- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
Çok geçmiş olsun ..Rabbim şifa versin cnmmOglum anal atrezili(makatı kapalı) dogdu. 3 ameliyat oldu. Artik bitti derken gergin omurilik(spina bifida)sendromu oldugunu ogrendim. 4.ameliyatini olali iki sene olmadi. Gecen hafta kontrol emari icin gece sabaha kadar uyutmadik uyanmasin emarda diye sonucu bugun cikti iki sene oncekiyle ayni hatta gerginlik artmis. Dr gostermedik ama bi onceki sonucla birebir 5.ameliyat yolu gozukuyor. Var mi bizim gibi olan. Biliyorum bizden daha beterleri de var. Oglum daha dort yasini doldurmadi bile. İcim öyle buruk ki ogluma baktikca diyorum ki ah yalan dunya bize de gul artik nolur. Bizden daha kotu durumdakilere de şifa ver Allah'im, bize de şifa ver. Aglamasin cocuklar. Hep mutlu olsunlar.
Allah yar ve yardımcınız olsun
rabbim şifa versin
Allah şifa versin bebeğinize
Kuzum benimmm çok çok çok geçmiş olsun bebeğinizi rabbim şifalar nasip etsin sizlere de güç kuvvet versin inşallah
Rabbim şifa versin allah kimseyi saglikla imtihan etmesin.herkesin bi imtihani var buda sizin imtihaniniz.sabredip sukredeceksiniz allahin her isinde elbet bi hayir vardir.hic bi guzellik kolay elde edilmez.gunesli gunlere az kaldi
Çok geçmiş olsun ..Rabbim şifa versin cnmm
İnsallah Allah razi olsun hepinizdenAllah tez vakitte şifa versin
Oglum anal atrezili(makatı kapalı) dogdu. 3 ameliyat oldu. Artik bitti derken gergin omurilik(spina bifida)sendromu oldugunu ogrendim. 4.ameliyatini olali iki sene olmadi. Gecen hafta kontrol emari icin gece sabaha kadar uyutmadik uyanmasin emarda diye sonucu bugun cikti iki sene oncekiyle ayni hatta gerginlik artmis. Dr gostermedik ama bi onceki sonucla birebir 5.ameliyat yolu gozukuyor. Var mi bizim gibi olan. Biliyorum bizden daha beterleri de var. Oglum daha dort yasini doldurmadi bile. İcim öyle buruk ki ogluma baktikca diyorum ki ah yalan dunya bize de gul artik nolur. Bizden daha kotu durumdakilere de şifa ver Allah'im, bize de şifa ver. Aglamasin cocuklar. Hep mutlu olsunlar.
Evet malesef ama artik umrumda degil sadece oglum iyi olsun yeter ben bu hayata bile raziyim yavrum iyilessin baska bisey istemiyorumDurumunuza cok cok uzuldum. Allah sabir versin ve yardimciniz olsun. Eski konulariniza baktim esinizle de baya problemleriniz varmisAllah onu da islah etsin .
Allah size güç kuvvet, evladınıza şifa versin inşallah.
İmtihan dünyası, en zoru da evlatla olanı..
Allahım sabrınızı arttırsın kazananlardan olun inşallah.
Tez vakitte...
Allah sabır versin
Çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Cok gecmis olsun.Acil sifalar diliyorum minik erkege..sizede buyuk bir sabir..
Amin insallah sagolunRabbim tez zamanda acil şifalar versin inşallah minik oğlunuza.çok üzüldüm bebeklerimiz hiç hasta olmasa keşke..Allahım sizede dayanma gücü versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?