- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
- #2.621
Love you bebitom, iyi gecelerBen de uyuyayım artık,yarın pazartesi.Seviyorum sizi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Love you bebitom, iyi gecelerBen de uyuyayım artık,yarın pazartesi.Seviyorum sizi![]()
Bir süre gelmesin,en iyisi en güzeli seni bulsunHiç cevap gelmesin istiyorum görmek istemiyorum ahahah ayy sıyırdım ya
evet ya koku çok güzel bir şey
Ruh asla ölmez....Belki de bir karahindiba gibi, düştüğümüz yerde filizleniriz, belki de aslında tohumuzdur.
hiç uyumadım, hep ağladım.Ruh asla ölmez....
Aynı benAy evet yine kaçırdım yaaaher seferinde yavaş yavaş okuya okuya geliyorum
![]()
Ben bi borellusu gordum o da profilden :) hem güzel hem zekihadi gördüyseniz kaldırıyorum ahahaha
Rolonu da vardı bana üniversiteye giderken almıştı ablam parfumuyle de gidi günlerAy hiç bilmiyorum onuu direkt aklıma diğeri geldi avonda far away vardı bide o da kalıcı onu da ben cok seviyodum
Bu da benim en sevdiğim şarkıdir :))
Paylaş bakım:)))Ben de paylaşayım bit tane.
Ben de paylaşayım bit tane.
Orta son mu?Kız bu şarkı çıktığında 20'li yaslardaydim benOff tam orta son lise baslangicimda deli gibi mahalledeki kızlar ile taklidini yapmaya çalıştığımız dans ve şarkı![]()