Ah yalan dünya bi gül yüzüme ne olur artık :'(

Rabbim şifa versin allah kimseyi saglikla imtihan etmesin.herkesin bi imtihani var buda sizin imtihaniniz.sabredip sukredeceksiniz allahin her isinde elbet bi hayir vardir.hic bi guzellik kolay elde edilmez.gunesli gunlere az kaldi

Çok geçmiş olsun ..Rabbim şifa versin cnmm

Allah yar ve yardımcınız olsun

rabbim şifa versin

Allah şifa versin bebeğinize

Kuzum benimmm çok çok çok geçmiş olsun bebeğinizi rabbim şifalar nasip etsin sizlere de güç kuvvet versin inşallah

Rabbim şifa versin allah kimseyi saglikla imtihan etmesin.herkesin bi imtihani var buda sizin imtihaniniz.sabredip sukredeceksiniz allahin her isinde elbet bi hayir vardir.hic bi guzellik kolay elde edilmez.gunesli gunlere az kaldi

Çok geçmiş olsun ..Rabbim şifa versin cnmm

Allah tez vakitte şifa versin
İnsallah Allah razi olsun hepinizden

Çok geçmiş olsun benim bebeğimde de yumuşak damak yarığı vardı. 9 aylıktı ameliyat olduğunda o gün o kapıda beklerken ömrümün yarısı gitti hele çıktığı anki hali hiç gözümün önünden gitmiyor. sizi o kadar ii anlıyorum ki.

Durumunuza cok cok uzuldum. Allah sabir versin ve yardimciniz olsun. Eski konulariniza baktim esinizle de baya problemleriniz varmis Allah onu da islah etsin .

Allah size güç kuvvet, evladınıza şifa versin inşallah.
İmtihan dünyası, en zoru da evlatla olanı..
Allahım sabrınızı arttırsın kazananlardan olun inşallah.
Tez vakitte...

Allah sabır versin
Çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

Rabbim tez zamanda acil şifalar versin inşallah minik oğlunuza.çok üzüldüm bebeklerimiz hiç hasta olmasa keşke..Allahım sizede dayanma gücü versin.

Durumunuza cok cok uzuldum. Allah sabir versin ve yardimciniz olsun. Eski konulariniza baktim esinizle de baya problemleriniz varmis Allah onu da islah etsin .
Evet malesef ama artik umrumda degil sadece oglum iyi olsun yeter ben bu hayata bile raziyim yavrum iyilessin baska bisey istemiyorum

Allah size güç kuvvet, evladınıza şifa versin inşallah.
İmtihan dünyası, en zoru da evlatla olanı..
Allahım sabrınızı arttırsın kazananlardan olun inşallah.
Tez vakitte...

Allah sabır versin
Çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

Cok gecmis olsun.Acil sifalar diliyorum minik erkege..sizede buyuk bir sabir..

Rabbim tez zamanda acil şifalar versin inşallah minik oğlunuza.çok üzüldüm bebeklerimiz hiç hasta olmasa keşke..Allahım sizede dayanma gücü versin.
Amin insallah sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…