• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahali Lokali

Zorla neutrogena alınabilir belki o bile yüz temizleme jelleri 40-50 lira ben kremlerine bayılıyorum ama yüz temizleme jeli bana hiç iyi gelmedi ya. imkanı yok ben alınca bile içime oturuyor allah sabır versin gerçekten çok sinirleniyorum şu fiyatları gördükçe
market markalarını almayın kızlar kötü onlar ya

l'occitane herbae, yeşil olan aşşşşıırııı güzel
parfümler 700-800den başlıyor :( valla çok zoruma gidiyor ben birde parfümü bocalarım iyice 1-2 ayı bulmaz bitiririm adım başı sıkarım arabaya koyuyordum bide 2 ayda bir parfüme dünya para gidince çok üzülüyorum avona geçicem en son :D

parfümler 700-800den başlıyor :( valla çok zoruma gidiyor ben birde parfümü bocalarım iyice 1-2 ayı bulmaz bitiririm adım başı sıkarım arabaya koyuyordum bide 2 ayda bir parfüme dünya para gidince çok üzülüyorum avona geçicem en son :D
Avon gene iyi,ben Bim takılıyorum yine🤣

parfümler 700-800den başlıyor :KK43: valla çok zoruma gidiyor ben birde parfümü bocalarım iyice 1-2 ayı bulmaz bitiririm adım başı sıkarım arabaya koyuyordum bide 2 ayda bir parfüme dünya para gidince çok üzülüyorum avona geçicem en son :KK70:
eau de parfume alırsan kalıcı olur bebito, eau de toilette olanlar kalıcı değil gidiyor hemen

yogaya başladım ya derse falan gitmeyi düşünüyordum kıyafet alayım dedim oyshodan taytlar 450den başlıyor napim naylon taytla mı gideyim ya sinirim bozuldu yine

Back
X