Eger yureginizi cok kirdilarsa tutuyor.
Patronum beni haksiz yere azarlayip duruyordu, bir gun cok kirildim ilendim. Evlerine hirsiz girdi altinlari gitti
Babam kanserken kaynanam cok cirkin seyler yapti, kardesi simdi kanser
Esim beni kirdi cok kez, her seferinde ya kolu tutmuyor ya hastanelik oluyor
Canimi verdigim dostum dedigim insan arkamdan bicakladi resmen, simdi bir tane insan kalmadi etrafinda
Benimle dertlerimle alay eden insanlar beterini yasiyorlar

Aslinda hic istemiyorum ah etmeyi ama o an o kadar kiriliyorum ki tutamiyorum kendimi. Insallah dedikleri gibi donp gelmez. Bir hadiste peygamberimiz soylemis, masumun kalbino kirmaktan kork diye. Ben inaniyorum buna.[/QUOTE
Allah yardımcın olsun canım.Eğer gercekten sana haksızlık yapmıslarsa bedduanın dönüp sana gelecegini düşünmüyorum ben ki zaten de öyleymiş.
Kötülük yapanı Allah'a havale etmek zaten en iyisi.
Biz birsey yapamayız ama o görüyor ve onun herseye gücü yeter.
Can yakanlarında birgün canı yanıyor işte.
seninde örnek verdigin gibi..tesekkürler

Allah belanı versin dediğim biri, ertesi gün kaza yaptı, hala kötürüm.. 4-5 sene oluyor.
Kendimi suçlamamaya çalışıyorum..
Bilemiyorum etkisi var mıdır yok mudur.
Çocuk bana ağır bir iftira atmıştı, içim acımıştı, belki benim ahımdan dolayıdır belki de başına gelesi vardır, bilmiyorum.

Allah belanı versin dediğim biri, ertesi gün kaza yaptı, hala kötürüm.. 4-5 sene oluyor.
Kendimi suçlamamaya çalışıyorum..
Bilemiyorum etkisi var mıdır yok mudur.
Çocuk bana ağır bir iftira atmıştı, içim acımıştı, belki benim ahımdan dolayıdır belki de başına gelesi vardır, bilmiyorum.
:53::53: :53::53:yaaaaa

Kızlar kimsenin ahı kimsede kalmaz bu bir gerçek Allahın sonsuz adaleti var. Dilinizle beddua etmeyi bırakın. Siz beddua edip kendinizi de haksız konuma düşürmeyin. Siz susun kalbiniz konuşsun. Rabbim onun sesini de duyuyor elbet!
Ah kızlar ah ne demişler sevdaluk güzel şey ama; edecesin bilenle :)

Benim eskiden sevgilim dedigim ve hayatimda ondan baska kimseyle olmam dedigim adam beni cok serefsizce aldatti kizla bunu resmen yakaladim :53: O zaman o kadar cok uzulmustumki aglayamadim bile sadece sok olmustum.. Ne beddua ettim ne baska bisey. hayatima devam ettim universiteyi bitirdim, simdiki esimle tanistim ve evlendim :)

O olaydan 6 sene sonra yani gecen sene bu insanin ablasiyla karsilastim ve oturduk eskileri konustuk kiz kiza. Nedense kardesini bahsetme geregi duydu bana. Yillardir yaninda bir kiz goremiyoruz resmen kismeti kapali filan dedi. icimden gulesim geldi ee iste etme bulma dunyasi.. Ben ona 2 senemi verdim ve hic hak etmedigim bir sekilde aldatildim. O zaman o benim arkamdan guluyormus boynuzu yedim diye, simdi ise ben onun arkasindan kahkaha atiyorum.. Allah esimi basimdan ayirmasin iyiki onunla olmamista kocamla evlenmisim :nazar:

ah tutar tabiki ama böyle siz kin tutarak değil. Allaha havale ederek olur böyle şeyler. Beddua etmek size yakışmaz, biri gelir biri gider içinizi fesatlıkla doldurmayın.

eğer canın çok yandığı bi anda ah ediyosan tutuyo çok içten ediyosun çünkü.. ben ah etmiyorum beni üzüp hayallerimi çalanları Rabbime havale ediyorum. Allah bildiği gibi yapsın..

ben beddua etmedim
çok kırıldım çok üzüldüm allaha havale ettim sustum içim bin parça oldu da beddua etmedim

ahım tuttu ama
çok kötü hemde

ilahi adelet işte
bu kadarını böyle kısa sürede beklemiyordum
dondum kaldım resmen
bişi diyemedim

siz siz olun sakın kimseye haksız yere acı çektirmeyin
ah eder

ki tutar zaten
tutuyorda

kesinlikle tutuyor. bundan 3 sene önce üniversiteden biriyle çıkıyordum üç kez ayrıldı ve tekrar barıştık diyebilirim benimde cahilliğime denk geldi aslında. sonradan öğrendimki aslında başka bir sevgilisi varmış ve benimle sadece zaman geçirmiş. aynı şehirde olmadığımız için dikkatimi çeken dahi bir şey olmamıştı. en son ayrıldığımızda ve olanları öğrendiğimde beddua etmiştim canım çok yanmıştı ah etmiştim. bi daha haber almadım ondan. aradan bir kaç ay geçtikten sonra beddua etmenin kötü olduğunu düşünerek tövbe ettim o günden beri kimseye asla beddua etmedim. ancak öğrendimki sonradan ben bedduamı geri almak istediğimden bir kaç hafta sonra trafik kazası geçirmiş uçurumdan yuvarlanmış ve yanındaki arkadaşı ölmüş kendisine hiç bişey olmamış ama psikolojisi çok bozulmuş. hatta bugünlerde de haberini aldım geceleri uyuyamıyormuş 3 harfliler gördüğünü söylüyormuş. hayatında kimse yokmuş ve gördüğü herkese sarıyormuş ve beni soruyormuş ortak arkadaşımıza hala görüşüp görüşmediğimizi :36:

Back
X